- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.401
Ben yapıyorum, hamilelikten önceki tempom Aynı devam ediyor maşallah, çok fazla hamilelik psikolojisine girmedim ama yorgun olduğum zaman tabiki de oluyor çalıştığım için o zaman sağolsun eşim yardım ediyor Yemek yapar, ben supurursem o siler falan ama gelenim gidenim olmadığı için de fazla detaya girmiyorum temizlerken :)Kızlar ev işlerini yapıyormusunuz ? Biz eşimle birbirimize giriyoruz. Adam elimi sürdürmüyor. Ama saçma sapanda iş yapıyor. Süpürgeyle temizlemek yerine yerlerini değiştiriyor, bir yere sürüyorsa 5 yer atlıyor. Eve aynı vakitlerde girip çıkıyoruz. Evden dışarı çıkma alışkanlığı yok, resmen temizlik yapamıyorum. Yapma gelenmi var dursun ne gerek var diyip sıyrılıyor. Aylardır ev vileda görmedi. Tamam yaparım diyerek beni atlatıyor elime alırsamda kıyameti koparıyor. Evime sinir olmaya başladım
Benim detaya giresim var ama yüzeysel bile takılmama izin verilmiyorBen yapıyorum, hamilelikten önceki tempom Aynı devam ediyor maşallah, çok fazla hamilelik psikolojisine girmedim ama yorgun olduğum zaman tabiki de oluyor çalıştığım için o zaman sağolsun eşim yardım ediyor Yemek yapar, ben supurursem o siler falan ama gelenim gidenim olmadığı için de fazla detaya girmiyorum temizlerken :)
Bende bayadır makineleyip, üstten tozunu alıyordum sadece.. İşten yorgun gelince vakit bulamıyordum, eşim belki bir kez makinelemiştir evi, tam hatırlamıyorum bile.. Geçen hafta tüm dolap içleri, üstleri, yüzeyleri derken mükemmel bir temizlik yaptım.. İnsanın içi rahatlıyor cidden.Benim detaya giresim var ama yüzeysel bile takılmama izin verilmiyor
Tanıdığım yok canım binada merdivenleri temizleyen aidatı alan bir bayan var muhtemelen kabul eder. Ama eşim onada gerek yok ben yapıyorum diyor. Ona kalsa ev mükemmel halde benim gözümle bir görebilseBende bayadır makineleyip, üstten tozunu alıyordum sadece.. İşten yorgun gelince vakit bulamıyordum, eşim belki bir kez makinelemiştir evi, tam hatırlamıyorum bile.. Geçen hafta tüm dolap içleri, üstleri, yüzeyleri derken mükemmel bir temizlik yaptım.. İnsanın içi rahatlıyor cidden.
Tanıdığım olsa bir bayan alırdım eve, çevrem yok maalesef.. Sizin varsa tanıdığınız ya da bulabileceğiniz bir kişi, evi ona temizletebilirsiniz..
Aaa, ben olsam tamam hayatım sen yap ben kontrol edeyim derim.. Başında durup şurayı şöyle yap derim, oda oda temizletirim her gün..Tanıdığım yok canım binada merdivenleri temizleyen aidatı alan bir bayan var muhtemelen kabul eder. Ama eşim onada gerek yok ben yapıyorum diyor. Ona kalsa ev mükemmel halde benim gözümle bir görebilse
Bugün dedim daha sen bi annenlere falan gitsene diye yalnız bırakayım da kendini heder et demi diyor. Arkadaşı yok eşim avrupa yakasındaydı aileside orda. Evlenince anadolu yakasına benim aileme yakın bir semtte ev aldık. Kimseyi tanımıyor en sevdiği şey evde tembellik etmek, ben olmadan dışarı çıkmıyor.Aaa, ben olsam tamam hayatım sen yap ben kontrol edeyim derim.. Başında durup şurayı şöyle yap derim, oda oda temizletirim her gün..
Eşinizin olmadığı bir an yok mu? Arkadaşları ile plan yapsa, ailesine gitse vs.. O güne alırsınız eve, ne güzel biri de varmış..
Valla ben darlandım, herşeye sebebi var maşallah.. Eşinizin sizi düşünmesi çok güzel.. Bence, temizlikçi bayanla konuştum şu gün gelecek diyerek, yer yapın bi.. Sen evde olmazsın dersiniz.. Bakalım ne diyecek?Bugün dedim daha sen bi annenlere falan gitsene diye yalnız bırakayım da kendini heder et demi diyor. Arkadaşı yok eşim avrupa yakasındaydı aileside orda. Evlenince anadolu yakasına benim aileme yakın bir semtte ev aldık. Kimseyi tanımıyor en sevdiği şey evde tembellik etmek, ben olmadan dışarı çıkmıyor.
valla canım benimkide yanında taşıyor unv.hoca bi derse beraber girmiyoruz.yinede evde kaldığım zamanlar yapıyorum temizliğimi.iyide oluyor hareket ediyorumKızlar ev işlerini yapıyormusunuz ? Biz eşimle birbirimize giriyoruz. Adam elimi sürdürmüyor. Ama saçma sapanda iş yapıyor. Süpürgeyle temizlemek yerine yerlerini değiştiriyor, bir yere sürüyorsa 5 yer atlıyor. Eve aynı vakitlerde girip çıkıyoruz. Evden dışarı çıkma alışkanlığı yok, resmen temizlik yapamıyorum. Yapma gelenmi var dursun ne gerek var diyip sıyrılıyor. Aylardır ev vileda görmedi. Tamam yaparım diyerek beni atlatıyor elime alırsamda kıyameti koparıyor. Evime sinir olmaya başladım
Birde bunu deneyeyim canım :)Valla ben darlandım, herşeye sebebi var maşallah.. Eşinizin sizi düşünmesi çok güzel.. Bence, temizlikçi bayanla konuştum şu gün gelecek diyerek, yer yapın bi.. Sen evde olmazsın dersiniz.. Bakalım ne diyecek?
o kasilma oluyor canim gunde 10dan fazla olmamasi gerek su an icin hatta simdi bile erken ama ara ara oluyor demek ki herkeste ben oglumda 8-10 haftalikken baslamisti kasilmalar o zamanlar bebegim sanardim sonradan anladim kasilma oldugunu o yuzden sertlesme olunca panikliyorumBenimde göbek deliğimin alt kısımlarda sertleşme başladı birkaç hafta önce.. Nedenini bir türlü çözemiyordum.. Geçtiğimiz hafta sırt üstü yatarken karnımın belirli bölgesi sertleşti, hafif dışarı doğru yükseldi filan.. Ellerimin arasına aldım, bir telefon boyutu kadar.. Karnımın kenarları yumuşak yani dokunabiliyorum.. Ancak göbeğimin oralara dokunmak mümkün değildi.. Sonra sol tarafıma yattım belli bir süre, sonra düzeldim karnım normale dönmüştü.. Aaa dedim demek ki bu bebeğim.. Aynı gece defalarca sırt üstü yattım, suda hafif şeylerin yüzeye vurması gibi yukarı çıktı yavrum, sola döndüm kaydı gitti..O günü uykusuz geçirip, işe gittim.. O günden beri geceleri elim hep karnımda ve defalarca uyanıyorum.. Rabbime şükürler olsun..
Birkaç hafta önceki sertleşmeleri de bebeğime bağladım böylece.. Sende takibini yap bir bakalım..
sanirim herkeste ara ara oluyor bebek toplanip kasiliyor bende sonrasinda bel kasik agrisi olmustu o yuzden cok korkmustum gecen haftaO zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyor
ben evi hergun supuruyorum esimde iki hafta da bir arkadamdan vileda yapip toz aliyor, viledayi sen yap diyor ama supururken temiz supurmuyor sadece halilari cektirip sagi solu es geciyor o yuzden supurme gorevini ben ustlendim. Benim esim yapma birlikte yapariz yorma kendini diyor ama ben yapinca da isine geliyor saldikca saliyor ilk zamanlar hep kendim yapiyordum simdi tek yapmiyorumKızlar ev işlerini yapıyormusunuz ? Biz eşimle birbirimize giriyoruz. Adam elimi sürdürmüyor. Ama saçma sapanda iş yapıyor. Süpürgeyle temizlemek yerine yerlerini değiştiriyor, bir yere sürüyorsa 5 yer atlıyor. Eve aynı vakitlerde girip çıkıyoruz. Evden dışarı çıkma alışkanlığı yok, resmen temizlik yapamıyorum. Yapma gelenmi var dursun ne gerek var diyip sıyrılıyor. Aylardır ev vileda görmedi. Tamam yaparım diyerek beni atlatıyor elime alırsamda kıyameti koparıyor. Evime sinir olmaya başladım
Benim süpürmeme ya da toz almama kesinlikle izin vermiyor. Çocuğuma zarar veriyorsun diye nutuk atmaya başlıyor. Yapmama izin verdiği tek şey ütü, oda youtube videosu falan izledi ütü yapmayı denedi ben bunları 5 şeritli otoban gibi yapıyorum diyerek bıraktıben evi hergun supuruyorum esimde iki hafta da bir arkadamdan vileda yapip toz aliyor, viledayi sen yap diyor ama supururken temiz supurmuyor sadece halilari cektirip sagi solu es geciyor o yuzden supurme gorevini ben ustlendim. Benim esim yapma birlikte yapariz yorma kendini diyor ama ben yapinca da isine geliyor saldikca saliyor ilk zamanlar hep kendim yapiyordum simdi tek yapmiyorum
Ay cidden mi? İlk gebeliğim tabi ama ilk defa duyuyorum.. Bana bir ağrısı sancısı yok.. Bebek kasılıypr diyorsun değil mi?o kasilma oluyor canim gunde 10dan fazla olmamasi gerek su an icin hatta simdi bile erken ama ara ara oluyor demek ki herkeste ben oglumda 8-10 haftalikken baslamisti kasilmalar o zamanlar bebegim sanardim sonradan anladim kasilma oldugunu o yuzden sertlesme olunca panikliyorum
sanirim herkeste ara ara oluyor bebek toplanip kasiliyor bende sonrasinda bel kasik agrisi olmustu o yuzden cok korkmustum gecen hafta
ben evi hergun supuruyorum esimde iki hafta da bir arkadamdan vileda yapip toz aliyor, viledayi sen yap diyor ama supururken temiz supurmuyor sadece halilari cektirip sagi solu es geciyor o yuzden supurme gorevini ben ustlendim. Benim esim yapma birlikte yapariz yorma kendini diyor ama ben yapinca da isine geliyor saldikca saliyor ilk zamanlar hep kendim yapiyordum simdi tek yapmiyorum
canım ben işte ipin ucunu kaçırmış gibi yiyorum.. Aklıma ne gelse hiiç nedir ne değildir demeden direk yiyorum.. Hiiiç ne kalori hesabı yapıyorum artık ne başka birşey valla getirseler dünyayı yerim.. Gerçekten dikkat ettim baktım gün içinde ağzımın boş olduğu tek zaman uyurken
Bende bugün itşbariyle diyete karar verdim ne yapayım.. bundan sonra yüksek kalorili şekerli tüketmeyi düşünmüyorum.. az kalori ve sağlıklı besleneceğim ne yapayım.. bakalım ne kadar sürecek.. 3 4 gün dikkat edebilsem hemen değişir de bakalım ne olacak
Çok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidi
Bıraktım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bir süre içtim. Çünkü hamileliğe adapte olamadım inanamadım. Önce nikotini en az ince olanlardan 5 tane sonra 3 bıraktım artık. Ya ben çok ayıplamıştım iş yerinde bi kadın hamileliği boyunca içmişti, ayıpladığını yapmadan ölmezsin derler ya başıma geldi. Hiç sigara içmeyen insanlar atıp tutuyorlar ya hiç öyle kolay değil.
Su onemli evet ben 10-12 bardak iciyorum ama yetiyor mu bilmem
Ben surekli ishal oldum 12. Haftadan sonra haftada 4 defa falan istifra ediyorum ondan cok verdimBulantılardan mı verdin canım? Ben de 6kilo verdim. 54den 48e düştüm, hiç bişey yiyemedim ilk 3ay,ama şimdi düzeldi. 53oldum..
Sarilalim kardesimmmmekledim canım , güzel kızının güzel kız kardeşi hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2.5 kiloda harika
merhabalaaaar ... hayırlı olsun ve hoş geldin
geeeel kardeşim geeeel bi sarılak, biz bizi anlarız bi tek
kaba taslak hesap yapıyorum , 80 ni devireceğimi hissediyorum
beni anlayın , bana hak verinnnnnnnn
hayır cidden ipin ucu kaçmış gibi yemiyorum da .... ben daha öncede yazdım sağlıklı beslenmeye takık biriyim ... evime beyaz ekmek girmez ...kızartma asla yemem ...cips kola abur cuburr aslaaaaa
makarna yemem .... pirinç pilavı yemem
ama o kadar salata , ot ..pro beslenirken ,,, birden hayatıma 1-2 dlm kepek ekmek ...işte ne bileyim sütlü tatlı vs girmesi bana aşırı kilo aldırdı ... ha işin ilginç yanı , pantalon kapanmaması , ön ilklenmemesi harici hala 36-38 bedenim .. 70 e geldimyani tuhaf bi şekilde karnım ..belim ...yağlandı büyüdü
Hayırlı olsun canım güzel kızın , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kanaman yok ama değil mi ? yani senin gördüğün kan gelmesi ..
kanama alanı progestan ve dinlenme il 1 hafta 10 günde kapanıyor hemen , gönlünü ferah tut ... ağır işler yapma ...çok ayakta kalma
S
Sarilalim kardesimmmmaynen o hesabi kitabi ben de yaptim 80 i bulacagim gibi bakalsim bu yolun sonunu kacla kapatacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?