- 3 Temmuz 2012
- 953
- 437
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.141
Ben eşime ailesiyle beni karşı karşıya getirirse 10 çocuğum olsa yinede boşanacağımı söyledim. Yaparım iyide bilir. Kayınvalidem bayramda gittiğimizde odada arkadaşımla telefonla konuşuyordum. Gelip çay mutfakta tatlıda var servis et istersen demişti. İyi siz için ben içmiyorum zaten demiştim. Kalk yemek hazırla dese muhtemelen gömerim. Ciddi anlamda nefret ediyorum. Annemin hatrı için bayramdan bayrama katlanıyorum yeterli bence
Allah yardımcınız olsun.Bunalr 7/24 başımızda
selam bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi. 2. aslan parçam geliyor :) kız diye bekliyoduk ama gördük pipiyi dünlisteye eklermisin 1 adet oğluş Blackbluee1 ama abimiz hala Elif isminde direniyor. erkekmiş diyorum olsssun Elif olsun diyo :) eşimde elif can koyalım diyo
Hazırlama boşver bizimkilerde yılda bi ay kalıp gidiyo ama kaynanam tatlı biri böyle değil bu böyle gitmez canım sen çok yipranirsinEşim çok bağlı ailesine bugün olanlardan sonra onla da cok tartıştık. Kaç saattir odaya kapattım kendimi ağlaya ağlaya yoruldum annemi aradım annem de ağladı. Hala gelmis kapiya vuruyor kv yemek hazırla diye
Yok canım o boyu değil, sağ altta bpd yazıyor ya aynı onun gibi bir de Fl yazması gerek
Gözün aydın canım çok sevindim sonuçlarin iyi cikmasinaÇok teşekkür ederim kızlar şimdi çıktım doktordan.. Maşallah çok tatliydi,herseyimiz çok iyi çıktı şükür Allah'a :) iki eliyle yüzünü kapatıp açtı sonra ceee yaptı annesine :) 21 cm 330 Gr. Hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah
Bende ilk bebegimin kiyafetlerine guveniyodum şimdi siz böyle diyince benimde aklıma takıldı bi bakayım benimkiler ne durumda aceba vakumlu hurcta sakladım amaAyni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.
Sandık lekesini çiğ süte bastırıp sonra yıkarsan geçer diye duymuştum. Bi araştır istersen.Ayni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.
Allahım sinir oldum ben bu duruma nasil insanlar bunlar ya iyi tahammül ediyorsun valla canım ben okurken delirdimCanım kayinvalidemler kayın pederim görümcem.. kaynımla eltimde burdaydi yeni gittiler..
Hepsi burda yani böyle destek mi olur.. kimi görmeye geliyorlar yani oğulları yok burda. Ben desen zaten yorgun bitkin kendime hayrım kalmadı zaten. Birde kendi kalabalıkları yetmiyor gibi misafir çağırıyorlar gelmiş yine biseyler yapiyo birilerini cagirmis belli. Bende sormuyorum kime yapiyosun diye bilerek o da mesela demiyor ki misafirin gelecek diye. Bi gidemediler başımdan amaçları şu ki kendi kaldıkları yer başka şehirde. Küçük bi ev sobalı böyle. Kayinpederim kadar beleşçi bir insan görmedim. Burda yakıt parası yok. Yemek içmek parası yok. Fatura yok. Bütün gün yatıyor. Gitmek istemiyorlar. Evde birtek gelin var hic mi utanmiyosun
Aman Allah'ım yaO zaman durmaz merak etme öyle umuyorum. Çünkü rahati buluyolar ondan gece ses olsun bebek rahatsız etsin. Benim evime milleti toplayıp beni de hizmetçi gibi kullanamasın durmaz. Ayrıntılıya girdigim de o da vardı muayene de insan torununu görünce bir sevinir. Ne nemrutmus ya tek kelime etmedi. Birde ismini kp ismini koyacakmisim kavga cıktı bunun yüzünden
Geçmiş olsun cnm ya geldimi üst üste gelir zaten bol bol okuEşim truzim sektöründe çalısıyor araba şirkete ait arabasını çektiler bir sürü ceza ödedi sabah kızı okula götürdü bir de ne görsün gece birileri lastiği patlamış lastikçiye gitmiş 3 bıçak darbesi var kızı okuldan aldım tuvalet kapısına parmakları sıkışmış buz koymuşlar çok ağlamış markette sufle kasesi vardı bayadır arıyordum 4 tane aldım 2 tanesini kasada kırdım kadının biri ters ters konuştu o ayrı sıktı canımı anlıcagın iki gündür aptal gibiyim canım
Hayırlı olsun canım gözün aydın, benim kızimda kız istiyordu Aslı koyacakti adını,bı bebek aldık onun adını Aslı koydu artık :)selam bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi. 2. aslan parçam geliyor :) kız diye bekliyoduk ama gördük pipiyi dünlisteye eklermisin 1 adet oğluş Blackbluee1 ama abimiz hala Elif isminde direniyor. erkekmiş diyorum olsssun Elif olsun diyo :) eşimde elif can koyalım diyo
Çok teşekkürler canımGözün aydın canım çok sevindim sonuçlarin iyi cikmasina
Evet canım heyecan oluyor valla,ben de çok heyecanliydim,şükür iyi çıktı :) ben araştırma hastanesinde prof a gittim ama çok uzun sürmedi canım. Kızimda baya uzun sürmüştü renkli resim de vermişti. Bu vermedi amaMyhsa canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim canım .
maşallah paşamıza .
bende Salı gidiyorum ayrıntılıya , azıcık heyecanlıyım itiraf ediyorum
ne kadar sürüyor canım , uzun mu?
Aman Allah'ım yaüzülüyorum böyle şeyler duyunca ve kızıyorum. Allah iyilik ve merhamet versin içlerine. Ne denir başka :/
Amiiin canım inşallah
Yaa gerçekten hepsi üst üste gelmiş,hamilelik hormonları olmasa bile insan alt üst olur. Ama hepsi geçici şeyler,üzme kendini. Allah yavrularını sana bağışlasın,maddi sıkıntılar da hemen ucsun gitsin inşallah.
Allahım sinir oldum ben bu duruma nasil insanlar bunlar ya iyi tahammül ediyorsun valla canım ben okurken delirdim
canım çok geçmiş olsun nazar değmiş olabilir nazara çok inanırım bol bol okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?