- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.521
Katılıyorum kesinlikle canımCanım ağzı olan konuşuyor herkes başımıza doktor kesiliyor maşallah. Gereksiz diye bir şey olur mu ne güzel onun çocuğunda problem çıkmamış ama bu detaylı ultrasonun gereksiz olduğu anlamına gelmez. Eğer bir sorun varsa bebişlerde bunu bilmek ona göre tedavi olmak lazım. Detaylı ultrason erken teşhis için çok önemli üstelik ben üniversite hastanesine gidiyorum orda bile yapıyorlar para için değil yani
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...n-annelerinin-alisveris-paylasimlari.1046279/Canım bizim alışveriş sitesi neredeydi ya? Bulamadım..
Kızlar dün gece kasik ağrılarına uyandım saate bi baktım gecenin ikisiymis. Kalkıp salona geçtim biraz masaj yaptım geçti . Normal mi sizce jnternette rahim genislemesinden olduğu yazıyor
Bende aynıyım hep uykum var sınav a çalışmam lazım ama hiç halim yokBende aşırı uyuşukluk halsizlik var hiçbir sey yapma isteğim yok hamile deprosynu mudur nedir bilemedim Allah guc kuvvet versin
Bende görüyorum hemde hamileliğimin başından beri dua okuyorum rahatlıyorumGünaydın , hayırlı güzel bir hafta olur inşallah . Doktora gidecek arkadaslarim da insallah guzel haberlerle döner bizleride mutlulugunuza ortak edersiniz
Gece benim için cok zordu uyanip durdum uyudugumda sürekli korkunç rüyalar gördüm . Alllahim korusun çok kötüydüdefalarca beni ve bebegimi öldürme leri , kaçmalarım uyanip uyudukca kötü kötü rüyalar . Uyandikca okudum sürekli de acayip korktum ya titreyerek uyandim hep . Eşimi ise ugurladim bütün kapıları kontrol edip kilitledim. Hala etkisindeyim cook korkuyorum .ilk defa görüyorum böyle Allahim korusun bir daha gormeyeyim sürekli kötü rüya görüyorum diye uyumadimda . Gören arkadaslar vardi böyle durumda ne yapıyorsunuz
Çok şükür maşallah.iciniz rahatlamistir.onlarin sağlığından daha önemli birşey yok ,anne rahmine düşer düşmez nasıl benimsiyoruz nasıl bir mucize yarabbim.insallah güzel haberler darısı başımıza
Anladım canım çok korktum bebek çıktı çıkacak dedimBende dün gece çok kötüydüm sol kasigim feci halde ağrıyordu uyudum anca geçti. Evet rahim büyümesi
aynen ben en son gözü kararttım medikal dedim 3000 tl yi gözden çıkarmıştım dr gidince gerek duymayacağım medicana bana uzak çünkü hadi şimdi gider gelirim de aylar ilerledikçe zor olur araba da kullanamam eşimin kullanmasında da strese giriyorumben fren yapıyorum düşün artık yollarda doğum yaparım en iyisi en yakın yer
Canim benim durumum da hep öyle.sirt ustu yattigimda kaskati oluyor kasiklarim boylu boyunca.hic yumusak olmadi ben yan yatiyorum o yüzden.gece uyku sirasinda sirt ustu yattigimda sanki wc cok sıkışmışım gibi uyaniyorum zaten agriyla wc gidiyorum.magnezyuma basladigimdan beri en azindan gunduz daha az oluyor o sertlik.kasilmalar bende aylardir var artk bisi bulamadilar en sonunda baglar genisliyordur diyip magnezyum verdiler hala oluyor arada en cok yatarken
Gözün aydın canım, çok şükür..
Darısı başımıza canım :)
Yeniyim diye sanırım, kimsenin fikri yokMerhaba kızlar bende varım :) Allah izin verirse sizler gibi Haziran annesi olacağım. Sizlerle birlikte bu heyecanı paylaşmak istiyorum. Yalnız bir sorum olacak, dün ultrasonda rahimde kasılma görüldü, doktorum sadece dinlen dedi herhangi bir ilaç vs. vermedi. Magnezyum kullanmıyorum.. Bu tarz kasılmalar yaşayanlar oldu mu aranızda? Çok tedirginim.
Çok şükür maşallah.iciniz rahatlamistir.onlarin sağlığından daha önemli birşey yok ,anne rahmine düşer düşmez nasıl benimsiyoruz nasıl bir mucize yarabbim.insallah güzel haberler darısı başımıza
valla iki tane ebe bulsak, daha kolay herhalde
Dün arkadaşlarla yazıştığımdan beri canım çok sıkkın, baya bir ağladım yaa.. Gece boyu yatamadım, en son dalmıştım bir uyandım yine sırt üstüyüm ve karnımın alt kısmında belirli bir yer taş gibiydi.. Baya okudum internetten, erken doğum filan demişler.. Normalde gebelikte herşey olur, normal modundaydım.. Ama baya canım sıkıldı.. Bugünde gün boyu karnım ağrıdı.. Rabbim korusun, bizlere bağışlasın yavrularımızı..
Gözün aydın canım, çok şükür..
Sagolun kızlar darısı hepinizin başına inşllah çok rahatladım. Tertemiz çok şükürDarısı başımıza canım :)
Kızlar dün gece kasik ağrılarına uyandım saate bi baktım gecenin ikisiymis. Kalkıp salona geçtim biraz masaj yaptım geçti . Normal mi sizce jnternette rahim genislemesinden olduğu yazıyor
Yeniyim diye sanırım, kimsenin fikri yok
Bende yedigim bir sey yok ama kilolar masallah aldi basini gitti hatta aksam yemekten tiksindim yiyemedim acim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?