2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bende dayanamadim ozelden randewu aldim ayin 18 ine cinsiyet icin gidecez insallah 20. Haftaya kadar dayanamayacaktm yoksa 3D ultrasyondan bakilacak pozisyonuda iyidr insallah saglikla gorurz cinsiyetimizi:KK200:

Hadi hayırlısı olsun bakalım ... beni de dürtüyor bir şeyler :KK49: özele gidiyorum zaten , istesem yarın giderim de ... işte yine görmezse net diye bekliyorum .

dün dedim eşime ... ya tamam kız/erkek Rabbim sağlık sıhhatli nasip etsin de , hani ne bileyim bilsem ..ona göre seslensem :anne::KK48::KK48: böyle pek isimsiz kaldı ... oyyyyy güzeeeel kızzzzımm desem ... ya daaa oyyy paşam benim ...

kısacası meraktan çatlıyorum bend e:deli:

Ay demee :110: dr baya bi inceledi bizimkini ama tabi yine ileriki haftalarda kesinlesir ben yine de kiz diye dolaniyorum valla kardesime filan da soyledim simdiden:KK48: sagliklisi olsun ne diyelim:KK54:
aminn sağlıklı olsunda kız erkek gerçekten farketmez
bizde dün yakindakilere erkek dedik
Çok araştırmadım canım ... kasılmalar ..büyümeler etkiliyordur . Normaldir yani :KK66:

:halay::halay:hadi hayırlısı canım ... bana da 12.haftada kıza benziyor dedi ..bakalım haftaya gideceğim 16. haftada ... netleşir inşallah .

senin de bekleyelim mi bir daha ki randevuyu , ekleyeyim mi prenses haberini tabloya:anne::KK200:

canım çok olağan bir durum , gebelikte tansiyon artışı ... önceden farkedip , önlem almak , gözlemlemek önemli . sende zaten bunu yapıyorsun ..daha fazla üzme kendini lütfen .

Eki Görüntüle 2075960 önce kişisel bilgilere gir .

Eki Görüntüle 2075959 ordan da hamilelik takvimine tahmini doğum tarihini bu şekilde yaz ve kaydet canım

çok sevimdim canım ... bu ölçümler çok hata kaldırır cinsten oluyor ..elle yapılıyor sonuçta ...
inşallah duygunun da iyi çıkacaktır
gerçekten omrumdenömür gitti dün çok kötüydüm araştırdıkça daha kötü oldum şükürler olsun ıyi çıktı Allah kimseye yasatmasin insallah Duygu da guzel haberler verir

Canm ne dedi radyoloji sana doktorunun suphelerinde dogruluk payi buldumu bisey yoktur korkma teyzemede demislerdi masallah oglumuz 7 yasinda kocaman hiperaktif bide risk orani zaten bu kesin tani deil
radyoloji uzmanı tüm oluşan organlarını tek tek inceledi her şey yolunda sağlıklı dedi her şeyden önce burun kemiği oluşmuş buda çok önemliydi dedi ölçüm olarak zaten çok daha az çıktı ölçüm yaparken bebeğin pozisyonu çok önemliymiş. kan sonuçlarım çok iyi çıkmıştı zaten devlette araştırma hastanesinde yaptirmistim dün özele gittim ense kalınlığını fazla çıkardı işte o yüzden panik olduk tabi. Allah sağlık versin tüm bebeklere

Benim zaman yaklaşıyor , detaylı ultrason için minik bir araştırma yapayım dedim ... Gittiğim hastanede bile 15 Ocak a kadar dolu imiş randevular ...
Karar verip bir an önce randevu almak lazım . 400tl imiş ...

Araştırma hast.nesini tercih edebilirim bu yüzden ...

hangi şehirde yasiyordun canım?

Kizlar bende dayanamadim ozelden randewu aldim ayin 18 ine cinsiyet icin gidecez insallah 20. Haftaya kadar dayanamayacaktm yoksa 3D ultrasyondan bakilacak pozisyonuda iyidr insallah saglikla gorurz cinsiyetimizi:KK200:
hayırlı güzel haberler azalırsınız insallah Allah gönlüne göre versin :KK200:

Benim zaman yaklaşıyor , detaylı ultrason için minik bir araştırma yapayım dedim ... Gittiğim hastanede bile 15 Ocak a kadar dolu imiş randevular ...
Karar verip bir an önce randevu almak lazım . 400tl imiş ...

Araştırma hast.nesini tercih edebilirim bu yüzden ...

Araştırma hastanesinde herkese yapılıyor muymuş ve detaylı ultrason kaçıncı haftada ki 20 den sonra diye biliyordum

hangi şehirde yasiyordun canım?

Kocaeli canım

Araştırma hastanesinde herkese yapılıyor muymuş ve detaylı ultrason kaçıncı haftada ki 20 den sonra diye biliyordum

19-23 arası canım .
Daha önce devlet hastanesinde gebelik kaydın görünüyorsa yapılıyormuş diye öğrendim , bende tahlil için gitmiştim bizim burdaki devlete ... o zaman gebelik bilgilerimi de kayıt altına almıştı

Kocaeli canım

19-23 arası canım .
Daha önce devlet hastanesinde gebelik kaydın görünüyorsa yapılıyormuş diye öğrendim , bende tahlil için gitmiştim bizim burdaki devlete ... o zaman gebelik bilgilerimi de kayıt altına almıştı

Evet bende burdaki devlete gitmiştim. Vardır kaydım o zaman bende bi soruşturayım gerçekten az kalmış..

Ankara anneleri malum ense kalınlığından dolayı radyoloji uzmanı araştırdım ve bugün tesadüf bulduğum bir dr a gittim cidden çok memnun kaldım. Ayrıntılı ultrason içinde ona gitmeyi düşünüyorum belki size faydam olur diye yazmak istedim dr cukurambarda ismi Gulhiz Karataş ayrıntılı ultrason ücreti 250 tl imiş. 30 dk bugün bebege bakti cidden çok güzel inceliyor 4d resim video falanda verdi bilginiz olsun . bu arada bebekte sorun yoksa 20. hafta en güzel bakabilecegimiz hafta dedi

Evet bende burdaki devlete gitmiştim. Vardır kaydım o zaman bende bi soruşturayım gerçekten az kalmış..

özelde bile 15 ocak a kadar dolu dedi ya ... belki de bulamayız devlette zaten . yarın bir araştıracağım bende .
olmadı mecbur gittiğim hastaneye

Kocaeli canım

19-23 arası canım .
Ankara da tavsiye edebileceğim dr oldu bugün buralardaysan yazayım diye sordum canım

Ankara anneleri malum ense kalınlığından dolayı radyoloji uzmanı araştırdım ve bugün tesadüf bulduğum bir dr a gittim cidden çok memnun kaldım. Ayrıntılı ultrason içinde ona gitmeyi düşünüyorum belki size faydam olur diye yazmak istedim dr cukurambarda ismi Gulhiz Karataş ayrıntılı ultrason ücreti 250 tl imiş. 30 dk bugün bebege bakti cidden çok güzel inceliyor 4d resim video falanda verdi bilginiz olsun .

Canım sen ayrıntılı ultrasona mi girdin yoksa bu 3 boyutlu ultrasonlardan mı bahsediyorsun.. ayrıntılı ultrason için henüz erken o yüzden soruyorum.

Back
X