2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim ah gelmeyi o kadar isterdim ki ama hem cankayada kaliyorum hem de evdeki bidiktan hicbir yere çıkamıyorum cok bunalmistim iyi de olurdu bu arada ankarali baya varmisiz

Canım yarın kv kp gelecek başka zaman inşallah

Zermina @Ausencia nerdesiniz yahu iyi misiniz??
Geldimmm canım benimm bi yakınım sezeranla doğum yaptı . Onun yanındayım sezeryan ne kadar zor süt yok anne sancindan ağlıyor bebekte emme kuvveti yok sarılık var bide çocuk eridi ya resmen Bide sezeranla ya hiç bsy yiyemiyor akrabam ne iyi gelir bebegin sancısı da var kızlar ya ne yapalım aglamıyor kolay kolay biraz korktuk açıkcasi ne yapalım kızlar nasıl yardimci olabilirim onlara

Şöyle cnim sanki dokununca aciyor.yatakta soluma yattigim zamanda aciyor.cok siddetli degil ama oyle.senin nasil?birde sirtimin sol tarafi agriyo sadece
Benim boyle durup duruken bicak saplanir gibi gelip gidiyor birkac saniye geliyor birkac saniye geciyor alt tarfta agriyor solda dun cok cok kotuydum ama dinlenince daha iyi oluyorum surekli olmuyor gun icinde ara ara oluyor

Canım anne kimyon kaynatsin icsin mutlaka hem süt yapar hem sanciyi azaltır. Valla biz sarılık için şekerli su vermiştik kizimda ama bu tercih meselesi bazıları vermiyor. Bir hafta on güne kadar ağrıları azalır,herşey yoluna girer. Gözünüz aydın olsun :)

Canim ah gelmeyi o kadar isterdim ki ama hem cankayada kaliyorum hem de evdeki bidiktan hicbir yere çıkamıyorum cok bunalmistim iyi de olurdu bu arada ankarali baya varmisiz
Olsun canlar yine ayarlarız, çocuklu olanların gelmeyeceğini tahmin etmiştim zaten olsun dedim yine de haber vereyim

Saol canım inşallah iyi gelir kimyon ilk defa duyuyorum kötü yanı etkisi olabillir mi bir de ne kadar verilecek

Saol canım inşallah iyi gelir kimyon ilk defa duyuyorum kötü yanı etkisi olabillir mi bir de ne kadar verilecek
Kimyonun anneye zararı yok canım aslında bebeğe de yok ama bebek yeni doğdu henüz. Onun için bişey diyemem bir aylıktan sonra ben kızıma vermiştim kimyon,doktorlar da öneriyor. Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon kaynatıp ılık ılık icsin anne. Gazını çıkarması lazım yoksa çok sancı yapar.

Saol canım inşallah faydası olur

Cook şükür canım idare ediyoruz bi yakınım sezeryanla doğum yaptı onun yanındayım şuan siz nasılsınız
Canim Allaha anali babali buyutsun sevindim iyi olmana
Bebek hic mi emmiyor üstelik sariligi var ya da gogus ucu koruyucu var silikon chicconun aventin küçük boy olanlari var goguse takiosun bebek o zaman daha rahat emebiliyor ya da annenin sutu varsa sagip versin birde hastanede filan misiniz ordaki hemsiler yonlendirmedimi caresiz kalinca mama veriliyor aç kalmasın bebis ama mama yaninda emzirmeyi ihmal etmesin geçmiş olsun canım

Yaa ben çok gelmek isterdim ama alışverişe üç gün önce metromalle gittim, gebe pantolonları lcde indirimdeydi hatta, zaten başka yerde bulamadım. Çamaşır da pentiye baktım ama bana emzirme sütyeni felan önerdiler içimi baydı istediğim gibi yoktu, bende hmden aldım desteksiz telsiz çok rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…