2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ekledim canım hoşgeldin

Tahammül etmesem napiyim eşim burda yok uzaktan onu da dahil edemem
Evet canım biz burda ne desem boş sen değiştiremezsin sonuçta o insanları tepkinin koydugunda da anlamiyorlarsa elden başka ne gelir.esin geldiği zaman güzelce konuşup orta bir yol bulursunuz.zaten seni yeterince strese sokuyorlar. Her insanın tahammül kapasitesi farklı o yüzden yavaş yavaş tepkinin belli et anlamiyorlarsa da sakın ol çok takmamaya çalış bebeğini ve sağlığını dusun

Aynen öyle yapıyorum canım elden başka bişey gelmiyor..
Tepki koyduğumu istemediğimi anlıyorlar ama umrunda değil ki onların ben isteyip istememem..

Son düzenleme:
="Sekercikiz, post: 54409075, member: 756427"]Bende ilk bebegimin kiyafetlerine guveniyodum şimdi siz böyle diyince benimde aklıma takıldı bi bakayım benimkiler ne durumda aceba vakumlu hurcta sakladım ama
İnsallah bir sey olmamistir ama ben o kadar leke olacagini beklemiyordum bir de yaz kis donemi farkli oldu simdi bizim yaz bebekleri insallah hep cit citli body giyecek en cok ondan almamiz lazim heralde belki biraz penye yelek

Gecmis olsun canim olur arada oyle bunlarla gelmis gitsin olsun

Kizlar selam.herkese iyi aksamlar.4gundur felan sol kasığim mi arti yoksa böbregimdenmi bilemedim bi acı war solumdagece yatarken soluma nefes alirken aciyo neden olur ya(((birde sirtimin sol tarafi agriyor.varmi benim gibi olan??

Aynen o değişik bi cins
Beninkide oyle dogumdan once gelmislerdi 40 gun kalip kavgayla gecmisti kv cocugunu iki hafta erken dogurmus bendende aynisini olacagini bekliyordu erkenden geldiler benim hamilelikte lohusalıkta cok dengem bozuluyo zaten hey heylerim üstündeydi onlarda alingan berbat bir lohusalık gecirdim hala izleri var. He bu arada ikiside uni mezunu anlayacaginiz okumak cahilligi götürmüyor malesef. Aynen babamada 2 gun zor kalir. Ama kp oylede rahattir benim kv kp olarak iki kv var

Büyüklerimiz olarak anlayışlı olmalarını bekliyoruz aslında. Genellikle kayınvalidelerde sıkıntı oluyor kanımca Hemcinslerimiz oldukları halde üstelik "anne" oldukları halde.. Ne yazıkki hiçbiri insanın kendi annesinin yerini dolduramıyor. Benim kayınvalidem yakınımda değil ama bazen uzaktan bile hissettirebiliyor kendini.. En son geldiğinde de ileri geri konuşup canımı sıkıp gitmişlerdi. Kayınvalidemin ağzına geleni düşünmeden konuşma huyu vardır. Kırılır mı alınır mıı gücenir mi hiç düşünmez..Espri arasında laf sokar.. Malesef saygıyı tek taraflı beklemek gibi bir bencillikleri oluyor..Göstermedikleri ilgi ve alakayı kendilerine bekliyorlar. Saygıda asla kusur etmem ama ne yazıkki verdiklerinden fazlasını almak istiyorlar.. Arada eşlerin arayı bulmaları çok önemli bu noktada.

Tahammül etmesem napiyim eşim burda yok uzaktan onu da dahil edemem
Yinede dikkat et canim onlar yuzunde esinle kotu olma yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin benim agzim cok yandi artik en son kavgada agzimi acmadim cunku ben bir desem yillarca unutulmuyor isitip isitip onune koyuyorlar

Bana da yaaa sismissin dikkat et kilolara naptin sen halbuki doktorum hersey normal gayet seyrinde gdiiyo diyo yani bu insanalri anlamak cok zor

Yinede dikkat et canim onlar yuzunde esinle kotu olma yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin benim agzim cok yandi artik en son kavgada agzimi acmadim cunku ben bir desem yillarca unutulmuyor isitip isitip onune koyuyorlar

Aynen öyle canım napalim biraz dışa sabredicem

Bizimki de gelecekmiş doğumdan 1 ay önce doğum yapınca da burda kalacakmis eşim öyle dedi. Bende dedim hayrola ben öksüz yetim miyim? Kendi annem vakar bana dedim ben ben lohusa halimle kp ne işi var burda günlerce dedimm bana kp ile kalan kişiler nasıl kalıyor diyor çok sinir olmuştum. Ben valla o halimle uykusuz yorgun birde o ruh haliyle bağıra da bilirim kusura bakmasınlar

Kizlar selam.herkese iyi aksamlar.4gundur felan sol kasığim mi arti yoksa böbregimdenmi bilemedim bi acı war solumdagece yatarken soluma nefes alirken aciyo neden olur ya(((birde sirtimin sol tarafi agriyor.varmi benim gibi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…