2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canim yarilamissin cok sukur.kimisini duydum 18 haftada 10_12kg almis.burdada okudum sikilma sakin.seker bebegine hamileligine zarari yoksa doktorunda bi uyarida bulunmuyorsa sikilma yani.bide benimki 2 ultrasonda dondu kıçını oturdu.heleki dr yuzunu gostermeye calistigi bi foto var kapatin lutfen dedik dr a okadar kotuydu.seninki gayet guzel poz vermis valla.bebegim anasi kadar huysuz demekki.canini sikma mutlaka vakit kaybetme diyetisyene gorun o kontrol altina alacaktir kilo alimini

bir de bana progestanı da bıraktırdı inşallah canım herşey iyi gider bende artık daha dikkatli olucam bol bol yürüyüş yapıcam

Merhaba kizlar insallah sizde bebislerinizde cok iyidir surekli gelemiyorum bi bakayim nasillar dedim ama gecmis cookk fazla birikmis
Biz kizimla hastanelerdeyiz surekli rahim agzinda ki dikisin yani sira plasenta previa tesiside kondu plasenta rahim agzina yerlesmis malesef surekli kanamayla hastanedeydik gecen hafta cogu gitti azi kaldi diyerek kendimi teselli ediyorum artik insallah sonuca sag salim ulasacaz kizimla.
Onun disinda detayli ultrasyona girdik kizim saglikli cok sukur herseyi normal sorun benim wucud sadece dua edin plasenta yukari ciksin insallah en azindan sadece bi tehlikeyle kalmis olurum

Rabbim sana bağışlasın inşalalh kuzum allah onu koruyor şüphesiz

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla gelir bebişin Öyle güzel hikayeler, mucizeler okuyoruz ki inanıyorum sağlıklı sıhhatli kavuşacaksın yavruna

Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

benim bir arkadaşım da senin gibi geçridi hamileiğini..kendini hiç yormadan yatarak geçireceksin hamileliği Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Kızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Elektrikli kullanmıştım ben manuel aparatı da vardı elektrikli çok rahat oluyor acıtmasınlar ben farkını hissetmedim alışıyo insan.manuel elini çok zorluyor zaman alıyor ayrıca

Süt pompasinda ameda ve medela cevremdekiler tavsiye ediyor çok memnunlar.ben tekli alicam büyük ihtimalle.manuel ablam wee kullanıyor memnun ondan da.ama ben çalışacağım için elektrikli olsun istiyorum.

Kızlar hayırlı akşamlar cumanız mübarek olsun ..

Ben hep bebegim hareket etmiyor diye yakinanlardanim bugün 19+1 olduk . Az önce annemle konuşuyordum daha tam anlayamadım annelik nadi l bişey hissedemiyorum daha hareketlerini diyordum ki o sırada sırt üstü yatıyordum ilk defa birden hareket etti oynadı ilk defa oldu o kadar belirgindi ki içerden resmen diredi karnıma anne ben burdayım dedi resmen ya cok duygulandm agladm annem de agladi o kadar guzel bi duyguymus ki karnindaki canliyi evladini hissedebilmek böyle birşeyi ilk defa yaşamak elhamdülillah çok şükür Rabbime...

Rabbim hissetmeyenlerin hissetmesini nasip etsin
Anne olmak için can atanlara evlâd sahibi olmayı nasip etsin inşaAllah. Ben bilirim evladin özlemini..

Çok mutluyum Rabbim de hepinizin yüzünü güldürsün insaAllah

cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun insallah

Selam kizlaar biz geldikk
Bugun kac gundur suren agrilarim ve eşin asagida olma durumundan dolayi perinatologa gittik ikinci bir detayli yaptirdik.esi asagida degil dedi cok şükür
Her sey iyiymis agrilarim konusunda oyle bi kasilma kanamayla gosterir kendini dedi skntili bi durum olsa yani.gaz sancisi oldugunu dusunmeye ya da buyurken olan sancilar olduğunu dusunduk artk.sagolsun yirmi-yirmi bes dk bakti sknti gormedim dedi
Bu karnimdaki gecmeyen topanma sertlesme neyden bilmiyrm ama agrili da olsam hareket etmeye calisiyorum artk madem skntili durum yok hareket iyidir
Kızımın fotolarini aldk geldik o kadar rahatladim ki Allah herkesin bebisine sifa versin sag salim kavusalim minnaklarimiza

Allah sifa versin dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…