- 9 Mart 2009
- 205
- 254
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.501
Kizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
aynen canim suyu daha cok ic susuzluk direk kasilma yapiyor agrin sizin yoksa ve 10dk da 3ren fazla, gun icinde de 10dan fazla olmuyorsa sikinti olmaz
Benim ki bugün 20+1
Valla bende karar veremedim bir türlü.. Evime tüm hastaneler uzak zaten.. Ayımız da geçiyor, ne yapacaksak?kızlar günaydın nasılsın ?
benim doktorum bu ay sonundan itibaren hastane değiştiriyor bende değiştiricem uzak benim için gittiği hastane doğurana kadar 40 doktor gezicem sanırım
Benim de dün gece oldu 2 saat kadar sertti ağrım oldu sonra sabah kalktım yine var bi de aşağıya baskı yapıyor tabi inşallah önemli birşey yokturAy canım valla Allah razı olsun senden.. Ben çocuk diye takmıyordum hiç.. Dün gece hiç yatamadım, uyurken ne zaman sırt üstü yatsam karnım taş gibi oluyor benim, özellikle de göbek deliğimin 3-4 parmak altı.. Bakalım doktora da ulaşamadım.. Canım sıkıldı baya.. İnşallah birşey yoktur..
Günaydın , hayırlı güzel bir hafta olur inşallah . Doktora gidecek arkadaslarim da insallah guzel haberlerle döner bizleride mutlulugunuza ortak edersiniz
Gece benim için cok zordu uyanip durdum uyudugumda sürekli korkunç rüyalar gördüm . Alllahim korusun çok kötüydüdefalarca beni ve bebegimi öldürme leri , kaçmalarım uyanip uyudukca kötü kötü rüyalar . Uyandikca okudum sürekli de acayip korktum ya titreyerek uyandim hep . Eşimi ise ugurladim bütün kapıları kontrol edip kilitledim. Hala etkisindeyim cook korkuyorum .ilk defa görüyorum böyle Allahim korusun bir daha gormeyeyim sürekli kötü rüya görüyorum diye uyumadimda . Gören arkadaslar vardi böyle durumda ne yapıyorsunuz
ben bu ayın 25 inde medikale gidicem sonra hayat hastanesine gitmeyi düşünüyorumValla bende karar veremedim bir türlü.. Evime tüm hastaneler uzak zaten.. Ayımız da geçiyor, ne yapacaksak?
günaydın güzel hamişler herkese sağlıklı güzel haber alacağı bir hafta diliyorum:))
bende ikinci kızıma hamileyim öğrenmeden ince herkes bu erkek kesin erkek diye boşboş konuşmalar öğrenince de neyse hayırlısı olsun en hayırlısı kız evlat diye akıllarınca bana moral vermeler diyorum kızım zaten kız kardeş istiyordu onun duaları kabul oldu diyorum sanki ikinci bebeğin cinsiyeti farklı olmak zorunda gibiboş konuşmalardan nefret ediyorum
Bende kaç gece yaşadım bu durumu, hep bebek sandım.. İlk defa bende de bugün ağrı var.. Rabbim yardımcımız olsun..Benim de dün gece oldu 2 saat kadar sertti ağrım oldu sonra sabah kalktım yine var bi de aşağıya baskı yapıyor tabi inşallah önemli birşey yoktur
Valla hastane ve doktor seçimi çok zor yaa.. Normal doğuma teşvik edecek, iyi bir doktor arıyorum, inşallah buluruz..ben bu ayın 25 inde medikale gidicem sonra hayat hastanesine gitmeyi düşünüyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...is-paylasimlari.1046279/page-20#post-54328901Canım bizim alışveriş sitesi neredeydi ya? Bulamadım..
nasip artık ya ben büyük ihtimal sezeryan olurum diye düşünüyorum şeker hastası olduğum için ve 7yıl önce de sezeryan gibi bir dış gebelik ameliyatı geçirdim bakalım artık hayatın doğum ücreti eksi yerinde 1500 tl idi hem normal hem sezeryan yeni yerinde ise zamlı hali en fazla 1800 olur dediler geçen yıl eltim osmangazi de 1800 tl ye normal doğum yaptı oda şimdi en fazla 2000-2200 falan olmuştur diye tahmin ediyorumBende kaç gece yaşadım bu durumu, hep bebek sandım.. İlk defa bende de bugün ağrı var.. Rabbim yardımcımız olsun..
Valla hastane ve doktor seçimi çok zor yaa.. Normal doğuma teşvik edecek, iyi bir doktor arıyorum, inşallah buluruz..
Fiyatları da gayet iyiymiş.. İnsan astronomik rakamları göre göre bunlara şükrediyor valla..nasip artık ya ben büyük ihtimal sezeryan olurum diye düşünüyorum şeker hastası olduğum için ve 7yıl önce de sezeryan gibi bir dış gebelik ameliyatı geçirdim bakalım artık hayatın doğum ücreti eksi yerinde 1500 tl idi hem normal hem sezeryan yeni yerinde ise zamlı hali en fazla 1800 olur dediler geçen yıl eltim osmangazi de 1800 tl ye normal doğum yaptı oda şimdi en fazla 2000-2200 falan olmuştur diye tahmin ediyorum
aynen ben en son gözü kararttım medikal dedim 3000 tl yi gözden çıkarmıştım dr gidince gerek duymayacağım medicana bana uzak çünkü hadi şimdi gider gelirim de aylar ilerledikçe zor olur araba da kullanamam eşimin kullanmasında da strese giriyorumTeşekkür ederim canım
Fiyatları da gayet iyiymiş.. İnsan astronomik rakamları göre göre bunlara şükrediyor valla..
Benim de dudaklarım çok kuru ve çatlak normalde çok az böyle olur ama şuan çok kötü resmen bir dudak daha oldu dudaklarım.ben de susuz diye korkuyordum ama çok şükür iyimis suyu.gunde 3litre su dedi şimdi içmeye çalışıyorum ilk zaman bulantilardan icememistim .ve hissetme olayını ben doktora dedim hissediyorum galiba ama doktor bana çok erken o damar atimidir dedi hissetmemen çok normal bu aydan bu kadar olur onun için daha 2-3 hafta zamanın var dedi.Hayir cok sukur kanamam yok benimki galiba psikolojik ruyamda da dusuk yaptigimi gordumgoguslerim indi gibi geldi bi de geceleri agzimin ici cok kuruyor yorumlara baktigimda bebek susuz kalmistir yaziyordu suyu az iciyorum ama sut meyvesuyu falan bol iciyorum en son suyu iyiydi kontrolum de sali gunu ama cok korkuyorum carsamba gnu 18 haftalik olcaz smdiden dua ediyorum lutfen hareketlerini hissedeym diye daha hic hissetmedm hissedersem rahatlicam ilk bebegim..
bende hissetmiyorum yaaBenim de dudaklarım çok kuru ve çatlak normalde çok az böyle olur ama şuan çok kötü resmen bir dudak daha oldu dudaklarım.ben de susuz diye korkuyordum ama çok şükür iyimis suyu.gunde 3litre su dedi şimdi içmeye çalışıyorum ilk zaman bulantilardan icememistim .ve hissetme olayını ben doktora dedim hissediyorum galiba ama doktor bana çok erken o damar atimidir dedi hissetmemen çok normal bu aydan bu kadar olur onun için daha 2-3 hafta zamanın var dedi.
Ay canım valla Allah razı olsun senden.. Ben çocuk diye takmıyordum hiç.. Dün gece hiç yatamadım, uyurken ne zaman sırt üstü yatsam karnım taş gibi oluyor benim, özellikle de göbek deliğimin 3-4 parmak altı.. Bakalım doktora da ulaşamadım.. Canım sıkıldı baya.. İnşallah birşey yoktur..
Canım ağzı olan konuşuyor herkes başımıza doktor kesiliyor maşallah. Gereksiz diye bir şey olur mu ne güzel onun çocuğunda problem çıkmamış ama bu detaylı ultrasonun gereksiz olduğu anlamına gelmez. Eğer bir sorun varsa bebişlerde bunu bilmek ona göre tedavi olmak lazım. Detaylı ultrason erken teşhis için çok önemli üstelik ben üniversite hastanesine gidiyorum orda bile yapıyorlar para için değil yaniAz önce eşim araradı kızlar arkadaşının eşi doğum yapmis işte ayrıntılı ultrason çok gereksiz onu sadece +35yaş için yapıyorlar. Bi sorun olsa ikili testte çıkıyor falan demiş özel hastaneler de para almak için istiyor detaylı ultrason demiş.
Oda gelmiş bana bunalri söylüyor son gün yaptirma falan diyor canım çok sıkıldı..ağladım sinirimden @mi-nick @Babylicious
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?