2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok sağol canım. Bugün aile hekimliğine gittim sormaya dr gebelikte kolesterol bi miktar yükselir dedi hemşireye kızdı ne gerek varda bu tahlili yazıyo diye. Dahiliyeye git yinede dedi onlarda bir görsün. D vitamini yazdı. Bir gün decavit iç Bir gün d vitamini 10 damla. Aile Hekimliği dr una da güvenemiyorum ama napsam bilemedim.

büyümüştür tabi onlar hala bizim depolardan dolduruyor :)2 hafta sonra detaylı ultrasonum var 21 haftada gidicem sen ne zaman gidiyorsun az kalmış olmalı
Pazartesi arayıp gün alıcam canım iki hafta içerisine gün verecekler bende heyecanla bekliyorum inşallah tertemiz sonuçlar alırız

Benim doktorum aile hekimliğin de yapılan hiç bir tahlili görmek istemiyor canım ve gerçekten orda ki değerler hep normalinden yüksek çıkıyor. Dahiliyeye görün ama çokta canını sıkma. Aile hekimliğinde ki hemşire bi sonra ki kontrole aç gel kan tahlili yapalım dedi ben hastane de yaptırıp sonucu onlara götürücem

Senin doktorun da bi hosmus canım nelere bakilacagina doktor karar verir ve o seçer kendi ekranından.hemsireye kizmasina anlam veremedim.guvenip guvenmeme konusu her doktor iki kadin dogumcu da olsa bunlar farkli telden caliyor hepsi.iki prof da olsa farkli seyler soyleyebiliyor.zararli şeyler soylemiyorlar tabiki ama farkli yollardan gidiyorlar sen yine de en son kadin dogumcunun soyledigi yoldan git tavsiyem.ben d vit.kullanmayi unutuyrm bazen iki haftada bir bazen her gun aldigim oluyor ama decavitle omega-3u her gun aliyorm unutmazsam.kan hapini da cok unutuyorm ya ona ragmen bissuru ilac aliyorm gbi geliyor

Canım benim dr um gebelikte d vitamini önermiyoruz dedi.. yine de kendi dr una bi sor derim..

Benimde yuksek çıktı sağlık ocağında ki doktor onemsemedi hamilelikte normal dedi . Ebeye götürdüm gösterdim . Doktor diyet verdi mi dedi yok dedim . Sen yine hamur işini kes yağlı yeme dedi .
Sonuçları kadın dogumcumada götürdüm iyi sonuçlar dedi

İlk gebeliğimde benden de bakmıştı başka branştan bi doktor ,yüksek çıktı tabi.sonra sorup soruşturdum bende Hamilelikte kolesterol yüksek olurmuş zaten,doğal süreç..dendi .

Kizlar size danismak istedigim bi konu war.
Hamile kaldim kalali boyle aksama dogru aksamuzeri yani boyle bi sicak basmasi mide bulantisi oluyo bende kendimi birden kotu hissediyorum acaba bu seker dusmesimidir yada yukselmesimi?yada tansiyonmu?benim gibi olan warmi yaa??yarim saat suruyo sora geciyo.kendimi asiri ac hissediyorum boyle oldugum zaman.kesin sekerle ilgili.doktora soledim tansiyondur dedi gecti. :/

Ben gittiğimde dr molaya cıkıyodu sistemi kapamıştı. Kağıt yazdı imzaladı hemşire girsin dedi. Ama hemşire kendi kendine kolesterol istemiş. Belkide yanlışlıkla. Çünkü glikoz bakılacaktı, sonuçlar arasında glikoz yok kolesterol var

Ebeler kraldan cok kralcı, dr dan çok dr

İlk gebeliğimde benden de bakmıştı başka branştan bi doktor ,yüksek çıktı tabi.sonra sorup soruşturdum bende Hamilelikte kolesterol yüksek olurmuş zaten,doğal süreç..dendi .
Evet araştırınca anlıyosun ama gece sonuçları görünce baya bi şaşırdım ve üzüldüm. Demekki normalmiş...

Kalsiyum verdi dr banada canim ıyi geldi agrım oluyordu bacaklarda ıyim şimdi suda eriyo

Ay çok hastayım dün gece aniden fenalaştım geçer dedim baş ağrım devam ediyor üstüne ateşim yok ama resmen ateş var gibiyim boğazlarım kızarmış damarlarım çekiliyor hastaneye gideyim dimi kızlar üf kafam çalışmıyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…