2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ara ara bana da oluyor hatta konuşmuştuk, ama sonra geçiyor geçmek zorunda ben anne olacağım ve onun için güçlü olmak zorundayım. Hayat bu bazen istediğimiz gibi şekillenmiyor olaylar, maalesef ne getirirse yaşıyoruz elimizden gelen bir şey de yoksa eğer moral bozmamamız gerekiyor. Ben dün gece pek mutsuzdum yine, sıkılıyordum, sonra elimi karnıma koydum ve kitap okumaya başladım, bebeğimi daha öncede hissediyordum ama hiç bu kadar net vurmamıştı elime elime 3 4 kez vurdu, sonra dedim ki " bundan daha güzel hiç bir şey olamaz, ben ne için sıkıyorum ki canımı ". Geçti yani kendimi daha iyi hissettim. :)

Aynen öyle zaten ben ne zaman ağlasam tik tik vurmaya başlıyor. Sonra mutlu ediyor beni. Diyorum annasina yine kiyamadi :) Dünyada ki en güzel şeyyy

Çok anlayışsız müdürler var benimki de öyle maalesef

Çoğu birbirine benziyor erkek annelerinin demekkiay sinirlerim bozuldu okurken. Çünkü aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum.. Tamam herkesin maddi gücü iyi olmayabilir ama değer vermek başka birşey.. Hissettirmek gerekir. Kaldı ki maddi durumlarının gerçekten kötü olmadığını bildiğin halde bu tarz şeylere maruz kalmak.. Evlenirken birşey isteyeceğiz diye korktular, biz kendi kendimize yaptık herşeyimizi. Bir de benim ailem çok yanımızda oldu hem maddi hem manevi. Ama eşimin ailesi malesef ne maddi ne de manevi destek olmadılar. Evimize eşyalar gelirdi biz çalıştığımız için evde bulunamazdık sürekli annem gider gelirdi. Kv bahanesi her zaman hazırdı, tansiyonu çıkardı, şekeri çıkardı, bacakları ağrırdı yada kalp çarpıntısı.. Annem belindeki 3 fıtıkla her işimize koştururdu.. Ev almak istediğimizde peşinatımız çıkışmayınca ailelerden destek istedik, tabiki tek destekçimiz yine babam oldu, zaten borçlu olduğu bankadan bir kredi daha çekti... Kv ve kp açık açık paramız yok dediler.. Biz evlendiğimiz sene başka şehire yerleştiler ve şimdi sürekli bizi bekliyorlar! Göstermedikleri değeri bekliyorlar yani.. Bizde para yok gelemiyoruz diyoruz En son evime geldiklerinde 3 tane ufak mutfak havlusu ile geldiler canım senin tahta kaşık hesabı Annemlere olan yakınlığımızın da farkında oldukları için devamlı bu konuda laflar sokuyor kv.. Sonra ssenden ilgi beklerler

Kızlar size yine tahta kaşık mutfak havlusu da olsa gelmiş bana hiçbir şey sıfır sıfır sıfır anca kendileri geliyor

Aile hekimine gittim kızlar. Kan tahlili ve idrar tahlili istedi. Aç gitmiştim kan verdikten sonrasını hatırlamıyorum. Sedyede açtım gözümü. Tansiyonum 7 5 ti babamı çağırmışlar. Kalp atışını duyamadık
Ebe derinde o yüzden sen duyamıyorsun. Ben görüyorum dedi insallah iyidir. Babam yanımda durdu birşeyler yedim taksi tutup ise geldim. Kafam güzel ama telefonu masaya koyuyorum sanıp yere atıcak kadar

Ki zlar size yine tahta kaşık mutfak havlusu da olsa gelmiş bana hiçbirşey sıfır sıfır sıfır anca kendileri geliyor
Kv. evinden yola çıkmaya üşenmese bana da yapar aynısını ama yapamıyor çünkü çalışıyorum. Ne zaman sorsan hasta, kalbi ağrıyor, bacakları sızlıyor, muhakkak her sorduğunda hastaneye gitmiş oluyor.. Bana geldiğinde 1 gn evde oturmadı.. Biz işe, o arkadaşlarıyla çarşı pazar gezmeye.. İşten eve gelip bir de yemek düşünüyordum.. Bir anne olarak çalışan bir evde bir tas çorba kaynatmak zor olmasa gerek.. Ama malesef diyorum ya anlayış sıfır, verdikleri değer sıfır. Ama arayıp sorma senden kötüsü yok, iğnelemeye bayılırlar..

Kaç haftaliksin canım sağlık ocağında kalp atışı duyamiyorlar sanki . Bende pazartesi gidip aşı yaptiracagim

Benim arayıp sormama fırsat kalmıyor hergun burda.. çalışmıyorum da ben ne gerek var her isimi kendim yapabilirim çok şükür. Hepsi ayrı bir dert

Canım ne zaman hissetmeye başladın hareketlerini? Ben daha hissedemiyorum hiçbirşey

Ben 18 19 hafta gibi falan hissettim hatta dışardan gördüm gözlerimle. Ilk bebeğin ya geç hissedilebilirmis 22 . Haftaya kadar zamanı varmış.
Bir de kız bebekler daha geç oynarmis gerçi benimde ilk ama erkekler daha fazla hareket ediyor sanırım.

Maşallah Ben de hissetmek istiyorum artık yaBi kıpırtı bile yok

Gece tatlı biseyler yiyip sırt üstü yatmayı dene. Gündüz bende hissedemiyordum önce iş güç anlayamıyorsun. Ama gece daha net hissedersin. Gerçi benimki gece gündüz demiyor artık. Ramazan davulcusu gibi hissediyorum kendimi hatta eşime diyorum tam oruca denk geliyor ya son aylar sahurda gezelim diyorum gülüyor
Seğirme falan var mı peki

Yok canım seyirme de hissedemiyorum. Ama akşam dediğini yapacağım

Bir de ben oldum olası tatlı şeyler yemeyi sevmem hala da öyle, canım hiç tatlı istemiyor. Belki benim kız da sevmiyorsa tepki de göstermeyebilir

Tunaydin kizlar.bugun haberlerde tugra bebegi izledim parmak bebek.24haftalik dogmus yavrum 310gr.Allah sifa versin
Hareketlerden bahsedilmis ben de bikac haftadr disardan da hissediyorum ve goruyorum.hatta dun ailem geldi annem babam ablamlar ziyaretime geldiler onlar da gordu disardan show yapti onlara kızım masaallah dun ilk defa ayni anda iki farkli yerde hissettim.elleri ve ayaklari ile ayni anda vurdu.gucleniyorlar gunden gune minnaklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…