- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.161
Geçmiş olsun cnm ya geldimi üst üste gelir zaten bol bol oku
Blackbluee1 Canım bana da yer var mı listede
HAZİRAN ANNESİ
Yaşı:28 - Yaşadığı İl:İstanbul - SAT tarihi.:19 Eylül - Tahmini Doğum Tarihi:27 Haziran - Cinsiyet: KızKaçıncı Çocuk: İlk Bebeğimizin İsmi: Nisan
Evet canım biz burda ne desem boş sen değiştiremezsin sonuçta o insanları tepkinin koydugunda da anlamiyorlarsa elden başka ne gelir.esin geldiği zaman güzelce konuşup orta bir yol bulursunuz.zaten seni yeterince strese sokuyorlar. Her insanın tahammül kapasitesi farklı o yüzden yavaş yavaş tepkinin belli et anlamiyorlarsa da sakın ol çok takmamaya çalış bebeğini ve sağlığını dusunTahammül etmesem napiyim eşim burda yok uzaktan onu da dahil edemem
Evet canım biz burda ne desem boş sen değiştiremezsin sonuçta o insanları tepkinin koydugunda da anlamiyorlarsa elden başka ne gelir.esin geldiği zaman güzelce konuşup orta bir yol bulursunuz.zaten seni yeterince strese sokuyorlar. Her insanın tahammül kapasitesi farklı o yüzden yavaş yavaş tepkinin belli et anlamiyorlarsa da sakın ol çok takmamaya çalış bebeğini ve sağlığını dusun
Hoşbuldum canım teşekkür ederimEkledim canım hoşgeldin
İnsallah bir sey olmamistir ama ben o kadar leke olacagini beklemiyordum bir de yaz kis donemi farkli oldu simdi bizim yaz bebekleri insallah hep cit citli body giyecek en cok ondan almamiz lazim heralde belki biraz penye yelek="Sekercikiz, post: 54409075, member: 756427"]Bende ilk bebegimin kiyafetlerine guveniyodum şimdi siz böyle diyince benimde aklıma takıldı bi bakayım benimkiler ne durumda aceba vakumlu hurcta sakladım ama
Tamam canım cig sut derken normal market sütleri olurmuSandık lekesini çiğ süte bastırıp sonra yıkarsan geçer diye duymuştum. Bi araştır istersen.
Gecmis olsun canim olur arada oyle bunlarla gelmis gitsin olsunEşim truzim sektöründe çalısıyor araba şirkete ait arabasını çektiler bir sürü ceza ödedi sabah kızı okula götürdü bir de ne görsün gece birileri lastiği patlamış lastikçiye gitmiş 3 bıçak darbesi var kızı okuldan aldım tuvalet kapısına parmakları sıkışmış buz koymuşlar çok ağlamış markette sufle kasesi vardı bayadır arıyordum 4 tane aldım 2 tanesini kasada kırdım kadının biri ters ters konuştu o ayrı sıktı canımı anlıcagın iki gündür aptal gibiyim canım
Beninkide oyle dogumdan once gelmislerdi 40 gun kalip kavgayla gecmisti kv cocugunu iki hafta erken dogurmus bendende aynisini olacagini bekliyordu erkenden geldiler benim hamilelikte lohusalıkta cok dengem bozuluyo zaten hey heylerim üstündeydi onlarda alingan berbat bir lohusalık gecirdim hala izleri var. He bu arada ikiside uni mezunu anlayacaginiz okumak cahilligi götürmüyor malesef. Aynen babamada 2 gun zor kalir. Ama kp oylede rahattir benim kv kp olarak iki kv varAynen o değişik bi cins
insAllah cok cok aminGözün aydın canım allah anneli babalı büyütsün insallah
Ay canım kiyamam hanfendi kalksin kendi hazirlasin bı zahmetEşim çok bağlı ailesine bugün olanlardan sonra onla da cok tartıştık. Kaç saattir odaya kapattım kendimi ağlaya ağlaya yoruldum annemi aradım annem de ağladı. Hala gelmis kapiya vuruyor kv yemek hazırla diye
Yinede dikkat et canim onlar yuzunde esinle kotu olma yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin benim agzim cok yandi artik en son kavgada agzimi acmadim cunku ben bir desem yillarca unutulmuyor isitip isitip onune koyuyorlarTahammül etmesem napiyim eşim burda yok uzaktan onu da dahil edemem
Bana da yaaa sismissin dikkat et kilolara naptin sen halbuki doktorum hersey normal gayet seyrinde gdiiyo diyo yani bu insanalri anlamak cok zorBirde şu var, her aya girer girmez söylesem 5 6 diye 9. aya girer girmez başlarlar, doğurdun mu ? hadi daha doğurmadın mı ? ya senin karnın küçük mü bu aya göre ? az mı yedin ? cehalet tavan ben sinirden 10 11 ay tutarım yavrumu içerde herhalde, en iyisi hafta hem zaten haftayla çok anlamıyorlar
Ya sütçü sütü diye duymuştum neden bilmiyorum ona en yakını şişe süt. Mikroorganizmalar mıdır sebep bilmiyorum.Tamam canım cig sut derken normal market sütleri olurmu
Yinede dikkat et canim onlar yuzunde esinle kotu olma yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin benim agzim cok yandi artik en son kavgada agzimi acmadim cunku ben bir desem yillarca unutulmuyor isitip isitip onune koyuyorlar
Ay canım kiyamam hanfendi kalksin kendi hazirlasin bı zahmet
Beninkide oyle dogumdan once gelmislerdi 40 gun kalip kavgayla gecmisti kv cocugunu iki hafta erken dogurmus bendende aynisini olacagini bekliyordu erkenden geldiler benim hamilelikte lohusalıkta cok dengem bozuluyo zaten hey heylerim üstündeydi onlarda alingan berbat bir lohusalık gecirdim hala izleri var. He bu arada ikiside uni mezunu anlayacaginiz okumak cahilligi götürmüyor malesef. Aynen babamada 2 gun zor kalir. Ama kp oylede rahattir benim kv kp olarak iki kv var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?