- 10 Nisan 2013
- 96
- 191
- 93
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.661
Sıkma canını hiç benim cuma duyamadı. Cumartesi doktora gittim çok şükür iyiydiEvet makine çok ilkel bisey . Ki bazı kişilerde kalp atışını bile duyamiyorlar nurdan okuduğum kadarıyla bende duyuldu ama yavaş dedi beğenmedi . Şimdi daha iyiyim canım sağol
Aa harika ellerine sağlık sm2014 ne kadar marifetlisin öyleEki Görüntüle 2098406 Oğlusuma yaptımTabi ki son hali yıkayıp ütüleyince daha güzel olacak
Annne diyor ne uğraşıyom git al diye ''annem ama bunu üstünde görünce ben çok mutlu olacam neden oyle diyon.dedim gülüyor
Eve gelince hareketini hissettim çok şükür. Sen aşı oldun muSıkma canını hiç benim cuma duyamadı. Cumartesi doktora gittim çok şükür iyiydi
Aa harika ellerine sağlık sm2014 ne kadar marifetlisin öylebende örmek isterdim ama hiç anlamıyorum o işlerden
CANIM benim bebeğim bu günlerde sık yer değiştiriyor .uzaninca olduğu taraf sert ve şişkin oluyor eşimde diyor soldaydi sağa geçmiş diye .önceden hep aynı yerdeydi şimdi canı sikiliyo galiba :)
Canım adaçayını hamilelikte önermiyorlar diye biliyorumteşekkür ederim bilgilerin için macunu hemen alacağım bugün inşallah faydasını görürüm
ağrı gezici sağ tarafımda bir aşağıda bi yukarıda
gargara yapıyorum doktor tuzlu gargarayıda önerdi
sabah beri adaçayı kekik suyu ilede gargara yaptım inşallah geçicidir
Slm kızlar. Bende bugün artıntılı ultrasona girdim. En fazla 10 dk sürdü. Ciddi ve konuşmayı sevmeyen bir dr du pek soru soramadım ama herşeyi normal yolunda dedi. Raporu aldım kendi dr uma göstericem artık o yorumlar. Cok şükür bunu da atlattıksırada şeker yüklemesi var..
Yok canım 2 mart dediler. Bana biraz geriden takip ediyorlar gibi geldi. 14 haftalık yazmış ben önceden giderim. Aşı fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorumEve gelince hareketini hissettim çok şükür. Sen aşı oldun mu
Ben hiçbirşey hissetmiyorumBen de de sadece hareket hissediyorum. Döndüğünü falan gissetmiyorum onun için erken sanırım.
Evet elini koymasan bile gözünle dışardan görüyorsun o haftalardakilerde çok güzel gerçekten de..Ben hiçbirşey hissetmiyorumdün 35 haftalık hamile arkadaşımla görüştüm. Elini getir dedi Allahım böyle bir mucize yok darısı başımıza muhteşem birşey
demın onun tartışmasını yaptım facede bırıyle abı 10. hafta hissetim yazmış
ki ben doktor 13. Haftada sanırım hıssedıorum dedıgımde adam bana bı yerı ıle guldu 15 e kadar hıssedılen hersey yanıltır dıe.
yanı ortalama en net 16 da başlıyormuş ancak bazı bebeklerın tembellıgınden ve annelerın kılo durumlarından dolayı 22 yı buluyormus
Canım 2 martta kaç haftalık olacak ? Şimdi kaç haftaliksin bana da yapsalar iyi olurdu zar zor cesaretlenmistim bi sürü ağlayan bebek sesi vardı ya el kadar bebeler bi sürü asi oluyor :/Yok canım 2 mart dediler. Bana biraz geriden takip ediyorlar gibi geldi. 14 haftalık yazmış ben önceden giderim. Aşı fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum
10 hafta nedir ya. 10 haftada hemen hemen yeni öğrenmiş sayılırsın
O zamana 24 haftalık oluyor. Beni 4 hafta geriden sata göre değil transfer zamanına göre yazmışlar. 20.haftadan sonra bir cesaret giderim inşallahCanım 2 martta kaç haftalık olacak ? Şimdi kaç haftaliksin bana da yapsalar iyi olurdu zar zor cesaretlenmistim bi sürü ağlayan bebek sesi vardı ya el kadar bebeler bi sürü asi oluyor :/
Var onlardan isyerinde arkadaşım 10 haftalık ben 18 ben hissetmiyorum. O hissettiğini iddia ediyor. Benim karnım aynı o büyüdü benim diyor. Öyledir deyip geçtim:)hayır bıde ustne bana dedı kı neye gore soyluorsun
doktorlara gore dedım
adamlar ıcın onlar zaten her seyı ıyı bılıyor dedı
adam 8 yıl boşuna okumuş evde doğur o zaman dedım askdjfklsa
Benim şeker ölçüm cihazım var cnm ordan olcuyorum oda sonuçlar pek iyi çıkmıyor mslesefŞekerinin olduğunun bi belirtisi var mi peki
Canım embriyo adet günüyle uyumlu oluyor yakalıyor zaten yanlış yazmışlar haklısın . Sezeryan mi normal mi düşünüyorsunO zamana 24 haftalık oluyor. Beni 4 hafta geriden sata göre değil transfer zamanına göre yazmışlar. 20.haftadan sonra bir cesaret giderim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?