- 29 Eylül 2015
- 5.224
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.101
Ilk zamanlardaki kadar olmasa da benim de sızlıyor kaç gündür ...eveeeettt ara ara sızlıyor.hele ki bugün durduk yere sızlamaya başladı
Bende doktora gittim sonuçlar normal dedi sana da geçmiş olsun sağlıkla gelsin miniklerCanım ben şeker hastasıyım dr bana açlık 100ün altı tokluk 140 ı geçmesin diyor ama benim sabah aç karnına hep 103 104 çok nadir 90 ları görebiliyorum ama kontrollerde iyi böyle devam et dedi
Cok sağol canım. Bugün aile hekimliğine gittim sormaya dr gebelikte kolesterol bi miktar yükselir dedi hemşireye kızdı ne gerek varda bu tahlili yazıyo diye. Dahiliyeye git yinede dedi onlarda bir görsün. D vitamini yazdı. Bir gün decavit iç Bir gün d vitamini 10 damla. Aile Hekimliği dr una da güvenemiyorum ama napsam bilemedim.Canım skma canini rutinlerde bakiliyor.benm de sonuncusunda hayatimda ilkkk defa kolesterolum yuksek cikti biraz.onemsemedik aksam-gece yedigin herhangi bisi etkilemis olabilir.ama baska seylerle birlikte yuksek ciktiyse doktorun net sekilde bilgilendiricektir.yine de skntili bi durum cikacagini dusunmuyorum sen stres yapma yeterki
Pazartesi arayıp gün alıcam canım iki hafta içerisine gün verecekler bende heyecanla bekliyorum inşallah tertemiz sonuçlar alırızbüyümüştür tabi onlar hala bizim depolardan dolduruyor :)2 hafta sonra detaylı ultrasonum var 21 haftada gidicem sen ne zaman gidiyorsun az kalmış olmalı
Benim doktorum aile hekimliğin de yapılan hiç bir tahlili görmek istemiyor canım ve gerçekten orda ki değerler hep normalinden yüksek çıkıyor. Dahiliyeye görün ama çokta canını sıkma. Aile hekimliğinde ki hemşire bi sonra ki kontrole aç gel kan tahlili yapalım dedi ben hastane de yaptırıp sonucu onlara götürücemCok sağol canım. Bugün aile hekimliğine gittim sormaya dr gebelikte kolesterol bi miktar yükselir dedi hemşireye kızdı ne gerek varda bu tahlili yazıyo diye. Dahiliyeye git yinede dedi onlarda bir görsün. D vitamini yazdı. Bir gün decavit iç Bir gün d vitamini 10 damla. Aile Hekimliği dr una da güvenemiyorum ama napsam bilemedim.
Cok sağol canım. Bugün aile hekimliğine gittim sormaya dr gebelikte kolesterol bi miktar yükselir dedi hemşireye kızdı ne gerek varda bu tahlili yazıyo diye. Dahiliyeye git yinede dedi onlarda bir görsün. D vitamini yazdı. Bir gün decavit iç Bir gün d vitamini 10 damla. Aile Hekimliği dr una da güvenemiyorum ama napsam bilemedim.
Canım benim dr um gebelikte d vitamini önermiyoruz dedi.. yine de kendi dr una bi sor derim..Cok sağol canım. Bugün aile hekimliğine gittim sormaya dr gebelikte kolesterol bi miktar yükselir dedi hemşireye kızdı ne gerek varda bu tahlili yazıyo diye. Dahiliyeye git yinede dedi onlarda bir görsün. D vitamini yazdı. Bir gün decavit iç Bir gün d vitamini 10 damla. Aile Hekimliği dr una da güvenemiyorum ama napsam bilemedim.
Benimde yuksek çıktı sağlık ocağında ki doktor onemsemedi hamilelikte normal dedi . Ebeye götürdüm gösterdim . Doktor diyet verdi mi dedi yok dedim . Sen yine hamur işini kes yağlı yeme dedi .Günaydın kızlar. Moralim cok bozuk. Dün kan vermiştim aile Hekimliğine. İnternetten sonuçlara baktım. Bana kolesterol tahlili yapmışlar ne alakaysa. Ve sonuçlardada kolesterolüm cok yüksek çıktı. Yağ oranıma falan bakmışlar hepsi yüksek. 1.70 boyunda 60 kilo bi kadınım. 21 haftada sadece 2 kilo aldım. Sağlıklı da beslendiğimi düşünüyordum.bu sonuçlara cok şaşırdım. Hamilelikte kolesterolü yüksek çıkan varmı? Doktorunuz ne dedi bu duruma? Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi.? Benim dr kontrolüm 17 sinde daha cok var
Canim adet dongusune denk gelen gunlerdede agri oluyor diye hatırlıyorumKızlar göğüs hassasiyeti geri gelen var mi benim gibi
İlk gebeliğimde benden de bakmıştı başka branştan bi doktor ,yüksek çıktı tabi.sonra sorup soruşturdum bende Hamilelikte kolesterol yüksek olurmuş zaten,doğal süreç..dendi .Günaydın kızlar. Moralim cok bozuk. Dün kan vermiştim aile Hekimliğine. İnternetten sonuçlara baktım. Bana kolesterol tahlili yapmışlar ne alakaysa. Ve sonuçlardada kolesterolüm cok yüksek çıktı. Yağ oranıma falan bakmışlar hepsi yüksek. 1.70 boyunda 60 kilo bi kadınım. 21 haftada sadece 2 kilo aldım. Sağlıklı da beslendiğimi düşünüyordum.bu sonuçlara cok şaşırdım. Hamilelikte kolesterolü yüksek çıkan varmı? Doktorunuz ne dedi bu duruma? Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi.? Benim dr kontrolüm 17 sinde daha cok var
Ben gittiğimde dr molaya cıkıyodu sistemi kapamıştı. Kağıt yazdı imzaladı hemşire girsin dedi. Ama hemşire kendi kendine kolesterol istemiş. Belkide yanlışlıkla. Çünkü glikoz bakılacaktı, sonuçlar arasında glikoz yok kolesterol varSenin doktorun da bi hosmus canım nelere bakilacagina doktor karar verir ve o seçer kendi ekranından.hemsireye kizmasina anlam veremedim.guvenip guvenmeme konusu her doktor iki kadin dogumcu da olsa bunlar farkli telden caliyor hepsi.iki prof da olsa farkli seyler soyleyebiliyor.zararli şeyler soylemiyorlar tabiki ama farkli yollardan gidiyorlar sen yine de en son kadin dogumcunun soyledigi yoldan git tavsiyem.ben d vit.kullanmayi unutuyrm bazen iki haftada bir bazen her gun aldigim oluyor ama decavitle omega-3u her gun aliyorm unutmazsam.kan hapini da cok unutuyorm yaona ragmen bissuru ilac aliyorm gbi geliyor
Ebeler kraldan cok kralcı, dr dan çok drBenimde yuksek çıktı sağlık ocağında ki doktor onemsemedi hamilelikte normal dedi . Ebeye götürdüm gösterdim . Doktor diyet verdi mi dedi yok dedim . Sen yine hamur işini kes yağlı yeme dedi .
Sonuçları kadın dogumcumada götürdüm iyi sonuçlar dedi
Evet araştırınca anlıyosun ama gece sonuçları görünce baya bi şaşırdım ve üzüldüm. Demekki normalmiş...İlk gebeliğimde benden de bakmıştı başka branştan bi doktor ,yüksek çıktı tabi.sonra sorup soruşturdum bende Hamilelikte kolesterol yüksek olurmuş zaten,doğal süreç..dendi .
Benim bacaklarım çok ağrıyor ayakta kalınca hatta ayaklarımda, bacaklarım ciroz olduğu için kilo aldıkça daha bir çekilmez oluyor ağrı, kasık ağrısı da başından beri çekiyorum hergün az az18haftaliklar bacaklariniz da kasiklarinizda agri oluyormu
Kalsiyum verdi dr banada canim ıyi geldi agrım oluyordu bacaklarda ıyim şimdi suda eriyoBenim bacaklarım çok ağrıyor ayakta kalınca hatta ayaklarımda, bacaklarım ciroz olduğu için kilo aldıkça daha bir çekilmez oluyor ağrı, kasık ağrısı da başından beri çekiyorum hergün az az
benim hic gitmedi hatta cok büyüdü.esim goruntuden memnun ama sızısida canima yetiyor gogusleriminKızlar göğüs hassasiyeti geri gelen var mi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?