- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.381
Aynen ben de 52 ile hamile kaldım, en son annemde tekrar tartıldığımda 56'yı gördüm. Bence yanlış sen de tartıl dedim annemeKizlar bende 22 hafta da 4 kilo almışım çok gibi geliyor bana daha şimdiden.
Su "bu tartı bozuk yanlış ölçüyor " meselesi bende de başladı. En son randevuda ölçümdüm 52ydim eczanede ölçüldum 2 ay sonra 56.. yanlış bu deyip terkettim orayıartık 2 hafta sonra kendi doktorumda ölçülüp emin olabilirim
Sorum 2. 3. Cocugu olacak annelere ozellikle cocuklarin yas araliklari yakin olacaklar. kizlar tek basina mi buyuteceksiniz yardim alacakmisiniz annenizden vs. Benim ilki Allah bagislasin zor uyuyan istahi pek olmayan bir bebek hamilelikten mi nedir enerji 0 pek bir sey yapasim gelmiyor. İki cocuga yetebilecekmiyim diye dusunuyorum. Allah saglik versin acilarini gostermesin. Saglikli anne saglikli çocuklar Allah guc kuvvet saglik versin hepimize
Ablacım benim kafam bir rahat değil ki bugün üç hastane dolaştık çok büyük kavga oldu kv kp ile beni çok yipratiyorlar artık dayanacak gücüm kalmadımak hazirlaldım annemlere gidicektim durdurdolar baş ağrısı sancı ve hafif iç çamaşırıni ıslak hissedince korktum çok uzuyorum kendimi yapmıyorum vurdum duymaz olamıyorum öyle kötüyüm ki suan ama rabbim onları bildiği gibi yapsın bi gün annemlerde fazla durdum diye yapmadığını bırakmadılar eşim iyi ama dolduruşuna geliyor zorla eve gel dediler balet olsun dedim geldim evde bagiris çağıriş ailemi aradım. Biktim ablaya 9 aylık evliyim hiç bi zararım yok kv durduk yere bulaşıyor. Rabbime kurana teslim ettim onu.bu gece öyle ağladım ki ... doktor alttan baktı öyle canım acidiki ve kan geldi sanırım kana idrara bakıldı derken evdeyiz bebeğim 100 gr bile değilmiş çok üzgünüm beslenemiyorum onuda beslemiyorum artı üzüntü cabası guatr çıktı abla bide ben napiyim bilmiyorum ki sabırla olmuyor bitti dedim gel al baba dedim kızım dur dedi abimi gönderdi ben ağlarken o insanlar zevk alıyor abla ne yapayım ben
Sonunda bende öğrendim 2. Oğlum olacak Allah nasip ederseBlackbluee1 bizi de ekle canım
maalesef beni de sol kasığım ağrıyo ama benim kuzu makat gelişi pozisyonunda olduğu için hareket ettikçe sol kasığıma vuruyo ilk kızım da da öyleydi yer etmişti büyük ihtimalle bu kızım da oraya yer ediniyoSol kasigimda ağrı var kızlar var mı sol kasigi ağrıyan.
ben aşı yaptırmadım ama bende sık sık ucuk çıkar ve bi sıkıntı yaratmadı da çok şükür canımKızlar bugün gidip aşı oldum asidan sonra baş ağrım oldu biraz uyuyup uyandım dudağımda uçuk çıkmış :/ neden böyle oldu ya. Hamilelikte uçugu çıkan var mi ? Ne önerirsiniz ? Tehlikeli mi ki ? :/
Kızlar çok kararsızim yardimci olur musunuz .
Eşimin ailesinin yaninda geldik Denizli ye benim bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yok o yüzden burda Denizli de çektirecem . Ama özel hastaneye randevu almış eşimin kiz kardeşi . Kadın Doğumcu kontrol edecek, ayrıntılıyi radyoloji uzmani çekiyor Muş . Burada birde ksndi muayenesi olan perinatalog buldum ona mi gitsem . 17. haftada Tansiyonum çıktı şimdi normalde , ilerde olur mu bunu radyoloji uzmani görür mü . . Radyoloji uzmani mi ceksin perinataloga mi gideyim kararsızim . Siz kime gittiniz eksi ve artı yönleriyle bana söyler misiniz.Yarin randevu alayim . Radyoloji uzmanida ayrıntılı anlatıyor mu ilerde olabilecek tansiyon gebelik zehirlenmesi ... gibi şeyleri görebiliyor mu .
Kızlar bugün gidip aşı oldum asidan sonra baş ağrım oldu biraz uyuyup uyandım dudağımda uçuk çıkmış :/ neden böyle oldu ya. Hamilelikte uçugu çıkan var mi ? Ne önerirsiniz ? Tehlikeli mi ki ? :/
Benim hep soldaydi başından beri şimdi ağrı yapmaya başladı herhalde ağırlaştıMyhsa CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞIN SAĞOLSUN MEKNI CENNET OLSUN İNŞALLAH
maalesef beni de sol kasığım ağrıyo ama benim kuzu makat gelişi pozisyonunda olduğu için hareket ettikçe sol kasığıma vuruyo ilk kızım da da öyleydi yer etmişti büyük ihtimalle bu kızım da oraya yer ediniyo
ben aşı yaptırmadım ama bende sık sık ucuk çıkar ve bi sıkıntı yaratmadı da çok şükür canım
aynen canımBenim hep soldaydi başından beri şimdi ağrı yapmaya başladı herhalde ağırlaştı
Bana da d vitamini verdi 2 dr. da + aile hekimim de haberi var. Neden önermiyorlarmış ki acab
Bulursunuz ya bir sürü site var ilan verilen annemde bakıcıdır benim o sitelerden birinde iş bulmuştuk mesela. İnş. size güven veren birini bulabilirsiniz. Siz saat kaçta evden çıkıyorsanız o saatte gelir mecburen, Siz neredendiniz?İstanbul da fiyatlar yüksek yani 2000+ sigorta veriliyor ortalama.
/QUOTE]
2000 miilk oğluma annem baktı 2 yaşa kadar şimdi kreşe gidiyor ben hem kreş hem 2000 +sgk verirsem hiç çalışmayayım bence inşallah annem gelebilir yine
Aynen ben de 52 ile hamile kaldım, en son annemde tekrar tartıldığımda 56'yı gördüm. Bence yanlış sen de tartıl dedim annemeHemen başladılar normaldir canım kilo alacaksın tabi demeye.. Hayır almadımki diye savunmaya geçiyorum bir taraftan bende Ama gerçekten kilo aldığımı hissetmiyorum sadece göbeğimin çıktığının farkındayım.
owwwwBenim kilo durumu
23+0 bugün ...
başlangıç 56. 5beden 34-36
Şimdi 70.5beden 38 (göbek zor kapanıyor ama )
14 kilo almışım temizinden ...80 le doğurursam öpüp başıma koyacağım
owwwwZayıflar daha mı hızlı kilo alıyor ne?
Aslında bazı egzersizlere devam edebilirsin canım. Gebelikten önce aktifsen vücudun buna alışıktır zaten. Gerçi insan hamileyken herşeye üşenir hale geliyoramaaaaaan ben çok istisnayım canım ... burada nice 45 kilo arkadaşımız vardı .. kilo almadılar ya da 1-2 kilo aldılar ...
ben aktif spor hayatını bırakınca şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?