Ogleden sonra ayrıntılı utrasonum var uyku tutmadı

rüyalarimda hep bebegimin fotografini vermiyorlar di .
Soruma cevap veren herkese çok teşekkür ederim kizlar perinatologdan vazgecip kadin dogumcu + radyoloji uzmanini sectim
. Esimin memleketindeyim tektek alinti yapip yorum yapamadim hepinizin cevabi icin tesekkur ederim. Denizli deki Kadin dogumcu çoook iyi cikti herseyi anlatti . Benim kadin dogumcumun agzindan laf alacam diye pür dikkat beklerdim

sorarsam birkac birsey derdi , keşke bu doktor yakınımda olsa cok güler yüzlü biri espiriliyle herseyi anlatti ben sormadan bilgilendirdi .inşallah radyoloji uzmanida iyi cikarda mutlu ayrilirim hastaneden .
Ilaclarima bakti omage3 ve magnezyum destekli bir ilac yazdi bide ecopirin verdi . İlk gebelik bir kaybım da yok aslinda düşük yapanlara yada kanamasi olanlara veriliyor ecopirin diye öğrendim bu gruptan bana niye verdi sonradan

endise yaptim birsey mi gördü de söylemedi diye sorun yokken kullanan var mi canlar ¿¿
Şekerine baktır dedi sağlık ocagina git aksatma dedi. . Tansiyonunu ihmal etme sabah akşam ölç yukselince kadin dogumcuna bilgilendir haber ver dedi.
Hareketlerini hissediyormusun dedi hayir dedim

2haftaya kadar hissetmezsen kadin dogumcuna git dedi.
Bu arada bebekim cinsiyetini nihayet gösterdi belli etti

utangac bir oglumsum varmış

Ilk başta yüzünü gördük bize gülümsedi

sonrada fotografini verecegi sirada iki büklum oldu dizlrrine kapadi yüzünü göstermedi annem benim ya

Cok guzel bir duygu ilk defa boyle net görüp gulumsemesi çooook mutlu oldum. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah