- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.541
Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artıkHayırlı olsun canım.. Benimde ilk gebeliğim.. Şimdiye kadar girdiğim ultrasonlarda doktor böyle birşeyden bahsetmedi hiç.. Dolayısıyla bir fikrim yok.. Meselabende bir haftadır sürekli kasılıyormuşum, ben bebeğim zannediyordum.. Bu arada geçen hafta magnezyuma başladım ben..
Maşallah maşallah tü tü tü
Sagol canim benim
Çok teşekkür ederim canım :) Benim de ilk gebeliğim. Daha doğrusu daha önceden 7 haftalık bir kaybım var Allah yaşatmasın.. Bende ilaç vs. önermemişti doktorum ama bugün kendisine yazdım. 1 haftadır bacaklarımdan kalçalarıma çıkan kasılmalar oluyor gece yatarken. Sürekli bir gerinme isteği geliyor bacaklarım uzatıp germeye çalışıyorum devamlı. Bunu da söyledim doktoruma, gebelik krampı dedi, magnezyum yazalım sana dedi. Ama bu magnezyum sadece bacak kasılmalarına mı iyi geliyor yoksa rahimdeki kasılmalara da iyi gelir mi bilmiyorumHayırlı olsun canım.. Benimde ilk gebeliğim.. Şimdiye kadar girdiğim ultrasonlarda doktor böyle birşeyden bahsetmedi hiç.. Dolayısıyla bir fikrim yok.. Meselabende bir haftadır sürekli kasılıyormuşum, ben bebeğim zannediyordum.. Bu arada geçen hafta magnezyuma başladım ben..
Merhaba arkadaşım hoşgeldinMerhaba kızlar bende varım :) Allah izin verirse sizler gibi Haziran annesi olacağım. Sizlerle birlikte bu heyecanı paylaşmak istiyorum. Yalnız bir sorum olacak, dün ultrasonda rahimde kasılma görüldü, doktorum sadece dinlen dedi herhangi bir ilaç vs. vermedi. Magnezyum kullanmıyorum.. Bu tarz kasılmalar yaşayanlar oldu mu aranızda? Çok tedirginim.
Merhaba kızlar bende varım :) Allah izin verirse sizler gibi Haziran annesi olacağım. Sizlerle birlikte bu heyecanı paylaşmak istiyorum. Yalnız bir sorum olacak, dün ultrasonda rahimde kasılma görüldü, doktorum sadece dinlen dedi herhangi bir ilaç vs. vermedi. Magnezyum kullanmıyorum.. Bu tarz kasılmalar yaşayanlar oldu mu aranızda? Çok tedirginim.
valla iki tane ebe bulsak, daha kolay herhalde
Dün arkadaşlarla yazıştığımdan beri canım çok sıkkın, baya bir ağladım yaa.. Gece boyu yatamadım, en son dalmıştım bir uyandım yine sırt üstüyüm ve karnımın alt kısmında belirli bir yer taş gibiydi.. Baya okudum internetten, erken doğum filan demişler.. Normalde gebelikte herşey olur, normal modundaydım.. Ama baya canım sıkıldı.. Bugünde gün boyu karnım ağrıdı.. Rabbim korusun, bizlere bağışlasın yavrularımızı..
Gözün aydın canım, çok şükür..
Canım merhaba, sende de rahim kasılmaları mı oluyor? Peki hissedebiliyor musun? Nasıl oluyor? Benim ultrasonda görüldü ama ben hissedemedim o rahimdeki kasılmayı.Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artık
Canım normalde gergin değil ama kasılma olduğunda göbek altı rahim bölgesi sert ve ağrılı oluyor bazen böyle tek bir yerde toplanıyorCanım merhaba, sende de rahim kasılmaları mı oluyor? Peki hissedebiliyor musun? Nasıl oluyor? Benim ultrasonda görüldü ama ben hissedemedim o rahimdeki kasılmayı.
Doktorumla görüştüm bugün, geceleri bacaklarımda da kasılmalar yaşadığım için magnezyum yazalım dedi, inşallah rahim kasılmalarına da iyi gelir. Aslında ben sırt üstü yatmaktan korktuğum için hep sağ ve sola yatıyorum. Belki göbek deliğinden sebep bir sertlik olabilir hissettiğiniz. Benim dün ultrasonda kasılma görüldü ama sertlik hissi yoktu karnımdaMerhaba arkadaşım hoşgeldinbende ultrasonda kasılma görülmedi ama buradaki arkadaslarin çoğu gibi ben de sırtüstü yattığımda göbeğimin ortasında bir sertlik oluyor. Kasılma mı bebek mi tam emin olamıyorum. Bir de benim dişlerim sizliyor 3 gündür, süt icemiyorum ona bağladım o yüzden içinde hem magnezyum hem kalsiyum hem de çinko olan osteocare'e başlayacağım bugün, sana da tavsiye ederim doktorların çoğu bunu yazıyor ve oneriyorlar.
Bu rahim kasılmaları çoğu hamişte oluyor anlaşılan. Peki neden kaynaklanıyor acaba, Allah korusun erken doğumu tetiklediğini öğrendiğimden beri tedirginim.. Doktorum fazla üstünde durmadı, inşallah bu haftalarda önemsiz birşeydir ve geçicidir.Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz anlasilan.kasilmayi ayni sekilde tarif etmisiz
Benim bugunki kasilma disindaki problemim sag tarafima yattigimda bobreklerim felaakeet agriyor kasiklarima vuruyor hatta agri.sirt ustu yatinca da oyle.sol yanima zaten yatıyorum normalde ama çürüdü resmen orasisola yatmaktan.seceneklerin farkindayim.iki gun sonra detayli ultrasonum var bakalm sorucam durum neymis
Ha tamam şimdi gördüm magnezyum yazdigini ok.. Tüm vücuttaki kasılmalara iyi geliyor o canım sadece tek bi bölgeye değilDoktorumla görüştüm bugün, geceleri bacaklarımda da kasılmalar yaşadığım için magnezyum yazalım dedi, inşallah rahim kasılmalarına da iyi gelir. Aslında ben sırt üstü yatmaktan korktuğum için hep sağ ve sola yatıyorum. Belki göbek deliğinden sebep bir sertlik olabilir hissettiğiniz. Benim dün ultrasonda kasılma görüldü ama sertlik hissi yoktu karnımda
teşekkür ederim canım cevabın için.Sağ salim vakti zamanı geldiğinde kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla gelsinler de. Bebişinin cinsiyeti bellidir :) Detaylı ultrasona girdin mi peki? Bir an önce detaylı zamanı gelsin istiyorum :)Ha tamam şimdi gördüm magnezyum yazdigini ok.. Tüm vücuttaki kasılmalara iyi geliyor o canım sadece tek bi bölgeye değil
Hamilelik hormonları özellikle progesteron başta bagirsaklar olmak üzere vücuttaki tüm düz kasları etkilediği için bağırsaklarda yavaşlama ve rahim, böbrek gibi düz kasların olduğu yerlere de ağrılara sebep oluyormuşHepimiz ayni seyleri yasiyoruz anlasilan.kasilmayi ayni sekilde tarif etmisiz
Benim bugunki kasilma disindaki problemim sag tarafima yattigimda bobreklerim felaakeet agriyor kasiklarima vuruyor hatta agri.sirt ustu yatinca da oyle.sol yanima zaten yatıyorum normalde ama çürüdü resmen orasisola yatmaktan.seceneklerin farkindayim.iki gun sonra detayli ultrasonum var bakalm sorucam durum neymis
Teşekkür ederim canım... 8. Haftada idrar testi yapmıştım temizdi tekrar yapılabilir aslında bi dahaki gidişimde söyleyeceğimBende de kasık ağrısı çok oluyordu 3-4 gündür. Özellikle sol tarafta. Bugün ultrasonda gördük ki bebek sol tarafımda. Doktorum normal olduğunu, bebeğin hareketlerinden kaynaklı olduğunu söyledi. Nadir de olsa idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabileceğini, bu durumda tahlil yaptırmakta fayda olduğunu söyledi.
Rica ederim canım ne demekteşekkür ederim canım cevabın için.Sağ salim vakti zamanı geldiğinde kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla gelsinler de. Bebişinin cinsiyeti bellidir :) Detaylı ultrasona girdin mi peki? Bir an önce detaylı zamanı gelsin istiyorum :)
Benimki kız canım :) Hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar. Az kalmış detaylı için. Bana 3 hafta var en az. 5 Şubat'ta doktor randevum var o zaman yönlendirecek detaylı için.Rica ederim canım ne demekamin inşallah hepimizin bebisleri zamanında sağlıkla doğar da burda paylaşırız doğum sonrası da benimki erkek daha detaylıya 10 gün sonra perinatolojide, 5 şubatta da radyolojide girecegim iki kez girmiş olacağım bakalım ne olacak..
Senin bebiş belli mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?