- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.281
Maşallah canım. İlk bebeğin mi peki?Tunaydin kizlar.bugun haberlerde tugra bebegi izledim parmak bebek.24haftalik dogmus yavrum 310gr.Allah sifa versin
Hareketlerden bahsedilmis ben de bikac haftadr disardan da hissediyorum ve goruyorum.hatta dun ailem geldi annem babam ablamlar ziyaretime geldiler onlar da gordu disardan show yapti onlara kızım masaallahdun ilk defa ayni anda iki farkli yerde hissettim.elleri ve ayaklari ile ayni anda vurdu.gucleniyorlar gunden gune minnaklarimiz
Bir de ben oldum olası tatlı şeyler yemeyi sevmem hala da öyle, canım hiç tatlı istemiyor. Belki benim kız da sevmiyorsa tepki de göstermeyebilir
Tunaydin kizlar.bugun haberlerde tugra bebegi izledim parmak bebek.24haftalik dogmus yavrum 310gr.Allah sifa versin
Hareketlerden bahsedilmis ben de bikac haftadr disardan da hissediyorum ve goruyorum.hatta dun ailem geldi annem babam ablamlar ziyaretime geldiler onlar da gordu disardan show yapti onlara kızım masaallahdun ilk defa ayni anda iki farkli yerde hissettim.elleri ve ayaklari ile ayni anda vurdu.gucleniyorlar gunden gune minnaklarimiz
Maşallah canım. İlk bebeğin mi peki?
Ben hala hissedemiyorum canım yaSagol canım ilk bebegim.daha once iki dusugum oldu
Ben hala hissedemiyorum canım ya
Selam kizlar ben 19. Haftaya girdim sadece dun kipirtilar hissettim gaz mi bebek mi emin degilim:)
16+5 kuzum eşim bayıldım diye panik yaptı. Yarın ara kontrol gibi birşey yaptıracağız. Bana aşıya 2 mart dediler. Çok ağrı yapıyormuş bende korkuyorum ondanKaç haftaliksin canım sağlık ocağında kalp atışı duyamiyorlar sanki . Bende pazartesi gidip aşı yaptiracagim
16+5 kuzum eşim bayıldım diye panik yaptı. Yarın ara kontrol gibi birşey yaptıracağız. Bana aşıya 2 mart dediler. Çok ağrı yapıyormuş bende korkuyorum ondan
Jnsallah korktuğumuz gibi olmaz :) bende aç gideyim tahlil yaparlar belki16+5 kuzum eşim bayıldım diye panik yaptı. Yarın ara kontrol gibi birşey yaptıracağız. Bana aşıya 2 mart dediler. Çok ağrı yapıyormuş bende korkuyorum ondan
Aynı gün aşı olacağız o zaman :)Bende sanırım pazartesi olacağım
Aynı gün aşı olacağız o zaman :)
Ayy onu bende izledim yaTunaydin kizlar.bugun haberlerde tugra bebegi izledim parmak bebek.24haftalik dogmus yavrum 310gr.Allah sifa versin
Aşidan ben de cok korkuyorum. Peki 5 doz devam edecek misiniz kizlar? Yoksa 2 dozda birakcak misiniz?16+5 kuzum eşim bayıldım diye panik yaptı. Yarın ara kontrol gibi birşey yaptıracağız. Bana aşıya 2 mart dediler. Çok ağrı yapıyormuş bende korkuyorum ondan
Bana 2 doz dediler canım, benim arkadaşım var hemşire o hic yaptırmamış 3 çocuğu var ameliyathane yeterince hijyenik kendime acı cektiremem diyodu. Ama ben yaptıracağımAşidan ben de cok korkuyorum. Peki 5 doz devam edecek misiniz kizlar? Yoksa 2 dozda birakcak misiniz?
Yükselmiş canım düşse yine iyiAyy onu bende izledim yaannesinin tansiyonu birden düşünce 24.haftada almışlar bebeği inşallah yaşar çok küçük yA kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?