2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah canım. İlk bebeğin mi peki?

Bir de ben oldum olası tatlı şeyler yemeyi sevmem hala da öyle, canım hiç tatlı istemiyor. Belki benim kız da sevmiyorsa tepki de göstermeyebilir

Meyve suyu iç o zaman ya da muz ye bunalr da olabilir. Aynı hormonu salgılıyorlarmış.
Ya da hepsini birden ye garanti olsun

Maşallah canım ona

Ayy onu bende izledim ya annesinin tansiyonu birden düşünce 24.haftada almışlar bebeği inşallah yaşar çok küçük yA kıyamam

16+5 kuzum eşim bayıldım diye panik yaptı. Yarın ara kontrol gibi birşey yaptıracağız. Bana aşıya 2 mart dediler. Çok ağrı yapıyormuş bende korkuyorum ondan
Aşidan ben de cok korkuyorum. Peki 5 doz devam edecek misiniz kizlar? Yoksa 2 dozda birakcak misiniz?

Aşidan ben de cok korkuyorum. Peki 5 doz devam edecek misiniz kizlar? Yoksa 2 dozda birakcak misiniz?
Bana 2 doz dediler canım, benim arkadaşım var hemşire o hic yaptırmamış 3 çocuğu var ameliyathane yeterince hijyenik kendime acı cektiremem diyodu. Ama ben yaptıracağım

Ankarada ki arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var...

Arkadasim hamile, 14 haftalik, once iki kese goruldu ama biri hic gelismedi digeri masallah iyi. Hacettepe de prof bi doktora gidiyor doktor bunu korkutmus. Ikizlerden biri kayboldu digerinde de kromozom bozuklugu olabilir ikili uclu yapamayiz sana demis ve direk amniyosentez demis. Arkadasim korkuyor cunku amniyosentezinde riskleri var. ultrasonda bebegi gayet iyi gorunuyormus haftasiyla filan uyumlu, ben sakin yaptirma dedim ama ici icini yiyor tani. Git baska bi doktora bebegini 4d ultrasonda renkli gor icin bi rahatlasin elini ayagini tam bi sekilde gor icinde korku kalmaz dedim.

Ankarada bulunan arkadaslar sizler hangi doktora gidiyorsunuz, bebeginizi 4d goruyo musunuz? Goruyosaniz eger bana yazabilir msiniz? Arkadasimin arastirma durumu yok o yuzden ben sizden ogrenip ona yazicam.. muayene ucreti filan ne kadar?

Gittigi prof her seferinde sen normal hamile degilsin risklisin deyip duruyormus. Normal hamile olmama sebebi de kaninda pihtilasma oldugu icin igne ve hap kullanmasi. Boyle sacma sapan bir dusunce olabilir mi??

7 8 yil once ben olmustum 5 doz. Omur boyu etkili demişlerdi aşı kartimi kaybettim bulamiyorum doktoruma durumu anlattim birdaha olmana gerek yok dediler ama icimde bi kusku kizlar ya

Ben bugün de gidebilirim belki aşıya hem tahlil vermiştim Onlara bakarım oluo kurtullayim artik. Ben 5 e tamamlamayı düşünüyorum sonuçta sadece doğumla ilgili bir asi değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…