2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım hiçbir şey olmamıştır ama sen korkup stres yaptıkça etkilenir bebek sakin ol rahat ol. Yarın dr soyler zaten iyi olduğunu. O kadarcik çarpmadan bişey olmaz yani senin kaslarin ligamentlerin gerilip acimistir.

^
meraba canım ben de acık amelıyatla mıyom amelıyatı oldum ama kesınlıkle normal yapamazsın dedı doktorlar 5sene sonra kızımı dogurdum sezaryanla

Geçmiş olsun hiçbirşey olmaz korkma
Bebeği koruyan kese korunaklıdir
Sen sakın aklına kötü şeyler getirme
Bebekler cokkkk dayanıklı heleki kız bebekler annesi sen uzulme

Üzülme canım böyle şeyler çok oluyor. Rabbim bebeklerimizi korusun

Allah razi olsun kizlar su zamana kadar baska tehditlerle savastik kizimla atlattik onlari cok sukur.bikac gundur olan agrili durumum ve bu ufak darbeyi de atlatiriz insaallah.hayirlisiyla vakti gelince bi kucagimiza alsaydik saglikla valla paranoyakliktan ölmek uzereyim yarin zaten gidicektik kasiklarmdaki geçmeyen sertlik icin.smdi bu durumda sabahi zor edicem meraktan ama kizim kipirdiyor cok sukur iyiyim anne diyor

Canım günümüz aynı bende de tık yok ki benim ikinci hamilelik
Benim dünden bu yana karnimin icinde gaz hareketlerine benzer birseyler var ama %90 gaz oldugunu dusunuyorum.. bebek hareketleri olsa belli eder kendini heralde. Zayıf olanlar daha cabuk hisseder diyorlar, zayifim ama hissetmiyorum malesef.

Ya kızlar tuğra bebek vardı ya hani 310 gram doğan annesinin tansiyonu yükselmişti vefat etmiş çok üzüldüm

Annesi mi vefat etmis ben de çok uzuldum smdi o bebegin en cok annesine ihtiyaci vardi mekani cennet olsun.esine de sabir versin Rabbim ne zor...

Kizlar ben kafam dagilsin diye burdaki konulara takıldım biraz da okumaz olaydim kotu bi konu okudum yorumlarda kotu ornekler vardi yani nevrim döndü kimseye guven yok kizlar kiz veya erkek cocuk fark etmiyor sapiklardan her ikisini de korumak icin gozumuzu dort acmamiz lazm.bu sapiklar aileden birileri de olabiliyor o konu da bununla ilgili nolur cok dikkat edelim en yakinimiza bile guven kalmadi artik Allah onlari korusun.hep icimde tutasim geliyor oyle kotu seylerden yavrumu korumak icin karnim en korunaklı yer onun icin

Hayır canım tuğra bebek vefat etmiş

Canim tesekkurler sagol evet uzak durmamız şart korktum bugün doktorun dediklerinden talmiycam ıns artık sende rahat ol cnm

sağol canım .memnunlar mı .hangi hastanede oldular acaba?ben İstanbul dayım dr uma soramadım cesaret edipte

Canım benim doktorum bir arkadaşa yaptırmıştı, 5 sene falan var galiba iki çocuk arasında,ben İstanbul'da değilim ama doktorum İstanbul'a gitmiş,kızımda çok memnun kalmıştım şimdi o yok diye dr'a bile gidesim yok, istersen bir araştır, Yasemin Afşin adı

endişelenme canım o mükemmel bi koruma altında. Bisey olmamıştır.

Sağol canım etrafimdakiler daha erken diye garip gözlerle bakıyor ama gerçekten dayanilmaz bel ağrılarım oluyor ve sürekli uyuyamiyorum . Yastiksiz hele artik hiç uyuyamiyorum . Bebeğimiz iyi olsunda uyuyamiyalim artik yapacak birsey yok annelik fedakarlıkmis . Babamiz yine horul horul uyusun tabi minnak şimdilik sadece beni uyutmuyor . Dogunca inşallah babasinida uyutmayacak
Kızlar bilmiyorum belki garip gelir ama. Ben başımı koyduğum yerde uyuyorum ve ayılamıyorum uyku manyağı bişey oldum..
Ne güzel işte canım keyfini çıkar. Ben 2-3 yastik sıkıştır saga sola dönerken yastıklari da çevir uyusamda kac kez utanıyorum .
Bu arada battaniye ye bayıldım .malesef benim elimden gelmiyor yani annem anneannem cok göstermiş. Lisedeyken heves edip bir yazma kenarı , paspas takımı yaptim , baskada yok simdi sadece atki orerim anca heves yok olsa. Ikiside teyzemde yetenekli bu konuda annem de anneannem de yapip satarlar . Tig oyada çok iyidir annem , iğne oya teyzem, patik tarzi örgü anneannem. Bende netten bu battaniyenin kapli desenlisini begenip anneme gostermistim ondan yapacak Allah nasip ederse

Aynen uğraşıp öğrenmek istemezsen kimse yapamaz..Bende bana uğraş olsun diye yaptım. Aslında modelin asli kalpli ama ben erkek olacak diye değişik şekiller buldum uydurdum falan. Şimdi de odasına böyle örgü harfler var içini dolduruyorsun elyafla. O harflerle ismini yazmaya başladım. Tani biraz zormus. O yuzden sadece Taha yazmayi düşünüyorum

Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız...
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer

Son düzenleme:

Oy canım Rabbim sağ sağlim dönmeyi nasip etsin inşallah eşini ve tüm askerlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…