- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.421
Aman allah korumuş cnm çok dikkat etmek lazım artık ağırlaşıyor malumÇamaşır tasırken ayağım takıldı sol diz kapağımın üstüne düştüm Allahtan belime karnıma doğru düşmedim
Yavaş yavaş geçecektir bence canım..Ben surekli ishal oldum 12. Haftadan sonra haftada 4 defa falan istifra ediyorum ondan cok verdim
Benimde heryerim kasiniyor cnm valla kasimaktan kanatiyorum artik gebelik alarjisi olmasam bariKızlarrr göbeğim kaşınıyor fena çıldırıcam ne sürsem bilemedim yağlar kremler hiç fayda etmiyor
Aman allah korumuş cnm çok dikkat etmek lazım artık ağırlaşıyor malum
benımde oluyor lekelerım yaklasık.1 aydır hatta sımdı dr dan geldım.ama.hıcbır.neden goremedı gunluk yasantına devam et kanamaya.donerse sorun dedı yıne de anı hareketlerden kacınmalısın dedı daha coj enfeksıyından veya ıcerıdekı.bır tahrısten olabılıyor dedı
Insallah halen ishalim kusmak daha iyi karin agrisi surekliYavaş yavaş geçecektir bence canım..
Bugün rahatsizim kızlar varisim vardı sabah bibaktim damarlar buyumus morarmis gibi bir renk aci var masaj yaptik yukari kaldirdim yattim gecti gibi kan dolasimi olmuyormus arastirdim dr danisip kalp damara gidicem morelim çok bozuldu bebeğim iyidir umarimoglumda daha erken baslamisti ama bunda da oldu gecen cok panikledim alt kisimda olmadi benim de tam gobek hizam da kocaman bi tepecik olusturup kasildi bebegim lclm cekildi resmen o an
Saf zeytin yağı sur canimKızlarrr göbeğim kaşınıyor fena çıldırıcam ne sürsem bilemedim yağlar kremler hiç fayda etmiyor
Ayy çok geçmiş olsunBugün rahatsizim kızlar varisim vardı sabah bibaktim damarlar buyumus morarmis gibi bir renk aci var masaj yaptik yukari kaldirdim yattim gecti gibi kan dolasimi olmuyormus arastirdim dr danisip kalp damara gidicem morelim çok bozuldu bebeğim iyidir umarim
Sagol cnmAyy çok geçmiş olsun
Dikkat et üşütme canim havalardanAcayip mide bulantisi basladi bende ya cikarcam nerdeyse o derece bi anda niye boyle oldum bilmiyorum
Bende iki gün önce oğlumla birlikte kasabın basamaklarından düştüm. Dizim mosmor ama cok şükür bi sıkıntı olmadıÇamaşır tasırken ayağım takıldı sol diz kapağımın üstüne düştüm Allahtan belime karnıma doğru düşmedim
Bende iki gün önce oğlumla birlikte kasabın basamaklarından düştüm. Dizim mosmor ama cok şükür bi sıkıntı olmadı
evde cocuk olduğu için her gün ev süpürüyorum sözde eşimde yapma ben yaparım diyor ama olmuyor işte haftada 1 yetmiyor yani kendimi paraliyordum haftada 1 de genelde p.tesi günleri dip köşe süpürüp siliyorum isteKızlar ev işlerini yapıyormusunuz ? Biz eşimle birbirimize giriyoruz. Adam elimi sürdürmüyor. Ama saçma sapanda iş yapıyor. Süpürgeyle temizlemek yerine yerlerini değiştiriyor, bir yere sürüyorsa 5 yer atlıyor. Eve aynı vakitlerde girip çıkıyoruz. Evden dışarı çıkma alışkanlığı yok, resmen temizlik yapamıyorum. Yapma gelenmi var dursun ne gerek var diyip sıyrılıyor. Aylardır ev vileda görmedi. Tamam yaparım diyerek beni atlatıyor elime alırsamda kıyameti koparıyor. Evime sinir olmaya başladım
çok geçmiş olsun canımÇamaşır tasırken ayağım takıldı sol diz kapağımın üstüne düştüm Allahtan belime karnıma doğru düşmedim
Kızlarrr göbeğim kaşınıyor fena çıldırıcam ne sürsem bilemedim yağlar kremler hiç fayda etmiyor
aynen canim suyu daha cok ic susuzluk direk kasilma yapiyor agrin sizin yoksa ve 10dk da 3ren fazla, gun icinde de 10dan fazla olmuyorsa sikinti olmazAy cidden mi? İlk gebeliğim tabi ama ilk defa duyuyorum.. Bana bir ağrısı sancısı yok.. Bebek kasılıypr diyorsun değil mi?
canım peki sen kilo vermiştin diye hatırlıyorum zaten ..bu kadar yemeğe :)))
oyyy çok güzel , harbiden çokta uygun .iyi günlerde sağlıkla giysin annesi
bende öğrendiğimde 2 gün içinde bıraktım .
Oğlumda da bırakıp 4.5 sene içmemiştim hiç. sonra yeniden başladım .
yalnız o zaman hiç anımsamıyordum bile .. şimdi açıkcası sürekli aklımd a
kilonuz ile orantılı vücudumuza gerekli olan su canım .
33.3 kilo başı hesabı
yani ortalama 50 kilo biri için 1.7 litre yeterli iken , 60 kilo da 2 lt gibi ... tabii gebelikte normalde içmemiz gereken bu değer artıyor biraz daha .
sen minnaksın :))10-12 bardak gayet ideal senin için
Gecmis olsun canim ben camasir saatini ozellikle esimin isten gelis saatine gore ayarlayip sepet tasima ve hatta cogu zaman asma gorevini ona yukluyorum cirp cirp as isi beni yoruyor artikÇamaşır tasırken ayağım takıldı sol diz kapağımın üstüne düştüm Allahtan belime karnıma doğru düşmedim
canim varis bende de var hatta bende cocuklugumdan beri var dedigin gibi su an damarlarim daha belirgin halde bazen feci sekilde kasiniyor ayaklarini her uzandiginda yukari yukselt birsey olmaz Allahin izniyle korkmaBugün rahatsizim kızlar varisim vardı sabah bibaktim damarlar buyumus morarmis gibi bir renk aci var masaj yaptik yukari kaldirdim yattim gecti gibi kan dolasimi olmuyormus arastirdim dr danisip kalp damara gidicem morelim çok bozuldu bebeğim iyidir umarim
Gecmis olsun canim dikkat edinBende iki gün önce oğlumla birlikte kasabın basamaklarından düştüm. Dizim mosmor ama cok şükür bi sıkıntı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?