2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ağrının sebebi gaz olabilir ben lavaboya çıkamadığım zaman yada gaz olduğu zaman kasık ağrısı yaşıyorum ayaklarınızı sıcak tutun ama içiniz rahat etmezse doktora görünebilirsiniz
Doktor bana normal dedi kasık ağrılarına ama bol su iç günde 3litre ilaç yazabilirim ama yazmıyorum suyu bol.bol iç dedi

Canim benim kiyamam aman dikkat et yinede bende doktora sorunca taşıma diyince dedim acaba ultrasonda birsey mi gordu zaten cok agrim oluyir tasidigim.zamanlr artik Allah'a emanet

Kızlar bende karnımın alt kısmında , kasiga Doğru ara ara sertlesme olmaya başladı iki gündür Acaba normal mi ? Ilk hamileligimde olmusmuydu hiç hatırlamıyorum :/
oglumda daha erken baslamisti ama bunda da oldu gecen cok panikledim alt kisimda olmadi benim de tam gobek hizam da kocaman bi tepecik olusturup kasildi bebegim lclm cekildi resmen o an

Kızlar bende karnımın alt kısmında , kasiga Doğru ara ara sertlesme olmaya başladı iki gündür Acaba normal mi ? Ilk hamileligimde olmusmuydu hiç hatırlamıyorum :/
Benimde göbek deliğimin alt kısımlarda sertleşme başladı birkaç hafta önce.. Nedenini bir türlü çözemiyordum.. Geçtiğimiz hafta sırt üstü yatarken karnımın belirli bölgesi sertleşti, hafif dışarı doğru yükseldi filan.. Ellerimin arasına aldım, bir telefon boyutu kadar.. Karnımın kenarları yumuşak yani dokunabiliyorum.. Ancak göbeğimin oralara dokunmak mümkün değildi.. Sonra sol tarafıma yattım belli bir süre, sonra düzeldim karnım normale dönmüştü.. Aaa dedim demek ki bu bebeğim.. Aynı gece defalarca sırt üstü yattım, suda hafif şeylerin yüzeye vurması gibi yukarı çıktı yavrum, sola döndüm kaydı gitti.. O günü uykusuz geçirip, işe gittim.. O günden beri geceleri elim hep karnımda ve defalarca uyanıyorum.. Rabbime şükürler olsun..
Birkaç hafta önceki sertleşmeleri de bebeğime bağladım böylece.. Sende takibini yap bir bakalım..

oglumda daha erken baslamisti ama bunda da oldu gecen cok panikledim alt kisimda olmadi benim de tam gobek hizam da kocaman bi tepecik olusturup kasildi bebegim lclm cekildi resmen o an
O zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyor

O zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyor
Valla benim ilk gebeliğim ama bence yavrum.. Bende de önceden tamamen taş gibi oluyordu karnım, sertleşmesine anlam veremiyordum.. Dediğim gibi geçen haftadan beri yerel oluyor ve pozisyon değişiminde gidiyor sertlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…