2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar bende varım :) Allah izin verirse sizler gibi Haziran annesi olacağım. Sizlerle birlikte bu heyecanı paylaşmak istiyorum. Yalnız bir sorum olacak, dün ultrasonda rahimde kasılma görüldü, doktorum sadece dinlen dedi herhangi bir ilaç vs. vermedi. Magnezyum kullanmıyorum.. Bu tarz kasılmalar yaşayanlar oldu mu aranızda? Çok tedirginim.

@Amazing_GNC canım bizim central hospital a doğum fiyatı sordum 3850 tl zorunlu sezeryan + 400 tl epudral farkı dedi ben şokkk 2015 nisanda 2700 mü ne vermiştik ek oda fiyatı ile birlikte ne kadar artmış fiyatlar şuan çok moralim bozuldu detaylı 420 tl miş

Kızlar dün gece kasik ağrılarına uyandım saate bi baktım gecenin ikisiymis. Kalkıp salona geçtim biraz masaj yaptım geçti . Normal mi sizce jnternette rahim genislemesinden olduğu yazıyor

Katılıyorum kesinlikle canım

Kızlar dün gece kasik ağrılarına uyandım saate bi baktım gecenin ikisiymis. Kalkıp salona geçtim biraz masaj yaptım geçti . Normal mi sizce jnternette rahim genislemesinden olduğu yazıyor

Bende dün gece çok kötüydüm sol kasigim feci halde ağrıyordu uyudum anca geçti. Evet rahim büyümesi

Bende görüyorum hemde hamileliğimin başından beri dua okuyorum rahatlıyorum

valla iki tane ebe bulsak, daha kolay herhalde

Dün arkadaşlarla yazıştığımdan beri canım çok sıkkın, baya bir ağladım yaa.. Gece boyu yatamadım, en son dalmıştım bir uyandım yine sırt üstüyüm ve karnımın alt kısmında belirli bir yer taş gibiydi.. Baya okudum internetten, erken doğum filan demişler.. Normalde gebelikte herşey olur, normal modundaydım.. Ama baya canım sıkıldı.. Bugünde gün boyu karnım ağrıdı.. Rabbim korusun, bizlere bağışlasın yavrularımızı..

Gözün aydın canım, çok şükür..

Yeniyim diye sanırım, kimsenin fikri yok

Darısı başımıza canım :)
Sagolun kızlar darısı hepinizin başına inşllah çok rahatladım. Tertemiz çok şükür

Bende de kasık ağrısı çok oluyordu 3-4 gündür. Özellikle sol tarafta. Bugün ultrasonda gördük ki bebek sol tarafımda. Doktorum normal olduğunu, bebeğin hareketlerinden kaynaklı olduğunu söyledi. Nadir de olsa idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabileceğini, bu durumda tahlil yaptırmakta fayda olduğunu söyledi.

Yeniyim diye sanırım, kimsenin fikri yok

Hayırlı olsun canım.. Benimde ilk gebeliğim.. Şimdiye kadar girdiğim ultrasonlarda doktor böyle birşeyden bahsetmedi hiç.. Dolayısıyla bir fikrim yok.. Meselabende bir haftadır sürekli kasılıyormuşum, ben bebeğim zannediyordum.. Bu arada geçen hafta magnezyuma başladım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…