2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben senin yerine de yatarım kuzummm. zaten 2 güncük bende artık hergün uyumak istiyorum
yazık bize bir güncükkkkkkk :) ne yapacağımı şaşırıyorum valla gezeyim mi temizlik mi yapayım yatayım mı amann neyse az kaldı diyerekten kendimi avutuyorum doğumdan sonra her gün benim olucak

canım o catı agrısı bendede oluyor ozellıkle yoruldugumda ileriye doğru sürekli o ağrı olacak.. dinlendikçe azalır
Çok sağol içimi rahatlattın. Çok evhamlı değilimdir aslında ama tetenoz açısına gittikten sonra olunca bi kendimi dinler oldum sanırım.

haftasonu şehir dışından 3 aile misafir gelicek 2+1 evimize yatıya eşimin çocukluk arkadaşları bu haftasonu maalesef yatış yapamacağım gibi çok yorucu geçecek benim için
Ay bu havada hamile kadının evinde geçde yatılı Allah akıl fikir versin millet gezecek yer arıyor valla

Canım skma canini rutinlerde bakiliyor.benm de sonuncusunda hayatimda ilkkk defa kolesterolum yuksek cikti biraz.onemsemedik aksam-gece yedigin herhangi bisi etkilemis olabilir.ama baska seylerle birlikte yuksek ciktiyse doktorun net sekilde bilgilendiricektir.yine de skntili bi durum cikacagini dusunmuyorum sen stres yapma yeterki

Gunaydin kizlar
Cok heyecanli oluyor su kontroller
Guzelce atlatirsinz kizinla insaallah.canm senin tansiyon ne zamandan sonra yukselmeye baslamsti.uzmek de istemem ama kac haftalik dogum olmustu

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

merhaba maşallah detaylı usg kontrollere gidenler olmuş herkes iyidir umarım.
ben pazartesi rahatsızlandım yatak yorgan 4 gün yattım bugun ayaklandım 2 gun boyunca sadece suyla durdum buraya bakacaktım hasta olanlar vardı nasıl geçti ne kullandılar diye ona bile bakamadım. rapor verdi doktor istirahat edersem geçer diye. çok üşütmüşüm antibiyotık kullanıyorum kılo almıştım gecen hafta onu da vermişim başladığım kıloya döndüm. bebeğimi de gördüm hastaneye gitmişken onun keyfi yerınde 16 cm 297 gr mış artık hareketlerini çok rahat hissediyorum darısı hissetmeyenlere allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.

Ben de gribal enfeksiyon geçirdim 10 gün sürdü. eğer burun akıntın varsa elma sirkesi ve suyu karıştırıp burundan çekip sünkür çok rahatlatıyor bu yöntemi denedikten sonra 2 günde iyileştim. Hiçbir zararı yok. Geçmiş olsun bu arada.

çok tesekkürler size de geçmiş olsun evet annemın tavsiyesi tv de duymuş elma sirkesi çek dedi. ya da tuzlu su. bugun iyiyim şükürler olsun 2 boyunca odadan çıkmadan yattım 3. gun yemek yedim sanırım dinlenmek de antibiyotik de çok çabuk toparlanmama sebep oldu aman hanımlar dikkat hamıleyken çok kolay tutuluyormuş insan turp gibiyim derdim ama fena yakalandım

Herkese hayırlı cumalar olsun, benim pıtırcık Bugün baya hareketlendi maşallah , yada evdeyim uzanıyorum diye daha çok farketmeye başladım Tam net hissedemiyorum vücudunun neresi olduğunu daha küçük ama sanırım dönüyormu kayıyor mu napuyorsa farklı yerlerde pıt pıt lar :)

Geçmiş olsun canım bebişine de maşallah :) günlerimiz aynı ben de hiç kilo alamadım acaba benimki de böyle büyümüş müdür hareketleri baya sağlamlaştı ama merak ediyorum :)

Geçmiş olsun canım bebişine de maşallah :) günlerimiz aynı ben de hiç kilo alamadım acaba benimki de böyle büyümüş müdür hareketleri baya sağlamlaştı ama merak ediyorum :)
büyümüştür tabi onlar hala bizim depolardan dolduruyor :)2 hafta sonra detaylı ultrasonum var 21 haftada gidicem sen ne zaman gidiyorsun az kalmış olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…