2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende yedigim bir sey yok ama kilolar masallah aldi basini gitti hatta aksam yemekten tiksindim yiyemedim acim su an

canım asıl ayrıntılı önemli.. bebeğin tüm organları ayrıntılı inceleniyor.. kalbi 12. haftada henüz büyümemiş oluyor gözükmüyor.. kalp sorunlar böbrek karaciğer mide hepsi ayrıntılı bakılıyor.. beyindeki herşey gözüküyor.. 12. haftada bunlar bakılmıyor ki.. sadece ense kalınlığı.. bunları eşine anlat.. bilmeden konuşmasın dahada önemlisi bilmeyenlerin ağzına bakmasın..

En doğrusunu yapıosun canım ya bende öyle yapıcam artık bazı anlarda artık agırlastığımı hissediyorum cidden

Tesekkür ederim kuzum

Hergün anlatıyorum ama biri bişey desin yeter ki hemen onu mantık li buluyor

Hergün anlatıyorum ama biri bişey desin yeter ki hemen onu mantık li buluyor

canım sende deki herhangi bir sorun varsa ve bu nedenden dolayı allah korusun doğumda ve sonrasında işler yolunda gitmezse tüm sorumluluğu alıyor mu? Bebeğe giden damarlar rahmi besleyen damarlar ve akışları hepsi önemli belki test sonucuna göre ekstra ilaca veya tedaviye başlanır ve ya allah korusun bebekte sorun varsa ona göre doğumda doktor bulundurulur..

İste erkek milleti anasından arkadaşlarindan duyduklari hep dogru boşver sende guzelce asil en önemli tetkikin bu olduğunu söyle inşallah guzel sonuclarla gelirsin hepimiz insallah

Evet anlattım söyledim..
Tamm dedi sen beni yanlış anladın dedi.
Bilmiyorum zoruma gitti yani benim icim içimi yiyor bir sorun çıkmasın diye bundaki nasıl bir rahatlık yarabbim gelmiş yaptırma diyor.. cok sinirlendim

Ben zaten çok korkuyorum rabbim korktuğuna uğratmasın hiçbirinizi.. çok bilinçsizler. Ben sürekli anlatıyorum bunları ama keşke biraz bilinçli olsa..

Canin ne yapacan işte anneyle baba bir olmuyor çok ilgili babalar da yok degil hani onlardaki rahatlik bizde olmuyor mesela benim bebegim istahsiz bir seyi.yedirene kadar cok yoruluyorum o oturuyor kendi yemeğini yiyor keza uyutmak içinde ben 12.30 1 gibi da yeni uyuttum bacagimda salla babam salla yani tabiki babalarda seviyor çocuklarini ama anneler cok farkli uzme canini ben çocuk olduktan sonra o kadar cok kavga ettimki bu bakim konusu vs hic olan yine bana oluyor ayni taaaaass aynı hamam hala soyleniyorum ama eskisi gibi diretmiyorum zaten kavgalarimin yarisi cocuk bakimi vs yarisi ailesi yuzunden bilmio doğum sonrasi deprosoyonum yeni yeni geciyorduki simdi hamilelik deprosoyonu gibi canim birsey yapmak istemiyor. Allah çocuklarımızı bebeklerimizi bağışlasın eslerle ne kadar fikir ayrılıkları yasasakta Allah başımızdan eksik etmesin

Anne olmak bambaşka gercekten. Bugün berbaerdik 2 gün izne gelmişti birden karnımda oynadı oğlum. Elini koydum karnıma bak oynuyor dedim. Vuruyordu benim gozumden yaş geldi çok duygulandim babası ilk kez hissetti zaten uzakta sürekli hani belki de 2 ay boyunca birdaha hic göremeyecek onun için duygulandım. Hissetti biraz sonra hmm demkki artık tekme atıyor dedi ve gitti ben şok. Yani ilk defa hissetmişsin ilk bebeğin bumudur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…