2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim dönmek mi toparlanmakmi bilemiyorum kasik batması oluyor aniden damar atması gibi bugün gidicem bakalim dr korkutuyorlar yaramazlar
Yok normalde kanamam yok ama ultrasonda kesenin üstünde var dedi doktor . Önceden yoktu
Geldim dr morelim bozuldu plesenta gerilmiş dedi bebek iyi fakat bukadar ne oldu stres yaptın dedi kızdı dr böyle yaparsan erken doğum dedi ilaç verdi magnezyum birde akşam bir çay bardağı kırmızı şarap iki üç gün istarat dedi cuma tekrar gel dedi rahatlaman şart dedi

Plesenta normalde düz olmalıymış be inki kıvrılmış resmen

Canım ya stres yapma ne olur . Bende bu kadar olduğunu bilmiyordum ama hemen bebeğe geçiyor . Bebek kendini güvende hissetmiyor bende o zaman eşimle küstüm çok üzgündüm gittim kanama alanları oluşmuş dedi ve stresten bi kaç şey daha saydı ama ben üzüntüden olduğunu düşünüyorum. Bebeğin için kendini topla . Kırmızı şarabı içmek zorunlu mu ki anlamadım belki alkol kullanmasan ne olacak

Kafamı bukezde buna takmak istemiyorum stresten oldu tamamen iyi gidiyorduk o aksam tas kesildi resmen bebek toplandı acilmadi suan kendime kızıyorum hemde çok kimse strese girmesin direk bebeğe gidiyor çok ağladım üzüldüm takildim sonu bu şarap biraz rahatlamam içinmiş kaslarımın ilaç vermek istemedi dr prof doktorum vardır bi bildiği sanirim canim

Dikkat et rahat ol müzik dinle bebeklerimiz her şeyden önemli.bende kendime çok kızmıştım inşallah bi daha ki kontrolde bebisler iyi olur

Kizlar az once ufak bi talihsizlik yasadim.ayakta duruyordum yigenimde onumde duruyordu.bian arkasina hizla dondu kosmak icin ve karnima kafasiyla carpti iki büklüm oldum tam bebegin oldugu yer.ve zaten agrim kasilmam vardi ustune tuz biber oldu.moralim bozuk yatiyorum yarn sabah dr a gitcem insaallah bisi olmamistir dua edin kuzuma

Geçmiş olsun canım korkma bebeklerimizi rabim korur ve oyle koruma alani varki kolay birsey olmaz takilma herşeyi kafama takmaktan doktor kızdı bana bugün plesanta gerilmiş ve sertleşmiş steres yasak dedi sende rahat ol

Geçmiş olsun canım korkma bebeklerimizi rabim korur ve oyle koruma alani varki kolay birsey olmaz takilma herşeyi kafama takmaktan doktor kızdı bana bugün plesanta gerilmiş ve sertleşmiş steres yasak dedi sende rahat ol

Boyle bi seye ihtiyacm vardi canm sagolasn.evdekiler de cok uzuldu ama canim acıdı baya napiyim.zaten karnim semsert iki gundur.bikac saattrde vajinama dogru sanci saplaniyor hayirdir insaallah ne diyim.sana da gecmis olsun Rabbim miniklerimizi korusun

Geçmiş olsun hiçbirşey olmaz korkma
Bebeği koruyan kese korunaklıdir
Sen sakın aklına kötü şeyler getirme
Bebekler cokkkk dayanıklı heleki kız bebekler annesi sen uzulme

Sagol canim tabi ihmal etme git dr kafan rahatlasın bize bizden başkası boş kimse anlayamıyor psikolojimizi ama hiç birşey için değmiyor rahat olmak şart

Üzülme canım böyle şeyler çok oluyor. Rabbim bebeklerimizi korusun

Bende facede bi grupta gördüm bi iki gün önce aynen dediğin gibi 10 haftalık hissediyorum filan yazmış bende bi tarafımla güldüm resmen, 10 haftalık bebek max 5cm neresini hissetcen ki bacakları bile daha yeni ortaya çıkıyor. Yorum yapcaktım vazgeçtim hiç polemiğe girmeye değmez.

eltimle benim aramda bir ay var ben 46 kiloyum o 86 kg civarlarında daha ben hiçbişey hissetmeden, ben hissediyorum filan demeye başladı daha çok erken dediğim de üçüncü hamileliğim filan dedi e benim de ikinci hamileliğim üstüne zayıflıktan zaafiyet geçircem ama akıl var mantık var kolu bacağı henüz yeni yeni oluşan bi bebeği nasıl hissediyosun
korkma inşallah bişey olmaz canım ben oğluma hamileyken son sürat sandalyenin üst sivri kenarına karnımı çarptım o an ki yaşadığım acıyı tarif edemem ama Allaha çok şükür hiçbişey olmadı. Ama için rahat etsin bi dr.a görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…