2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim ayni apartmanda oturuyoruz yol canım talasemi hastasiyim ama sadece demir kullanıyorum

Eşim beni seviyor bende onu çok şükür ama artık hemen sinirlenmicem hersey için saol canım bundan sonra bebeğim önceliğin olucak inşallah dikkat edicem rabbimde onu bolduğu yapsın konuşmama kararı aldım

Yanımdaydi eşim ama annesinin kinini taşıyor ben bi kaç gün idare edicem olmazsa babamın evine dönerim yoruldum beni sevdiginj biliyorum ama az benim yanımda olsa olur eşim herhalde allah ıslah etsin bsy diyemiyirm

Amin canm benim çok saol balık yağı verirmi mi bilmiyorum ki ben isterim vitamini gelincede doktor sadeece gyneferon verdı magnezyum yazdı başkada ilgilendiği yok . Bi kaç Roman kitabım var başlamadım onları okurum uzun bi arara verdim kuran okumuyorum ona başlarım biraz toparlanjnca

Amin canm aynı apartman maalesef talesemı hastasiyim canım sadee demir kullanıyorum

Zermina hicbireyi hickimseyi kafana takma hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değil o yüzden sağlığına ve beslenmene dikkat et.her sabah 1yumurta ceviz peynir ye canım.ben de vitamin kullanmıyorum ama doktorum yemene dikkat et dedi ve kendisi vermedi.ama değerlerin düşükse decavit kullanabilirsin zaten sağlık ocağı 12.haftadan sonra ücretsiz verdi.
Gyneferon ben de kullanıyorum ve caldevit diye kalsiyum ilacı.yemene icmene dikkat et kayinvalideni de kafana takma konuşsun dursun Allah büyük kimsenin yaptığı iyilikte kötülükte yanına kalmaz.Esine de Allah akıl fikir versin sen bebeğinin daha çok üstüne duş ki o da artık baba olacağının farkına varsin

Belki aynı yastayiz belki bende bi kaç yaş büyüksünüz hepinizden allah razı olsun o kadar iyi geldiniz kı bi abla bi kardeşsiniz bana verdiğiniz moral için güzel tavsiyeleriniz için çok tşk ederim rabbim sizlerden razı olsun Bana çok iyi geldiniz şuan daha iyiyim kafa olarak bebeğimi düşünüyorum .Herşey gecicek biliyorum belki zamana bağlı yoruldum ama bebeğimi düşünmem gerekiyor kv kp bana git evinde geber demelrine rağmen iyiyim ... Rabbime teslim ettim ben önceliğim bebeğim olucak .sizlere duaciyim güzel kardeşlerim inşalalh yavrularınızı kazasız belasız alirsiniz kucağınıza rabbim sizlere bağışılaşin hiç dertlerini göstermesin sizlere mehmetçik eşlerinede rabbim yardimci olsun rabbim askerimize polisimiz korusun çok çok amin iyiki varsınız içimden geldi yazmak istedim bender duanizi eksik etmeyin ihtiyacım var hepinzi çok çok seviyorum evet yüzyüze görüşmedik ama sizleri çok seviyorum allah biliyor

Amin canim decavit fotosunu atabikirmisin canım bizim saglik Ocağı vermedi hangisi bende alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…