- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.441
Bebeğe birşey olmaz dimi kan dolaşım yapıyordur ınsaynen canim suyu daha cok ic susuzluk direk kasilma yapiyor agrin sizin yoksa ve 10dk da 3ren fazla, gun icinde de 10dan fazla olmuyorsa sikinti olmaz
Gecmis olsun canim ben camasir saatini ozellikle esimin isten gelis saatine gore ayarlayip sepet tasima ve hatta cogu zaman asma gorevini ona yukluyorum cirp cirp as isi beni yoruyor artik
canim varis bende de var hatta bende cocuklugumdan beri var dedigin gibi su an damarlarim daha belirgin halde bazen feci sekilde kasiniyor ayaklarini her uzandiginda yukari yukselt birsey olmaz Allahin izniyle korkma
Canim kan dolasim yapmasa zaten bacagin filan uyusur komple korkma, bebege plesentadan kan gidiyor zaten onu cok etkilemez bebeginin gelisimi iyi nasilsa degil mi, ayrintili ultrasonda da plesentada ki kan akisi filan incelenir bir sorun olursa gorulup onlem alinir takma kafanaBebeğe birşey olmaz dimi kan dolaşım yapıyordur ıns
Benim goguslerim hic oyle aman aman sismediler hatta su an yumusak durumdalar canim korkulcak bisey yokKizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Kontrole nezaman gideceksin canımKizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Hayir cok sukur kanamam yok benimki galiba psikolojik ruyamda da dusuk yaptigimi gordumKo
Kontrole nezaman gideceksin canım
Kanaman falan mı var içini ferah tut öyle bile olsa doktora gider sorarsın sakın ol.streesten uzak olmalıyız ki bebek strese girmesin kendim de kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum boyle
Inşallah canim sagol 2 haftam var dr gitcez detaylı ultrason için bakalim bu aralar bir yerde toplanma gibi birşey oluyor karnında bebeğim hareketi sanirim sonra geçiyor uzun süre olmuyorCanim kan dolasim yapmasa zaten bacagin filan uyusur komple korkma, bebege plesentadan kan gidiyor zaten onu cok etkilemez bebeginin gelisimi iyi nasilsa degil mi, ayrintili ultrasonda da plesentada ki kan akisi filan incelenir bir sorun olursa gorulup onlem alinir takma kafana
Canim korkma Allahın izniyle birsey olmaz . Bende kontrole gitmeyeli 2 hafta olinca başlıyorum eşime ' bebegim iyidir dimi , kotu birsey yoktur dimi ' demeye . Bugün itibariyle yine basladimKizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Herşey yolundaaa merak etme...boşver şişmesinler fazlası rahatsız edici ben çok sıkıntı yaşıyorum..ruhsal gelgitler olacak tabi ama için rahat olsunKizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Sürekli diken üstündeyiz canım geçmiş olsun. Bende çok korkuyorum attigim her adimdanÇamaşır tasırken ayağım takıldı sol diz kapağımın üstüne düştüm Allahtan belime karnıma doğru düşmedim
Merak etme kontrole gittiğinde herseuim yolunda oldugunu göreceksin.. içini ferah tut hissetmen an meselesi olabilir ben 21. Haftadayım çok bariz hissediyorum ve ne zaman iyi mi diye düşünsem pat diye vuruyor..sende korkma stress yapma. Herşey yolundadır emin ol artık haftalar ilerledi benimde göğüslerim şiş değil indi ilk 3 ay çok şişti. Bunalri bence takma canımHayir cok sukur kanamam yok benimki galiba psikolojik ruyamda da dusuk yaptigimi gordumgoguslerim indi gibi geldi bi de geceleri agzimin ici cok kuruyor yorumlara baktigimda bebek susuz kalmistir yaziyordu suyu az iciyorum ama sut meyvesuyu falan bol iciyorum en son suyu iyiydi kontrolum de sali gunu ama cok korkuyorum carsamba gnu 18 haftalik olcaz smdiden dua ediyorum lutfen hareketlerini hissedeym diye daha hic hissetmedm hissedersem rahatlicam ilk bebegim..
kasilma canim, sanirim hepimizde olan birsey artik bu haftalar itibariyle o toplanmalar ara ara olacak sık ve şiddetli olmadığı sürece sıkıntı değil bende de oluyorInşallah canim sagol 2 haftam var dr gitcez detaylı ultrason için bakalim bu aralar bir yerde toplanma gibi birşey oluyor karnında bebeğim hareketi sanirim sonra geçiyor uzun süre olmuyor
Güzel haberler alacağına inanıyorum canım inşallah mutlu mesut çıkarsınız ayrıntılıdan, bende yarın fetal eko için gün alıcam, oğlumun da eski doktoru belki yoğunluk olmazsa yarın bakabilir miniğimeKizlar yarın saat 2 de ultrasonum var detaylı ultrasona gircem. Rahatım diye kendimi avutsam da tedirginlik var sonuçta ayrıntılı bakılacak. Umarım tertemiz çıkar dualarınızı bekliyorum
canım peki sen kilo vermiştin diye hatırlıyorum zaten ..bu kadar yemeğe :)))
Kizlar yarın saat 2 de ultrasonum var detaylı ultrasona gircem. Rahatım diye kendimi avutsam da tedirginlik var sonuçta ayrıntılı bakılacak. Umarım tertemiz çıkar dualarınızı bekliyorum
Yarın 20 +1 olucam doktor 20 ila 22 arası demişticanım inşallah güzel haberlerle gel ama erken değil mi sanki burada birçok kurum 22 den çncesine ayrıntılı yapmıyor kalbi çok ayrıntılı göremedikleri için.. gördüğüm kadarıyla sen 19+ dasın.. Ama 19-24 arası sanırım kabul ediliyor.. Hiç strese girme bebişinin yüzünü göreceksin.. CD al kesin en az 45 dk sürer.. gitmeden şekerli ne varsa ye
Yarın güzel haberlerle gel inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?