2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani aldırmayı düşünmüyorsaa yaptirmazdim ben olsam
Sanirim o da yaptirmiycak, yani esi de yaptir demezse
insallah canim, evet doktoru en bastan beri hep kotuyu soyluyor. Daha oncesinde 3tane kaybi var simdi de kaybedicem psikolojisine girdi cok uzuluyoruz

ya kuzum degil mi senin de oyle bir durumun vardi, diyorum bu konu bi yerden tanidik geliyor diye simdi hatirladim senin durumunu. Insallah sende o da sag salim kavusursunuz Allahim bizi korktuklarimizla sinamasin

insallah canim dogru soyluyosun prof olmasi her zaman en iyisi olacagi anlamina gelmiyor baska doktora daha git dedim bakalim arastiriyoruz simdi

Kızlar ben ayrintiliya girmesem ne olur 2li 3lu temiz burda yakında yok ayrıntılı ultrason 2 vesait yapıp gitmem lazm ben yola dayanamıyorum eşimin arabası yok işten de iki kere izin alıp gelemez sonuçta sağlıklı ise zaten sağlıklıdır bi sıkıntı çıkarsa anne karnında zaten bişey yapamıyorlar ki

kızlar yaa bende şimdiden çatı ağrısı başladı.. Az yürüsem sağ sol yanım ağrıyor.. Geçen hamileliğimdede erken başlamıştı şimdi de.. sizde var mı ağrı sızı? kalça kemiklerinizde özellikle..

bende gittim bugün sağlık ocağına.. kalp atışı dinlendi aşım yapıldı şimdilik bir sıkıntı yok dediler tansiyona çok dikkat et.. proteine dikkat et.. sıkıldım valla artık tehlikeli olmaktan..

Benim ablam girmedi çok şükür 2li testi temizdir doktoru 3-4lu onlara gerek duymadı.benim de 2lim temiz çıksaydı girmezdim herhalde.ki şimdi bile doktor ben ultrasonda bakıyorum bir sıkıntı görmüyorum ama isterseniz yaptırın ayrıntılı dedi.size kalmış karar canım okadar zor olacaksa karar verip girmeyebilirsiniz.zaten önceden daha çok riskli gebeliklerde bakılıyordu sanirim

Canim ben bi eşime danisayim o da hacettepe tip mezunu belki bildiği bi hocadir. Gittigi hocanın adı ne? Sinan hocaysa onun ustune yok diyor. Bide kızın yaşı kaç?
Ben de hacettepeye gidiyorum ama benimki Doç.

Benim de gece özellikle kasiklarim ağrıyor . Belim de ara da bir ağrımaya başladı

Ayy onu bende izledim ya annesinin tansiyonu birden düşünce 24.haftada almışlar bebeği inşallah yaşar çok küçük yA kıyamam
ya kizlar tugra bebegi bende gordum simdi.allahim anasina babasina bagislar insallah.yavrum benim.ama bisey dikkatimi cekti.yuksek tansiyondan anneyi ameliyata almislar diyor haber basliginda,detayinda diyoki tansiyon dusuklugunden bebege kanin az gittigi belirlendi diyor.simdi gecen hafta ani tansiyon dusuklugunden bende bayildim.sonra acilde kendime geldigimde kadin dogum acil bakti bebisimdede bendede sorun yoktu cok sukur.bileniniz varmi dusuk tansiyon yuksek tansiyondan iyidir derler ama kafam karisti simdi tugra bebegin dogum nedenini duyunca

Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allahım yardımcınız olsun. Bende böbrek nakilliyim inşallah böbrek verebilecek bi yakınınız çıkar.

Kalp atisini neyle dinlediler cnim?bende bugun gttim saglik ocagina ufak bi aletle baktilar normal nst cihazi degildi.benimde sol kasik mi desem nerde bende blmiyorum orda bi aci wardi cnm bikac gundur hatta bugun sira aldim doktora gdicektim dun gece hafifledi baktim gecer gibi oldu gitmedim bende.soluma yatinca filan aciyordu.nefes alirken filan.suan yok cok skur bisiy.olucak canim bunlar bebislerimiz iyi olsunlarda...

Canım bu anlattığın benim durumumla aynı iki kese göründü ama biri buyumedi 6. haftadan beri görmüyoruz o keseyi. Bu çok normal bir durummuş. İkili test de yaptırdım riskin yanindan bile gecmedik. Bebek de 10 gün önden gidiyor. Bence o doktor sacmalamiş ya da başka bir şey mi görmüş de ondan böyle konuşuyor?

Doktoru detayliyi onermemis kromozom bozukluk detaylida gozukmez demis. Ikizlerden biri kendiliginden kayboldugu icin saglam olan bebekte de bi sikinti olabilir diye istemis amniyosentezi
Öyle bir şey yok ne bana öyle bir uyarı yapıldı ne de aynı şey başına gelen yakın arkadaşıma. Amniyosentezin lafı bile geçmedi yani
Bu durum kaybolan ikiz sendromu, vanishing twins. Bu şekilde araştırabilir. Yaşayanların hiçbirinden engelli çocuk lafı duymadım da okumadım da. Yani daha kese iken kaybolduysa bir problem yok benim bildigim rahim kendisi izin vermiyoruz büyümesine.

Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allahım yardımcınız olsun. Bende böbrek nakilliyim inşallah böbrek verebilecek bi yakınınız çıkar.
İnşallah ama pek sanmıyorum kime nasıl denir böyle birşey bilmiyorum ailede de verecek tek kişi var engelli bir kardeşim var oda ameliyatlardan çok korkuyor

Valla arkadaşım sana birşey diyeyim, prof.lar gerçekten saçmalıyor! Çok bilmişlikten geliyor bu.. Çok bilen çabuk yanılır diye bir laf var. Ben de ilk kaybımdan sonra tekrar hamile kalınca iyi bir doktora gideceğim demiştim, hamileliğimi öğrenir öğrenmez "ismi lazım değil" prof.a gittim. Bir gittim, iki gittim kese görünmedi. Hemen kanda takip etmeye başlayacağız dedi, beta hcg'de düzenli artış var fakat 2 katına katlamıyordu, %60 olarak artmaya devam ediyordu. Dedi ki dış gebelik bu. İç kanamaya sebep olur, şöyle olur böyle olur, nabzın düşerse baygınlık geçirirsen hemen hastaneye gelmen gerekir, ilaçla eritebiliriz ama tüpü sedelerse ameliyat gerekebilir vs anlattı durdu.. O an dünya başıma yıkıldı araya haftasonu da girince 4 gün boyunca kendimi yedim. Ağlamaktan perişan oldum yemeden içmeden kesildim. Sonra başka bir doktora gittim, durumu anlattım. Beta hcg değerimdeki artışın yeterli ve düzenli olduğunu bir sorun olmadığını söyledi ve muayene etti. Ve kese oradaydı!!! 1 hafta sonra tekrar gittiğimde artık kalp atışları da vardı.. Ve haftalar geçti bebeğim benimle
Senden ricam lütfen arkadaşınla konuş başka doktorlarla da görüşsün. Bu profların işi tamamen insanların dünyasını başına yıkmak çünkü!!

Kuzu ben istanbuldayim yoksa gelmeyi çok isterdim memleketim ankara evlenince geldim buraya ankaranin yeri başkadır bende

Cnm ben ilk bebeğimi sezeryan la dünyaya getirdim ne sıkıntılı şeydir bilirim ağlamayan bebekse o narkozun etkisidir benim oğlum iki gün uyumuştu annenin ağrıları bir hafta sürer oturup kalkamaz canı çok yanar beni eşim bir hafta kucağında taşıdı bol bol sıcak çorba içsin katı bişeyler yemesin bağırsaklarının yeri değiştiği için çok gazı olur tuvalete gidemez mecbur lagman olucak sütü gelmesi için banyo yaptığı zaman sicak suyla gogusletini ovsun ikinci günde yapalibiyor benim 5 gün sutum gelmedi bebeğe mama verdik iki saate bir bebeğin karnını doyursunki süt yoksa mamayla sarılık ilerlemesin ilk gün çok sıkıntılı geçer allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun sonuçta ameliyat

Amin cnm insallah seninde gözün aydın sonuçlarin iyi cikmasina sevindim anlattıklarınada o kadar uzuldum ki çocuk diyince benim dünyamda akan sular duruyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…