- 20 Mayıs 2016
- 151
- 192
- 23
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.021
bide kafana cok kiloyu takma.bebeklerimiz var icerde cok sukur ki sagliklilar.onemli olan bu.gebelik sekeri varsa bi diyetisyene gorun mutlaka.kontrol altina alirsin caninida bebeginide sikmamasallah canim kac haftaliksin
canim yarilamissin cok sukur.kimisini duydum 18 haftada 10_12kg almis.burdada okudum sikilma sakin.seker bebegine hamileligine zarari yoksa doktorunda bi uyarida bulunmuyorsa sikilma yani.bide benimki 2 ultrasonda dondu kıçını oturdu.heleki dr yuzunu gostermeye calistigi bi foto var kapatin lutfen dedik dr a okadar kotuydu.seninki gayet guzel poz vermis valla.bebegim anasi kadar huysuz demekki.canini sikma mutlaka vakit kaybetme diyetisyene gorun o kontrol altina alacaktir kilo alimini20+1 canım
bir de bana progestanı da bıraktırdı inşallah canım herşey iyi gider bende artık daha dikkatli olucam bol bol yürüyüş yapıcamcanim yarilamissin cok sukur.kimisini duydum 18 haftada 10_12kg almis.burdada okudum sikilma sakin.seker bebegine hamileligine zarari yoksa doktorunda bi uyarida bulunmuyorsa sikilma yani.bide benimki 2 ultrasonda dondu kıçını oturdu.heleki dr yuzunu gostermeye calistigi bi foto var kapatin lutfen dedik dr a okadar kotuydu.seninki gayet guzel poz vermis valla.bebegim anasi kadar huysuz demekki.canini sikma mutlaka vakit kaybetme diyetisyene gorun o kontrol altina alacaktir kilo alimini
Rabbim sana bağışlasın inşalalh kuzum allah onu koruyor şüphesizMerhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Biz kizimla hastanelerdeyiz surekli rahim agzinda ki dikisin yani sira plasenta previa tesiside kondu plasenta rahim agzina yerlesmis malesef surekli kanamayla hastanedeydik gecen hafta cogu gitti azi kaldi diyerek kendimi teselli ediyorum artik insallah sonuca sag salim ulasacaz kizimla.
Onun disinda detayli ultrasyona girdik kizim saglikli cok sukur herseyi normal sorun benim wucud sadecedua edin plasenta yukari ciksin insallah en azindan sadece bi tehlikeyle kalmis olurum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla gelir bebişinMerhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Biz kizimla hastanelerdeyiz surekli rahim agzinda ki dikisin yani sira plasenta previa tesiside kondu plasenta rahim agzina yerlesmis malesef surekli kanamayla hastanedeydik gecen hafta cogu gitti azi kaldi diyerek kendimi teselli ediyorum artik insallah sonuca sag salim ulasacaz kizimla.
Onun disinda detayli ultrasyona girdik kizim saglikli cok sukur herseyi normal sorun benim wucud sadecedua edin plasenta yukari ciksin insallah en azindan sadece bi tehlikeyle kalmis olurum
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunMerhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
benim bir arkadaşım da senin gibi geçridi hamileiğini..kendini hiç yormadan yatarak geçireceksin hamileliği Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Elektrikli kullanmıştım ben manuel aparatı da vardı elektrikli çok rahat oluyor acıtmasınlar ben farkını hissetmedim alışıyo insan.manuel elini çok zorluyor zaman alıyor ayrıcaKızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Canım hangi marka kullandınElektrikli kullanmıştım ben manuel aparatı da vardı elektrikli çok rahat oluyor acıtmasınlar ben farkını hissetmedim alışıyo insan.manuel elini çok zorluyor zaman alıyor ayrıca
AventCanım hangi marka kullandın
Bizim bebe 25 cm 450 gr çıktı biraz dombili mi ne
Fetal eko için bekliyoruz şimdi de
cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun insallahMerhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Merhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Bebeğin kalp ultrasonun çekilip kalp seslerinin dinlendiği tetkik canım yani erişkin ekoyla aynı aslında, bebeğin kalbinin kapakciklarini, odalarını, kalbi besleyen damarları inceleyip anomali olup olmadigini teşhis ediyorlarFetal eko ne canm
Bizim bebe 25 cm 450 gr çıktı biraz dombili mi ne
Fetal eko için bekliyoruz şimdi de
Hihihi aynen tatlım sagol bir hafta önden gidiyorAy masaallah tombikmis hakkaten
Hafta olarak ileride gidiyordur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?