2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canim ya haber bizede mutlaka

Cnm eğer çok kalorili şeyler yememene ragman cok kilo aliyosan gebelik şekerin çıkmış olabilir bi doktoruna danış istersen

Kizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyle iyidir bebegim degil mi
Canım sen hiç merak etme bişey olmamıştır allahın izniyle klasik hamile halleri bunlar 9 ay böyle devam eder sonra çocuk doğar ve ömür boyu ya çocuğuma ya bişey olursa diye kaygılı stresli deli bi anne olup çıkarsın aynı benim gibi

Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artık
Aynen canım yaa, inşallah atlatırız.. Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.. Benim doktorum da Mg başlayalım dedi, o zaman ağrım sancım yoktu hiç.. Tedbir diye düşündüm.. Günde bir tane iç dedi, ağrım olmadığı için düzenli içmedim.. Tabi baktım, dün üzüntüden kasıldıkça kasıldım, öyle ki bugün gün boyu ağrım geçmedi.. Hemen içtim.. Sende telefonda tavsiye alarak ya da eczacıya danışarak al istersen..

Benimde 10. Hafta da bir kaybım var maalesef.. Allah yardımcımız olsun, bu bı sefer sorunsuz hallederiz inşallah..

Canım zaten sana dertli gibi yazarken, utandım biliyor musun? Arkadaş neler neler çekti, bana bak dedim.. Çok haklısın, üzüntü çok etkiliyor.. Dün o kadar üzüldüm ki bugün ağrılarım geçmedi.. İlk defa böyle oldum.. Açılma da olmalı yazın moral oldu cidden bana.. Yavrularımızı giydirip, süsleyip buraya fotolarını atsaydık bi Allah'ın izniyle.. Allah razı olsun canım moralin, tavsiyen için..

Ben 2017 de sormuştum 3200 demişti sezeryana, 2400 de normal doğum, ne kadar çok zam gelmiş ya. Ekstra bir şeyler de katsalar 5000e yaklaşıyor desene Gerçekten gereksiz pahalı bazı hastanelere bakıyorsun en fazla 2000 TL. Evet detaylıya gelmiş zam. 350 di o da. Başa gelen çekilir dicez ne yapalım :)

Anası 172 uzun olur tabi diyomusum Çok sevindim canım çok sağol darısı sana

Canım işte o inslardan biride benim zaten çok az uyuyorum ondada ne kabuslar ne kabuslar anlatamam özelliklede ölmüş insanları görüyorum bizde ölmüş insanları görmek pek iyi sayilmaz ama elden bişey gelmiyo bende okuyorum bide görmüş olduğum rüyaların hayrindanda serrindende rabbim sığınırım diyorum öyle iste

Est.olur mu hic acilarimizi paylasicaz tabi ki birbirimize moral olalim bildigimiz seyleri paylasalim.senden de Allah razi olsun biz polyanna olmaliyiz negatiflik bebegimize yansiyor uzmeyelim miniklerimizi annessii

benim haftaya cuma insallah 20. hafta da gel demişti dr

ben 14 15 haftadan beri hissediyordum ama 18. haftada eşimde hissetti dışarıdan bu arada ikinci gebeligim
Ne güzel erken hissetmeye başlamışsın Darısı başıma inşallah. 2.gebeliklerde daha erken hissedildiğini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…