2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bunalr 7/24 başımızda

Güncelledim canım gözün aydın.

Hazırlama boşver bizimkilerde yılda bi ay kalıp gidiyo ama kaynanam tatlı biri böyle değil bu böyle gitmez canım sen çok yipranirsin

Gözün aydın canım çok sevindim sonuçlarin iyi cikmasina

Ayni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.
Bende ilk bebegimin kiyafetlerine guveniyodum şimdi siz böyle diyince benimde aklıma takıldı bi bakayım benimkiler ne durumda aceba vakumlu hurcta sakladım ama

Ayni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.
Sandık lekesini çiğ süte bastırıp sonra yıkarsan geçer diye duymuştum. Bi araştır istersen.

Merhabalar, Ankaradan yazıyorum. 4 boyutlu ultrason yaptırdım tam 40 dakika bebeğimle ilgilendi ve Doc. Dr. inceledi bebeğimin iç organları, gelişimi, videosu, fotografları cd de ve baskılı fotografını verdiler sizde faydalanın istedim :) Özel medipark tıp merkezinde yaptırdım araştırmalarıma göre fiyatıda gayet uygun.

Allahım sinir oldum ben bu duruma nasil insanlar bunlar ya iyi tahammül ediyorsun valla canım ben okurken delirdim

Aman Allah'ım ya üzülüyorum böyle şeyler duyunca ve kızıyorum. Allah iyilik ve merhamet versin içlerine. Ne denir başka :/

Geçmiş olsun cnm ya geldimi üst üste gelir zaten bol bol oku

Hayırlı olsun canım gözün aydın, benim kızimda kız istiyordu Aslı koyacakti adını,bı bebek aldık onun adını Aslı koydu artık :)

Gözün aydın canım çok sevindim sonuçlarin iyi cikmasina
Çok teşekkürler canım
Evet canım heyecan oluyor valla,ben de çok heyecanliydim,şükür iyi çıktı :) ben araştırma hastanesinde prof a gittim ama çok uzun sürmedi canım. Kızimda baya uzun sürmüştü renkli resim de vermişti. Bu vermedi ama sadece organlarına baktı. Neyse ki iyi çıktı, 10 dk anca sürdü darısı da sana olsun hep güzel haberlerle gelelim inşallah

Amin amin kuzum benim çok teşekkür ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…