• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani sadece park yatak alin mi diyorsun canim??buyuyen besik ve dolap almiyalim mi?
Ben ikeadan bir beşik aldım önce ve sadece 6 ay yattı, Keşke almasaydım diyorum onun için. Sonra park yatak aldım uzun bir süre yattı Onun içinde , Ne zaman iki yaşına geldi o zaman odasına ikeadan büyüyen yatak aldık hala yatıyor 5 yaşında :)

Dolap illaki lazim.
Ama park beşik almak mantıklı. Büyüyen beşiğe gerek yok.
Birtane park yatak.
Birtane dolap. Tamamdır..
Sonrada biraz büyüyünce yatak almak ya da ranza işte ne istersen onları almak mantıklı.
Kenarina da korkuluk takarsn. Yatar 1 yaşındayeken daha erken bile yatar çok rahat. Korkuluk sayesinde de düşmez.
Tam dusuncelerimi anlatmışsın canım :)

Bebeklerini kaybeden annelerimiz için de çok üzgünüm :( Keşke böyle şeyler hiç duymasak ama nasip , Kader... Allah sizlere sabır versin ve Insallah en kısa zamanda yine gönlünüze göre, hayırla , sağlıkla versin inşallah.

Iyi aksamlar guzel anneler ben bugun baska doktora gittim. Kimse yorum yapmamis neyse. Size birsey sormak istiyorum. Progestan kullananlar denen dolayi kullaniyorsunuz. Benim doktorum tedbir amacli 300 luk kullan demisti. Bugunku doktor ben ilaci pek sevmiyorum kullanmana gerek yok dedi ne yapacagimi bilemedim size sormak istedim
benım dr verdı tedbır amaclı 3 ay kullancaz dedı bence kullan bebegede faydası var cnm

Ozaman bi park yatak birde dolap is gorur
ben odama koymak ıcın yatak ve dolap alıcam sonra bırde şifonyer alırım bos odam var ama tam takım almıycam bıraz buyusun yatagı buyutucem baza gıbı oda 1 yasında felan cnm 3. cocugum hıc bırıne oda yapmadım 1 yasından sonra baza almıstım korkuluklu kenar ile

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım bayağı yoğunum ve malum bir buçuk yaşındaki oğlum hiç durmuyor ama yazdıklarınızı okuyorum.Bugün kontrolüm var cinsiyeti söylicek doktorum çok heyecanlıyımBu arada bebek odalarından bahşedilmiş bende oğluma oda yaptım ve hiç pişman değilim.1 yaşına kadar yatak odama süslü sepet beşiklerden almıştım orda yattı daha sonra odasına geçti.

Eklentiler

• A58AEBD7-A87E-4367-AC1C-2F79203B3D74.webp
    A58AEBD7-A87E-4367-AC1C-2F79203B3D74.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 71
  • D979A621-A093-4B69-90FD-F7942A1731D2.webp
    D979A621-A093-4B69-90FD-F7942A1731D2.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 63C3BA9D-009C-421E-B57F-7F0B9C455451.webp
    63C3BA9D-009C-421E-B57F-7F0B9C455451.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72
Günaydınnn :KK200:
Nasılsınız ?

Mide yanmasına uyandım midem kaynıyor resmen. Gözümden de uyku akıyor :skandal:

Ben progestan kullanıyordum 1 kere kanamam olmuştu geçen dr. A gittiğimiz de herşey yolunda dedi ve ilacı tekrar yazmadı gerek yok dedi. Çok şükür. :nazar:

Adige_ Adige_ E Eliza7979 bize yasaktı ilişki kesinlikle yasak dedi dr. Kardeş kardeş geçiriyorduk :halay:

Ama en son gittgiim de ilacı bıraktirdi yasağı da kaldırdı. Benim de eşim çok korkuyor. Ama doktor tavsiyeler verdi. Sizlere de söyleyeyim bilginiz olsun :KK76:

Sık sık yapmayın ve yavaş olun dedi aynı zaman da karina çok baskı olmasın dedi. Onun dışında bir sorun olmazmış. :oops:

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım bayağı yoğunum ve malum bir buçuk yaşındaki oğlum hiç durmuyor ama yazdıklarınızı okuyorum.Bugün kontrolüm var cinsiyeti söylicek doktorum çok heyecanlıyımBu arada bebek odalarından bahşedilmiş bende oğluma oda yaptım ve hiç pişman değilim.1 yaşına kadar yatak odama süslü sepet beşiklerden almıştım orda yattı daha sonra odasına geçti.

Aa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :)

Büyüyen beşik sanırım. ? Çok hoş gözüküyor. Benimde aklımda bu var. Anne yani için park beşik almayı düşünüyorum . Hem yürütecli olduğu için odadan odaya goterebilirim. Ve daha sonra katlandığı için de çok yer kaplamaz. 2. Çocuğa kullanılır Allah izin. Verirse. :)

Aa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :)

Büyüyen beşik sanırım. ? Çok hoş gözüküyor. Benimde aklımda bu var. Anne yani için park beşik almayı düşünüyorum . Hem yürütecli olduğu için odadan odaya goterebilirim. Ve daha sonra katlandığı için de çok yer kaplamaz. 2. Çocuğa kullanılır Allah izin. Verirse. :)
Sağol canım amin ;) Evet chicconun anne yanı beşiği çok güzel ama ben ilk çocuk heyecanıyla bayağı gösterişli sepet beşik almıştım o da çok işimi gördü zaten bir yaşına kadar kullandık şimdi ikinci için ne alırım bilmiyorum.

Yani elk etapta sadece park yatakmi alicaksin cnm sen bebek odasini 1 yasindan sonrami yapicaksin?

Aynen canım park yatak alıcam, 4-5 ay bizim odada kullanırız sonra çocuk odasına geçiririm.
Artık baktım küçük geliyor o yatak kaç yaşına kadar yatar bilemiyorum o zaman bir karar veririm diye düşünüyorum oda için. Şuan aklımda ki plan bu bir aksilik olmaz ise.

Hicbir nedeni yok mu canim. Cok buyukmus bebegin cok uzldum..

böbrek rahatsızlığım vardı o dönem sadece ona bağladık .araştırılmadı hiç.Doktor da bana bişi demedi.Evet büyktü baya.Normal doğum yaptırıldım ve gördüm bebeğimi kocaman bi bebekti neredeyse :KK61::KK61: çok zor atlattım.

Canım geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnsallah en yakin ve istedigin zamanda hamile kalirsin ve bebegini sagsalim kucagina alirsin. Bir an once atlatirsin insallah. Allah sana esine saglik versin. Sende Allaha emanet ol canım
Amin canımm benim.. Çok teşekkür ederim güzel duaların için, içimi ferahlattınız iyi ki tanımışım sizleri ❤️

kızlar biraz özel ama
eşinizle birlikte oluyor msnz,
doktorunuz bi şey dedi mi
:oops:
biz ara verdik, eşime açıkça söyledim yaparız ama sorumluluk senin, kanama şu bu olursa sorumlusu sensin dedim o da korktuğunu söyledi risk almak istemedi yakınlaşıyoruz ama birliktelik olmuyor.

Günaydınnn :KK200:
Nasılsınız ?

Mide yanmasına uyandım midem kaynıyor resmen. Gözümden de uyku akıyor :skandal:

Ben progestan kullanıyordum 1 kere kanamam olmuştu geçen dr. A gittiğimiz de herşey yolunda dedi ve ilacı tekrar yazmadı gerek yok dedi. Çok şükür. :nazar:

Adige_ Adige_ E Eliza7979 bize yasaktı ilişki kesinlikle yasak dedi dr. Kardeş kardeş geçiriyorduk :halay:

Ama en son gittgiim de ilacı bıraktirdi yasağı da kaldırdı. Benim de eşim çok korkuyor. Ama doktor tavsiyeler verdi. Sizlere de söyleyeyim bilginiz olsun :KK76:

Sık sık yapmayın ve yavaş olun dedi aynı zaman da karina çok baskı olmasın dedi. Onun dışında bir sorun olmazmış. :oops:
Ay biz hic sormadik doktora, hamileligi ogrendigimizden beri yaklasmadik birbirimize. Resmen baci kardes olduk:))))

Back
X