- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.561
Amin canım aminEvet canım ya korktum bende Rabbim yavrularımızı bizleri korusun
Çok geçmiş olsun canim ya haber bizede mutlakaBugün rahatsizim kızlar varisim vardı sabah bibaktim damarlar buyumus morarmis gibi bir renk aci var masaj yaptik yukari kaldirdim yattim gecti gibi kan dolasimi olmuyormus arastirdim dr danisip kalp damara gidicem morelim çok bozuldu bebeğim iyidir umarim
Cnm eğer çok kalorili şeyler yememene ragman cok kilo aliyosan gebelik şekerin çıkmış olabilir bi doktoruna danış istersenaranızda spor yapan falan var mı kızlar kilomu çok takıyorum kafama canım sıkılıyor üst bacaklar full selülit oldu bariz görüyorum ne yapsam bilemedim gece yemeği yemiyorum yai çok nadir onun dışında yediklerimde de çok bir şey yok ama fena kilo aliyorum
Ben cumartesi gittim 19+3 iken. Soracağın birşey varsa sorabilirsin.20. haftaya gelip ultyrasona gıren oldu mu
Canım sen hiç merak etme bişey olmamıştır allahın izniyle klasik hamile halleri bunlar 9 ay böyle devam eder sonra çocuk doğar ve ömür boyu ya çocuğuma ya bişey olursa diye kaygılı stresli deli bi anne olup çıkarsın aynı benim gibiKizlar surekli bebegime bisey oldu gibi geliyo psikolojikmen goguslerim indi gbi geliyo esim inmemis ayni diyor cok moralim bozuk aglamak istiyorum hep neden boyleiyidir bebegim degil mi
Aynen canım yaa, inşallah atlatırız.. Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.. Benim doktorum da Mg başlayalım dedi, o zaman ağrım sancım yoktu hiç.. Tedbir diye düşündüm.. Günde bir tane iç dedi, ağrım olmadığı için düzenli içmedim.. Tabi baktım, dün üzüntüden kasıldıkça kasıldım, öyle ki bugün gün boyu ağrım geçmedi.. Hemen içtim.. Sende telefonda tavsiye alarak ya da eczacıya danışarak al istersen..Ben de dün akşamdan beri çekiyorum çok korkuyorum inşallah geçer de rahat bi nefes alırız doktorum magnezyum da vermedi o rahim kasılmalarında işe yaramaz dedi bilmiyorum hayırlısı artık
Benimde 10. Hafta da bir kaybım var maalesef.. Allah yardımcımız olsun, bu bı sefer sorunsuz hallederiz inşallah..Çok teşekkür ederim canım :) Benim de ilk gebeliğim. Daha doğrusu daha önceden 7 haftalık bir kaybım var Allah yaşatmasın.. Bende ilaç vs. önermemişti doktorum ama bugün kendisine yazdım. 1 haftadır bacaklarımdan kalçalarıma çıkan kasılmalar oluyor gece yatarken. Sürekli bir gerinme isteği geliyor bacaklarım uzatıp germeye çalışıyorum devamlı. Bunu da söyledim doktoruma, gebelik krampı dedi, magnezyum yazalım sana dedi. Ama bu magnezyum sadece bacak kasılmalarına mı iyi geliyor yoksa rahimdeki kasılmalara da iyi gelir mi bilmiyorum
Canım zaten sana dertli gibi yazarken, utandım biliyor musun? Arkadaş neler neler çekti, bana bak dedim.. Çok haklısın, üzüntü çok etkiliyor.. Dün o kadar üzüldüm ki bugün ağrılarım geçmedi.. İlk defa böyle oldum.. Açılma da olmalı yazın moral oldu cidden bana.. Yavrularımızı giydirip, süsleyip buraya fotolarını atsaydık bi Allah'ın izniyle.. Allah razı olsun canım moralin, tavsiyen için..Neden yapiyosun kendine bunu ya bunlar daha cok etkiler.kizlar ikinize de soyleyim yeni katilan arkadas bilmez ama A aeengineer arkadas bilir benim agrilarm basindan beri var az ugrastirmadi beni.ara sira cok siddetli oldugunda gittim kasilma goruldu bazen serum yedim bazen progestani arttirdik idrarda bazen bisi cikti bazen cikmadi smdi magnezyuma basladm ama erken dogum turu bisi icin acilma lazim.ki bana o da var dediler bi ara zalımlarve bana gittigim prof kanaman yoksa acilma yoktur zaten dedi.acilma ultrasonda gorunen bisi randevularinzda olsaydi gorunurdu yani.ilk gebeligimz sanirim hepimizin oyle olunca daha cok agri cekiyoruz.siz yine doktorunuza danisin idrara serviks uzunluguna fln bakar sknti yoksa rutin agrilardir.moral her zaman her seyden onemli bebegimiz icin endiselenirken ona zarar verecek bisi yapiyoruz aslnda.kasilma uzulunce artiyor aglayinca heleee doktorunz sknti yok diyorsa yoktur Allah'ın izniyle bol su icin dinlenin zorlamayin kendinizi.ama bence magnezyum iyi takviye arkadaşım kendin alip baslayabilirsin.bana vermedi vermedi en sonunda verdi kendisi söyledi bide ben demedim
Amazing_Queen canım bizim central hospital a doğum fiyatı sordum 3850 tl zorunlu sezeryan + 400 tl epudral farkı dedi ben şokkk 2015 nisanda 2700 mü ne vermiştik ek oda fiyatı ile birlikte ne kadar artmış fiyatlar şuan çok moralim bozuldu detaylı 420 tl miş
BEN 20 +3. HAFTADAYIM VE ARA SIRA ÇOK NET HİSSEDİLİYOR.ÇOK SIK DEĞİL ZATEN 1 HAFTADIR YENİ YENİ HİSSEDİYORUM DARISI BEKLEYENLEREKızlar bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı peki?
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallahKizlar yarın saat 2 de ultrasonum var detaylı ultrasona gircem. Rahatım diye kendimi avutsam da tedirginlik var sonuçta ayrıntılı bakılacak. Umarım tertemiz çıkar dualarınızı bekliyorum
Maşallah maşallah tü tü tüHer şeyi normal görünüyor canım hatta baş çevresi ve femur uzunluğu haftasından daha önde belli ki oğluşun uzun boylu olacak
Benim detaylı ultrasona daha 10 gün var cok heyecanli nasıl bekleyeceğim acaba..
20. haftaya gelip ultyrasona gıren oldu mu
Kızlar bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı peki?
Aynı canm bende çok korktum ama benim bebek aşağıdaymış doktor dinlen bol su iç dedi evden çıkmıyorum bişey olmadikcaAnladım canım çok korktum bebek çıktı çıkacak dedim
Canım işte o inslardan biride benim zaten çok az uyuyorum ondada ne kabuslar ne kabuslar anlatamam özelliklede ölmüş insanları görüyorum bizde ölmüş insanları görmek pek iyi sayilmaz ama elden bişey gelmiyo bende okuyorum bide görmüş olduğum rüyaların hayrindanda serrindende rabbim sığınırım diyorum öyle isteGünaydın , hayırlı güzel bir hafta olur inşallah . Doktora gidecek arkadaslarim da insallah guzel haberlerle döner bizleride mutlulugunuza ortak edersiniz
Gece benim için cok zordu uyanip durdum uyudugumda sürekli korkunç rüyalar gördüm . Alllahim korusun çok kötüydüdefalarca beni ve bebegimi öldürme leri , kaçmalarım uyanip uyudukca kötü kötü rüyalar . Uyandikca okudum sürekli de acayip korktum ya titreyerek uyandim hep . Eşimi ise ugurladim bütün kapıları kontrol edip kilitledim. Hala etkisindeyim cook korkuyorum .ilk defa görüyorum böyle Allahim korusun bir daha gormeyeyim sürekli kötü rüya görüyorum diye uyumadimda . Gören arkadaslar vardi böyle durumda ne yapıyorsunuz
Aynen canım yaa, inşallah atlatırız.. Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.. Benim doktorum da Mg başlayalım dedi, o zaman ağrım sancım yoktu hiç.. Tedbir diye düşündüm.. Günde bir tane iç dedi, ağrım olmadığı için düzenli içmedim.. Tabi baktım, dün üzüntüden kasıldıkça kasıldım, öyle ki bugün gün boyu ağrım geçmedi.. Hemen içtim.. Sende telefonda tavsiye alarak ya da eczacıya danışarak al istersen..
Benimde 10. Hafta da bir kaybım var maalesef.. Allah yardımcımız olsun, bu bı sefer sorunsuz hallederiz inşallah..
Canım zaten sana dertli gibi yazarken, utandım biliyor musun? Arkadaş neler neler çekti, bana bak dedim.. Çok haklısın, üzüntü çok etkiliyor.. Dün o kadar üzüldüm ki bugün ağrılarım geçmedi.. İlk defa böyle oldum.. Açılma da olmalı yazın moral oldu cidden bana.. Yavrularımızı giydirip, süsleyip buraya fotolarını atsaydık bi Allah'ın izniyle.. Allah razı olsun canım moralin, tavsiyen için..
Aa ne güzel sen de uzunsun demek bizim oğlanlar 1.90'dan aşağı olmayacak deseneAnası 172 uzun olur tabi diyomusumÇok sevindim canım çok sağol darısı sana
Aa ne güzel sen de uzunsun demek bizim oğlanlar 1.90'dan aşağı olmayacak desene
Gözün aydın canım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim dilerim buradaki herkesin sonuçları temiz çıkar ve rabbim kimseyi korktuğu yere ugratmaz
Ne güzel erken hissetmeye başlamışsınbenim haftaya cuma insallah 20. hafta da gel demişti dr
ben 14 15 haftadan beri hissediyordum ama 18. haftada eşimde hissetti dışarıdan bu arada ikinci gebeligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?