2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ev işlerini yapıyormusunuz ? Biz eşimle birbirimize giriyoruz. Adam elimi sürdürmüyor. Ama saçma sapanda iş yapıyor. Süpürgeyle temizlemek yerine yerlerini değiştiriyor, bir yere sürüyorsa 5 yer atlıyor. Eve aynı vakitlerde girip çıkıyoruz. Evden dışarı çıkma alışkanlığı yok, resmen temizlik yapamıyorum. Yapma gelenmi var dursun ne gerek var diyip sıyrılıyor. Aylardır ev vileda görmedi. Tamam yaparım diyerek beni atlatıyor elime alırsamda kıyameti koparıyor. Evime sinir olmaya başladım

Ben yapıyorum, hamilelikten önceki tempom Aynı devam ediyor maşallah, çok fazla hamilelik psikolojisine girmedim ama yorgun olduğum zaman tabiki de oluyor çalıştığım için o zaman sağolsun eşim yardım ediyor Yemek yapar, ben supurursem o siler falan ama gelenim gidenim olmadığı için de fazla detaya girmiyorum temizlerken :)

Benim detaya giresim var ama yüzeysel bile takılmama izin verilmiyor

Benim detaya giresim var ama yüzeysel bile takılmama izin verilmiyor
Bende bayadır makineleyip, üstten tozunu alıyordum sadece.. İşten yorgun gelince vakit bulamıyordum, eşim belki bir kez makinelemiştir evi, tam hatırlamıyorum bile.. Geçen hafta tüm dolap içleri, üstleri, yüzeyleri derken mükemmel bir temizlik yaptım.. İnsanın içi rahatlıyor cidden.
Tanıdığım olsa bir bayan alırdım eve, çevrem yok maalesef.. Sizin varsa tanıdığınız ya da bulabileceğiniz bir kişi, evi ona temizletebilirsiniz..

Tanıdığım yok canım binada merdivenleri temizleyen aidatı alan bir bayan var muhtemelen kabul eder. Ama eşim onada gerek yok ben yapıyorum diyor. Ona kalsa ev mükemmel halde benim gözümle bir görebilse

Tanıdığım yok canım binada merdivenleri temizleyen aidatı alan bir bayan var muhtemelen kabul eder. Ama eşim onada gerek yok ben yapıyorum diyor. Ona kalsa ev mükemmel halde benim gözümle bir görebilse
Aaa, ben olsam tamam hayatım sen yap ben kontrol edeyim derim.. Başında durup şurayı şöyle yap derim, oda oda temizletirim her gün..
Eşinizin olmadığı bir an yok mu? Arkadaşları ile plan yapsa, ailesine gitse vs.. O güne alırsınız eve, ne güzel biri de varmış..

Bugün dedim daha sen bi annenlere falan gitsene diye yalnız bırakayım da kendini heder et demi diyor. Arkadaşı yok eşim avrupa yakasındaydı aileside orda. Evlenince anadolu yakasına benim aileme yakın bir semtte ev aldık. Kimseyi tanımıyor en sevdiği şey evde tembellik etmek, ben olmadan dışarı çıkmıyor.

Biz hep birlikte yaparız hiç yanlız yapmadım şimdiye kadar.o supuruyor bennsiliyorum.hamile olunca biraz seyreklesti temizlik düzeni.ama ben çok kafama takmıyorum.genelde ben hadi yapalım diyorum öyle oluyor .zaten normalde de yanlız yapmam.temizlikci 1 kere aldık beğenmedi eşim.bu konuda benden hassas.ama çocuktan sonra iyi birini buluruz inşallah.

Valla ben darlandım, herşeye sebebi var maşallah.. Eşinizin sizi düşünmesi çok güzel.. Bence, temizlikçi bayanla konuştum şu gün gelecek diyerek, yer yapın bi.. Sen evde olmazsın dersiniz.. Bakalım ne diyecek?

valla canım benimkide yanında taşıyor unv.hoca bi derse beraber girmiyoruz.yinede evde kaldığım zamanlar yapıyorum temizliğimi.iyide oluyor hareket ediyorum

o kasilma oluyor canim gunde 10dan fazla olmamasi gerek su an icin hatta simdi bile erken ama ara ara oluyor demek ki herkeste ben oglumda 8-10 haftalikken baslamisti kasilmalar o zamanlar bebegim sanardim sonradan anladim kasilma oldugunu o yuzden sertlesme olunca panikliyorum

O zaman normal mi ? Bebeğim mi o :) oğlumda 20. Haftalarda sertlesme oluyordu ama bütün karnım taş gibi oluyordu. Bu sadece göbeğin altında olunca tedirgin oldum :/ bakayım bidaha olunca bebismi toplanıyor
sanirim herkeste ara ara oluyor bebek toplanip kasiliyor bende sonrasinda bel kasik agrisi olmustu o yuzden cok korkmustum gecen hafta

ben evi hergun supuruyorum esimde iki hafta da bir arkadamdan vileda yapip toz aliyor, viledayi sen yap diyor ama supururken temiz supurmuyor sadece halilari cektirip sagi solu es geciyor o yuzden supurme gorevini ben ustlendim. Benim esim yapma birlikte yapariz yorma kendini diyor ama ben yapinca da isine geliyor saldikca saliyor ilk zamanlar hep kendim yapiyordum simdi tek yapmiyorum

Benim süpürmeme ya da toz almama kesinlikle izin vermiyor. Çocuğuma zarar veriyorsun diye nutuk atmaya başlıyor. Yapmama izin verdiği tek şey ütü, oda youtube videosu falan izledi ütü yapmayı denedi ben bunları 5 şeritli otoban gibi yapıyorum diyerek bıraktıTemizlik manyağıda değilim ama temmuzda ilk tedaviden bu yana böyleyiz artık evimin hali sinirimi bozmaya başladı

Ay cidden mi? İlk gebeliğim tabi ama ilk defa duyuyorum.. Bana bir ağrısı sancısı yok.. Bebek kasılıypr diyorsun değil mi?

canım peki sen kilo vermiştin diye hatırlıyorum zaten ..bu kadar yemeğe :)))

Çok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidi

oyyy çok güzel , harbiden çokta uygun .iyi günlerde sağlıkla giysin annesi

bende öğrendiğimde 2 gün içinde bıraktım .
Oğlumda da bırakıp 4.5 sene içmemiştim hiç. sonra yeniden başladım .

yalnız o zaman hiç anımsamıyordum bile .. şimdi açıkcası sürekli aklımd a

Su onemli evet ben 10-12 bardak iciyorum ama yetiyor mu bilmem

kilonuz ile orantılı vücudumuza gerekli olan su canım .
33.3 kilo başı hesabı

yani ortalama 50 kilo biri için 1.7 litre yeterli iken , 60 kilo da 2 lt gibi ... tabii gebelikte normalde içmemiz gereken bu değer artıyor biraz daha .

sen minnaksın :)) 10-12 bardak gayet ideal senin için

temizlik mevzusu olmuş ...

ben hemen her gün süpürüyorum evi .... bi de toz :)

işte yalandan lavabo wc ovma

yemek yapıp , iki parçada ütü yaptı isem şükür o güne

detaylı temizlik için gelen bir abla var , sağolsun .

yoksa yoruluyorum ..gebelikten değil ... kendi hastalıklarımdan dolayı da bağışıklığım zayıftır benim ...

gün içinde yemekten sonra mesela bulaşık mak. yerleştirir boşaltır eşim yorgunsam .. çamaşır asar yorgunsam ..Allah razı olsun yeter :)))

S
Sarilalim kardesimmmm aynen o hesabi kitabi ben de yaptim 80 i bulacagim gibi bakalsim bu yolun sonunu kacla kapatacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…