- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.081
oohhh siz yatın biz çalışalım olcak iş mi yahuuuGünaydın kızlaarrr.hayırlı cumalar.bugünde bitsin bi an önce yarın tatil büütn gün yatalımm
Ya ayaktayken genital bölgemdeki kemikler ağrıyor iki gündür sizde de böyle bir ağrı oluyor mu acaba?
oohhh siz yatın biz çalışalım olcak iş mi yahuuu
yazık bize bir güncükkkkkkk :) ne yapacağımı şaşırıyorum valla gezeyim mi temizlik mi yapayım yatayım mı amann neyse az kaldı diyerekten kendimi avutuyorum doğumdan sonra her gün benim olucakben senin yerine de yatarım kuzummm. zaten 2 güncük bende artık hergün uyumak istiyorum
Çok sağol içimi rahatlattın. Çok evhamlı değilimdir aslında ama tetenoz açısına gittikten sonra olunca bi kendimi dinler oldum sanırım.canım o catı agrısı bendede oluyor ozellıkle yoruldugumda ileriye doğru sürekli o ağrı olacak.. dinlendikçe azalır
Ay bu havada hamile kadının evinde geçde yatılı Allah akıl fikir versin millet gezecek yer arıyor vallahaftasonu şehir dışından 3 aile misafir gelicek 2+1 evimize yatıya eşimin çocukluk arkadaşları bu haftasonu maalesef yatış yapamacağım gibi çok yorucu geçecek benim için
Günaydın kızlar. Moralim cok bozuk. Dün kan vermiştim aile Hekimliğine. İnternetten sonuçlara baktım. Bana kolesterol tahlili yapmışlar ne alakaysa. Ve sonuçlardada kolesterolüm cok yüksek çıktı. Yağ oranıma falan bakmışlar hepsi yüksek. 1.70 boyunda 60 kilo bi kadınım. 21 haftada sadece 2 kilo aldım. Sağlıklı da beslendiğimi düşünüyordum.bu sonuçlara cok şaşırdım. Hamilelikte kolesterolü yüksek çıkan varmı? Doktorunuz ne dedi bu duruma? Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi.? Benim dr kontrolüm 17 sinde daha cok var
herkese günaydın
bugün kontrolüm var kızlar... çok heyecanlıyım.. umarım benim zilli güzel büyümüştür..
20 haftayı geçiyoruz artık malum bir sıkıntı olacaksa da bundan sonra olur herhalde o yüzden biraz stresliyim
Umarım zamanında alırım bebişimi sıkıntısız tansiyonsuz ödemsiz.. Ayrıntılıda daha iyi belli olacak ama yinede korkuyorum..
İnşallah canımAmin canim tabiki cok sukur ki koruyor Rabbim kucagimiza alacagimiz gunlerde gelecek insallah
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımherkese günaydın
bugün kontrolüm var kızlar... çok heyecanlıyım.. umarım benim zilli güzel büyümüştür..
20 haftayı geçiyoruz artık malum bir sıkıntı olacaksa da bundan sonra olur herhalde o yüzden biraz stresliyim
Umarım zamanında alırım bebişimi sıkıntısız tansiyonsuz ödemsiz.. Ayrıntılıda daha iyi belli olacak ama yinede korkuyorum..
Benimde ayni ole agri sizi ve arada baski oluyor bazen korkuyorumYa ayaktayken genital bölgemdeki kemikler ağrıyor iki gündür sizde de böyle bir ağrı oluyor mu acaba?
Ben de gribal enfeksiyon geçirdim 10 gün sürdü. eğer burun akıntın varsa elma sirkesi ve suyu karıştırıp burundan çekip sünkür çok rahatlatıyor bu yöntemi denedikten sonra 2 günde iyileştim. Hiçbir zararı yok. Geçmiş olsun bu arada.merhaba maşallah detaylı usg kontrollere gidenler olmuş herkes iyidir umarım.
ben pazartesi rahatsızlandım yatak yorgan 4 gün yattım bugun ayaklandım 2 gun boyunca sadece suyla durdum buraya bakacaktım hasta olanlar vardı nasıl geçti ne kullandılar diye ona bile bakamadım. rapor verdi doktor istirahat edersem geçer diye. çok üşütmüşüm antibiyotık kullanıyorum kılo almıştım gecen hafta onu da vermişim başladığım kıloya döndüm. bebeğimi de gördüm hastaneye gitmişken onun keyfi yerınde 16 cm 297 gr mış artık hareketlerini çok rahat hissediyorum darısı hissetmeyenlere allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.
çok tesekkürler size de geçmiş olsun evet annemın tavsiyesi tv de duymuş elma sirkesi çek dedi. ya da tuzlu su. bugun iyiyim şükürler olsun 2 boyunca odadan çıkmadan yattım 3. gun yemek yedim sanırım dinlenmek de antibiyotik de çok çabuk toparlanmama sebep oldu aman hanımlar dikkat hamıleyken çok kolay tutuluyormuş insan turp gibiyim derdim ama fena yakalandımBen de gribal enfeksiyon geçirdim 10 gün sürdü. eğer burun akıntın varsa elma sirkesi ve suyu karıştırıp burundan çekip sünkür çok rahatlatıyor bu yöntemi denedikten sonra 2 günde iyileştim. Hiçbir zararı yok. Geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş olsun canım bebişine de maşallah :) günlerimiz aynı ben de hiç kilo alamadım acaba benimki de böyle büyümüş müdür hareketleri baya sağlamlaştı ama merak ediyorum :)merhaba maşallah detaylı usg kontrollere gidenler olmuş herkes iyidir umarım.
ben pazartesi rahatsızlandım yatak yorgan 4 gün yattım bugun ayaklandım 2 gun boyunca sadece suyla durdum buraya bakacaktım hasta olanlar vardı nasıl geçti ne kullandılar diye ona bile bakamadım. rapor verdi doktor istirahat edersem geçer diye. çok üşütmüşüm antibiyotık kullanıyorum kılo almıştım gecen hafta onu da vermişim başladığım kıloya döndüm. bebeğimi de gördüm hastaneye gitmişken onun keyfi yerınde 16 cm 297 gr mış artık hareketlerini çok rahat hissediyorum darısı hissetmeyenlere allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.
Benim hassasiyet yok ama kendi çaplarında bi büyüme varKızlar göğüs hassasiyeti geri gelen var mi benim gibi
Kızlar göğüs hassasiyeti geri gelen var mi benim gibi
büyümüştür tabi onlar hala bizim depolardan dolduruyor :)2 hafta sonra detaylı ultrasonum var 21 haftada gidicem sen ne zaman gidiyorsun az kalmış olmalıGeçmiş olsun canım bebişine de maşallah :) günlerimiz aynı ben de hiç kilo alamadım acaba benimki de böyle büyümüş müdür hareketleri baya sağlamlaştı ama merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?