- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.461
Bende yedigim bir sey yok ama kilolar masallah aldi basini gitti hatta aksam yemekten tiksindim yiyemedim acim su anaranızda spor yapan falan var mı kızlar kilomu çok takıyorum kafama canım sıkılıyor üst bacaklar full selülit oldu bariz görüyorum ne yapsam bilemedim gece yemeği yemiyorum yai çok nadir onun dışında yediklerimde de çok bir şey yok ama fena kilo aliyorum
Kizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Sürekli diken üstündeyiz canım geçmiş olsun. Bende çok korkuyorum attigim her adimdan
Az önce eşim araradı kızlar arkadaşının eşi doğum yapmis işte ayrıntılı ultrason çok gereksiz onu sadece +35yaş için yapıyorlar. Bi sorun olsa ikili testte çıkıyor falan demiş özel hastaneler de para almak için istiyor detaylı ultrason demiş.
Oda gelmiş bana bunalri söylüyor son gün yaptirma falan diyor canım çok sıkıldı..ağladım sinirimden
aynen canim suyu daha cok ic susuzluk direk kasilma yapiyor agrin sizin yoksa ve 10dk da 3ren fazla, gun icinde de 10dan fazla olmuyorsa sikinti olmaz
Gecmis olsun canim ben camasir saatini ozellikle esimin isten gelis saatine gore ayarlayip sepet tasima ve hatta cogu zaman asma gorevini ona yukluyorum cirp cirp as isi beni yoruyor artik
canim varis bende de var hatta bende cocuklugumdan beri var dedigin gibi su an damarlarim daha belirgin halde bazen feci sekilde kasiniyor ayaklarini her uzandiginda yukari yukselt birsey olmaz Allahin izniyle korkma
evde cocuk olduğu için her gün ev süpürüyorum sözde eşimde yapma ben yaparım diyor ama olmuyor işte haftada 1 yetmiyor yani kendimi paraliyordum haftada 1 de genelde p.tesi günleri dip köşe süpürüp siliyorum iste
çok geçmiş olsun canım
çatlayabilirsin canım önlem al bir an once ben lierac bitirdim 1 tane şimdi de arada ondan her gün vazelin sürmeye başladım kakaolu baya nemli tutuyor dene bi istersen
canım asıl ayrıntılı önemli.. bebeğin tüm organları ayrıntılı inceleniyor.. kalbi 12. haftada henüz büyümemiş oluyor gözükmüyor.. kalp sorunlar böbrek karaciğer mide hepsi ayrıntılı bakılıyor.. beyindeki herşey gözüküyor.. 12. haftada bunlar bakılmıyor ki.. sadece ense kalınlığı.. bunları eşine anlat.. bilmeden konuşmasın dahada önemlisi bilmeyenlerin ağzına bakmasın..
İste erkek milleti anasından arkadaşlarindan duyduklari hep dogru boşver sende guzelce asil en önemli tetkikin bu olduğunu söyle inşallah guzel sonuclarla gelirsin hepimiz insallahHergün anlatıyorum ama biri bişey desin yeter ki hemen onu mantık li buluyor
Hergün anlatıyorum ama biri bişey desin yeter ki hemen onu mantık li buluyor
İste erkek milleti anasından arkadaşlarindan duyduklari hep dogru boşver sende guzelce asil en önemli tetkikin bu olduğunu söyle inşallah guzel sonuclarla gelirsin hepimiz insallah
canım sende deki herhangi bir sorun varsa ve bu nedenden dolayı allah korusun doğumda ve sonrasında işler yolunda gitmezse tüm sorumluluğu alıyor mu? Bebeğe giden damarlar rahmi besleyen damarlar ve akışları hepsi önemli belki test sonucuna göre ekstra ilaca veya tedaviye başlanır ve ya allah korusun bebekte sorun varsa ona göre doğumda doktor bulundurulur..
Aynen bende de oluyor..Evet canım ya ani tansiyon düşmeleri de oluyor arada Rabbim korusun
Al benden de o kadarBende aşırı uyuşukluk halsizlik var hiçbir sey yapma isteğim yok hamile deprosynu mudur nedir bilemedim Allah guc kuvvet versin
Siz yolu yarıladınız yorgunluk ağırlık hissi daha fazla dikkat etmek lazım artık canımEn doğrusunu yapıosun canım ya bende öyle yapıcam artık bazı anlarda artık agırlastığımı hissediyorum cidden
Canin ne yapacan işte anneyle baba bir olmuyor çok ilgili babalar da yok degil hani onlardaki rahatlik bizde olmuyor mesela benim bebegim istahsiz bir seyi.yedirene kadar cok yoruluyorum o oturuyor kendi yemeğini yiyor keza uyutmak içinde ben 12.30 1 gibi da yeni uyuttum bacagimda salla babam salla yani tabiki babalarda seviyor çocuklarini ama anneler cok farkli uzme canini ben çocuk olduktan sonra o kadar cok kavga ettimki bu bakim konusu vs hic olan yine bana oluyor ayni taaaaass aynı hamam hala soyleniyorum ama eskisi gibi diretmiyorum zaten kavgalarimin yarisi cocuk bakimi vs yarisi ailesi yuzunden bilmio doğum sonrasi deprosoyonum yeni yeni geciyorduki simdi hamilelik deprosoyonu gibi canim birsey yapmak istemiyor. Allah çocuklarımızı bebeklerimizi bağışlasın eslerle ne kadar fikir ayrılıkları yasasakta Allah başımızdan eksik etmesinEvet anlattım söyledim..
Tamm dedi sen beni yanlış anladın dedi.
Bilmiyorum zoruma gitti yani benim icim içimi yiyor bir sorun çıkmasın diye bundaki nasıl bir rahatlık yarabbim gelmiş yaptırma diyor.. cok sinirlendim
Canin ne yapacan işte anneyle baba bir olmuyor çok ilgili babalar da yok degil hani onlardaki rahatlik bizde olmuyor mesela benim bebegim istahsiz bir seyi.yedirene kadar cok yoruluyorum o oturuyor kendi yemeğini yiyor keza uyutmak içinde ben 12.30 1 gibi da yeni uyuttum bacagimda salla babam salla yani tabiki babalarda seviyor çocuklarini ama anneler cok farkli uzme canini ben çocuk olduktan sonra o kadar cok kavga ettimki bu bakim konusu vs hic olan yine bana oluyor ayni taaaaass aynı hamam hala soyleniyorum ama eskisi gibi diretmiyorum zaten kavgalarimin yarisi cocuk bakimi vs yarisi ailesi yuzunden bilmio doğum sonrasi deprosoyonum yeni yeni geciyorduki simdi hamilelik deprosoyonu gibi canim birsey yapmak istemiyor. Allah çocuklarımızı bebeklerimizi bağışlasın eslerle ne kadar fikir ayrılıkları yasasakta Allah başımızdan eksik etmesin
En doğrusunu yapıosun canım ya bende öyle yapıcam artık bazı anlarda artık agırlastığımı hissediyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?