- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.381
Doktor bana normal dedi kasık ağrılarına ama bol su iç günde 3litre ilaç yazabilirim ama yazmıyorum suyu bol.bol iç dediağrının sebebi gaz olabilir ben lavaboya çıkamadığım zaman yada gaz olduğu zaman kasık ağrısı yaşıyorum ayaklarınızı sıcak tutun ama içiniz rahat etmezse doktora görünebilirsiniz
Su onemli evet ben 10-12 bardak iciyorum ama yetiyor mu bilmemDoktor bana normal dedi kasık ağrılarına ama bol su iç günde 3litre ilaç yazabilirim ama yazmıyorum suyu bol.bol iç dedi
Bende içiyorum ama bilmiyorum youtup ta dinledim 2 litre ıcilmesi gerekmiş benimde geçiyor 2 litreyiSu onemli evet ben 10-12 bardak iciyorum ama yetiyor mu bilmem
Diğer topikte konusmustuk canım bu konuyuSelam kızlar bugün eşimle bebek arabası bakmaya gittik okdr çok mağaza gezdik ki çok kararsız kaldım siz ne tercih ediyorsunuz yardım edin lütfen
Vucut susuz kalinca belli ediyor zaten benim hemen bas agrisi baslar halsizlesirimBende içiyorum ama bilmiyorum youtup ta dinledim 2 litre ıcilmesi gerekmiş benimde geçiyor 2 litreyi
Sonradan açıldı canım aldıklarımızı orda paylaşıyoruz, şimdilik çok aktif değil :)
Hamilelik halleri :)))Warmis kiz haberim hatta hayirli olsun yazmisimunutmusum vala heheh
Hamilelik halleri :)))
Benim de öyle canım. Dışarıya vermemesi iyi bir şey o zaman sağolYok canım hala var. Ama dışarı veren bir kanamam yok o yüzden bir sorun olmayacağını söylediler
Canim benim kiyamam aman dikkat et yinede bende doktora sorunca taşıma diyince dedim acaba ultrasonda birsey mi gordu zaten cok agrim oluyir tasidigim.zamanlr artik Allah'a emanetBende taşıyorum cnm benim oglumda 4.5 yaşında bi defa bebek var tasiyamam dedim o günden sonra yapamadığım herşeyi bebeğe bağladı bende yanlış anlamasın bide şimdiden kardeş kavgası cikarmayayim diye ne dese yapıyorum elim mahkum
oglumda daha erken baslamisti ama bunda da oldu gecen cok panikledim alt kisimda olmadi benim de tam gobek hizam da kocaman bi tepecik olusturup kasildi bebegim lclm cekildi resmen o anKızlar bende karnımın alt kısmında , kasiga Doğru ara ara sertlesme olmaya başladı iki gündür Acaba normal mi ? Ilk hamileligimde olmusmuydu hiç hatırlamıyorum :/
Benimde göbek deliğimin alt kısımlarda sertleşme başladı birkaç hafta önce.. Nedenini bir türlü çözemiyordum.. Geçtiğimiz hafta sırt üstü yatarken karnımın belirli bölgesi sertleşti, hafif dışarı doğru yükseldi filan.. Ellerimin arasına aldım, bir telefon boyutu kadar.. Karnımın kenarları yumuşak yani dokunabiliyorum.. Ancak göbeğimin oralara dokunmak mümkün değildi.. Sonra sol tarafıma yattım belli bir süre, sonra düzeldim karnım normale dönmüştü.. Aaa dedim demek ki bu bebeğim.. Aynı gece defalarca sırt üstü yattım, suda hafif şeylerin yüzeye vurması gibi yukarı çıktı yavrum, sola döndüm kaydı gitti..Kızlar bende karnımın alt kısmında , kasiga Doğru ara ara sertlesme olmaya başladı iki gündür Acaba normal mi ? Ilk hamileligimde olmusmuydu hiç hatırlamıyorum :/
Benimde göbek deliğimin alt kısımlarda sertleşme başladı birkaç hafta önce.. Nedenini bir türlü çözemiyordum.. Geçtiğimiz hafta sırt üstü yatarken karnımın belirli bölgesi sertleşti, hafif dışarı doğru yükseldi filan.. Ellerimin arasına aldım, bir telefon boyutu kadar.. Karnımın kenarları yumuşak yani dokunabiliyorum.. Ancak göbeğimin oralara dokunmak mümkün değildi.. Sonra sol tarafıma yattım belli bir süre, sonra düzeldim karnım normale dönmüştü.. Aaa dedim demek ki bu bebeğim.. Aynı gece defalarca sırt üstü yattım, suda hafif şeylerin yüzeye vurması gibi yukarı çıktı yavrum, sola döndüm kaydı gitti..O günü uykusuz geçirip, işe gittim.. O günden beri geceleri elim hep karnımda ve defalarca uyanıyorum.. Rabbime şükürler olsun..
Birkaç hafta önceki sertleşmeleri de bebeğime bağladım böylece.. Sende takibini yap bir bakalım..
O zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyoroglumda daha erken baslamisti ama bunda da oldu gecen cok panikledim alt kisimda olmadi benim de tam gobek hizam da kocaman bi tepecik olusturup kasildi bebegim lclm cekildi resmen o an
Amin cnm evet hepside allaha emanet artıkCanim benim kiyamam aman dikkat et yinede bende doktora sorunca taşıma diyince dedim acaba ultrasonda birsey mi gordu zaten cok agrim oluyir tasidigim.zamanlr artik Allah'a emanet
Valla benim ilk gebeliğim ama bence yavrum.. Bende de önceden tamamen taş gibi oluyordu karnım, sertleşmesine anlam veremiyordum.. Dediğim gibi geçen haftadan beri yerel oluyor ve pozisyon değişiminde gidiyor sertlik..O zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?