2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Limon agacim çok geçmiş olsun canım, Allah'ın izniyle güzel güzel bebeğini kucağına alacaksın İnşallah :)
İnsallah canim insallah Rabbim tum hamileleri hayirlisiyla yawrusuna kawustursun bizide kawustursun insallah hayirlisiyla

Fırtınalı rüyalarla uyandım yine, son bi kaç gündür geceleri acayip terliyorum rüyalardan mı hormonlardan mı acaba

Evet canım medical de fiyat 281 tl 2 hafta sonra gidicem inşallah güzel çıkar :) o zaman dolu dolu 5 aylık olucam

Kızlar netten tahlil sonuçlarına baktim açlık kan şekeri 102 mg / dl tokluk 87 mg /dl çıkmış sınır nedir bişeyde yazılmamış normal mi acaba bu değerler
Canım ben şeker hastasıyım dr bana açlık 100ün altı tokluk 140 ı geçmesin diyor ama benim sabah aç karnına hep 103 104 çok nadir 90 ları görebiliyorum ama kontrollerde iyi böyle devam et dedi

Günaydın hayırlı cumalar

Gunaydin annisler hayirli cumalar

herkese günaydın

bugün kontrolüm var kızlar... çok heyecanlıyım.. umarım benim zilli güzel büyümüştür..

20 haftayı geçiyoruz artık malum bir sıkıntı olacaksa da bundan sonra olur herhalde o yüzden biraz stresliyim

Umarım zamanında alırım bebişimi sıkıntısız tansiyonsuz ödemsiz.. Ayrıntılıda daha iyi belli olacak ama yinede korkuyorum..

Günaydın kızlar. Moralim cok bozuk. Dün kan vermiştim aile Hekimliğine. İnternetten sonuçlara baktım. Bana kolesterol tahlili yapmışlar ne alakaysa. Ve sonuçlardada kolesterolüm cok yüksek çıktı. Yağ oranıma falan bakmışlar hepsi yüksek. 1.70 boyunda 60 kilo bi kadınım. 21 haftada sadece 2 kilo aldım. Sağlıklı da beslendiğimi düşünüyordum.bu sonuçlara cok şaşırdım. Hamilelikte kolesterolü yüksek çıkan varmı? Doktorunuz ne dedi bu duruma? Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi.? Benim dr kontrolüm 17 sinde daha cok var

Güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlımm. tansiyonsuz ve ödemsiz birlikte atlatıcaz

süt pompası için kesinlikle elektrikli alın derim özellikle çalışan anneler için manuelle uğraşmak zor olur. ben de ilkinde arkadaştan almıştım şimdi yine anı arkadaşa soracağım verir misin diye :) kız kendi hiç kullanamadı ben kullandım onun yerine :)

haftasonu şehir dışından 3 aile misafir gelicek 2+1 evimize yatıya eşimin çocukluk arkadaşları bu haftasonu maalesef yatış yapamacağım gibi çok yorucu geçecek benim için

Allah yardımcın olsun canımmm yaaa. Aslında gelmemeleri lazım bu haldeyken.zaten haftaiçi çalışmaktan dinlenemiyoruz hafta sonu da bende çok nadir misafir kabul ediyorum.Anlayışlı olmaları lazım ama yok işte . inşallah eşin falan yardımcı olur.

eşim yardımcı oluyor sağolsun bakalım bunu da atlatalım doğumdan sonra misafir daha zor oluyor bebekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…