2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artık

Çok teşekkür ederim canım :) Benim de ilk gebeliğim. Daha doğrusu daha önceden 7 haftalık bir kaybım var Allah yaşatmasın.. Bende ilaç vs. önermemişti doktorum ama bugün kendisine yazdım. 1 haftadır bacaklarımdan kalçalarıma çıkan kasılmalar oluyor gece yatarken. Sürekli bir gerinme isteği geliyor bacaklarım uzatıp germeye çalışıyorum devamlı. Bunu da söyledim doktoruma, gebelik krampı dedi, magnezyum yazalım sana dedi. Ama bu magnezyum sadece bacak kasılmalarına mı iyi geliyor yoksa rahimdeki kasılmalara da iyi gelir mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşım hoşgeldin bende ultrasonda kasılma görülmedi ama buradaki arkadaslarin çoğu gibi ben de sırtüstü yattığımda göbeğimin ortasında bir sertlik oluyor. Kasılma mı bebek mi tam emin olamıyorum. Bir de benim dişlerim sizliyor 3 gündür, süt icemiyorum ona bağladım o yüzden içinde hem magnezyum hem kalsiyum hem de çinko olan osteocare'e başlayacağım bugün, sana da tavsiye ederim doktorların çoğu bunu yazıyor ve oneriyorlar.

Neden yapiyosun kendine bunu ya bunlar daha cok etkiler.kizlar ikinize de soyleyim yeni katilan arkadas bilmez ama A aeengineer arkadas bilir benim agrilarm basindan beri var az ugrastirmadi beni.ara sira cok siddetli oldugunda gittim kasilma goruldu bazen serum yedim bazen progestani arttirdik idrarda bazen bisi cikti bazen cikmadi smdi magnezyuma basladm ama erken dogum turu bisi icin acilma lazim.ki bana o da var dediler bi ara zalımlar ve bana gittigim prof kanaman yoksa acilma yoktur zaten dedi.acilma ultrasonda gorunen bisi randevularinzda olsaydi gorunurdu yani.ilk gebeligimz sanirim hepimizin oyle olunca daha cok agri cekiyoruz.siz yine doktorunuza danisin idrara serviks uzunluguna fln bakar sknti yoksa rutin agrilardir.moral her zaman her seyden onemli bebegimiz icin endiselenirken ona zarar verecek bisi yapiyoruz aslnda.kasilma uzulunce artiyor aglayinca heleee doktorunz sknti yok diyorsa yoktur Allah'ın izniyle bol su icin dinlenin zorlamayin kendinizi.ama bence magnezyum iyi takviye arkadaşım kendin alip baslayabilirsin.bana vermedi vermedi en sonunda verdi kendisi söyledi bide ben demedim

Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artık
Canım merhaba, sende de rahim kasılmaları mı oluyor? Peki hissedebiliyor musun? Nasıl oluyor? Benim ultrasonda görüldü ama ben hissedemedim o rahimdeki kasılmayı.

Canım merhaba, sende de rahim kasılmaları mı oluyor? Peki hissedebiliyor musun? Nasıl oluyor? Benim ultrasonda görüldü ama ben hissedemedim o rahimdeki kasılmayı.
Canım normalde gergin değil ama kasılma olduğunda göbek altı rahim bölgesi sert ve ağrılı oluyor bazen böyle tek bir yerde toplanıyor

Doktorumla görüştüm bugün, geceleri bacaklarımda da kasılmalar yaşadığım için magnezyum yazalım dedi, inşallah rahim kasılmalarına da iyi gelir. Aslında ben sırt üstü yatmaktan korktuğum için hep sağ ve sola yatıyorum. Belki göbek deliğinden sebep bir sertlik olabilir hissettiğiniz. Benim dün ultrasonda kasılma görüldü ama sertlik hissi yoktu karnımda

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz anlasilan.kasilmayi ayni sekilde tarif etmisiz
Benim bugunki kasilma disindaki problemim sag tarafima yattigimda bobreklerim felaakeet agriyor kasiklarima vuruyor hatta agri.sirt ustu yatinca da oyle.sol yanima zaten yatıyorum normalde ama çürüdü resmen orasisola yatmaktan.seceneklerin farkindayim.iki gun sonra detayli ultrasonum var bakalm sorucam durum neymis

Bu rahim kasılmaları çoğu hamişte oluyor anlaşılan. Peki neden kaynaklanıyor acaba, Allah korusun erken doğumu tetiklediğini öğrendiğimden beri tedirginim.. Doktorum fazla üstünde durmadı, inşallah bu haftalarda önemsiz birşeydir ve geçicidir.

Ha tamam şimdi gördüm magnezyum yazdigini ok.. Tüm vücuttaki kasılmalara iyi geliyor o canım sadece tek bi bölgeye değil

Ha tamam şimdi gördüm magnezyum yazdigini ok.. Tüm vücuttaki kasılmalara iyi geliyor o canım sadece tek bi bölgeye değil
teşekkür ederim canım cevabın için.Sağ salim vakti zamanı geldiğinde kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla gelsinler de. Bebişinin cinsiyeti bellidir :) Detaylı ultrasona girdin mi peki? Bir an önce detaylı zamanı gelsin istiyorum :)

Hamilelik hormonları özellikle progesteron başta bagirsaklar olmak üzere vücuttaki tüm düz kasları etkilediği için bağırsaklarda yavaşlama ve rahim, böbrek gibi düz kasların olduğu yerlere de ağrılara sebep oluyormuş

Teşekkür ederim canım... 8. Haftada idrar testi yapmıştım temizdi tekrar yapılabilir aslında bi dahaki gidişimde söyleyeceğim

Rica ederim canım ne demek amin inşallah hepimizin bebisleri zamanında sağlıkla doğar da burda paylaşırız doğum sonrası dabenimki erkek daha detaylıya 10 gün sonra perinatolojide, 5 şubatta da radyolojide girecegim iki kez girmiş olacağım bakalım ne olacak..
Senin bebiş belli mi :)

Benimki kız canım :) Hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar. Az kalmış detaylı için. Bana 3 hafta var en az. 5 Şubat'ta doktor randevum var o zaman yönlendirecek detaylı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…