2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben yasamadim ama hamile bi kac arkadasim surekli yasiyordu burun kanamasini canim normal bi durum gebelikte

Bn yaşamıstm burun kanamasi ama azdı bnimkisi.Saglık ocagina sordm Gebelik belirtisi dedi endişelenmeye gerek yok dedi Insallah sninkide odur.:/

hamileliğim boyunca ilkkez yaşadım normal zamanlarda da olurdu bende kılcal damar inceliği var sürekli burnum kanardı ama bu kadar aşırı değil neredeyse 2 saat durmaksızın kanadı

Canim bn bu modellerde bi sey düşünüyorm ama onada odadan odaya taşıması zor oluyor diyolar bn yatak odama koyucam bazen oturma odasina gözümün önüe koyyuyun desem koyamam Bakicaz artik :) Belki daha kullanişlilarini buluruzz:KK66:

Bu buyuyen besik degilmi cnm?bole alucaksan bitane de hafif tasinabilir besik almalisin.bu tasinmaz zaten devamli

yaa kızlar ben şu montessori yataklar varya çok beğendim onlardan almayı düşünüyorum.. hem kocaman hemde çok hoş duruyorlar.. ama kullanan kimseyi de görmedim kullanışlı mı değil mi bilemiyorum.. modeller çok hoş ama shopping.webp indir.webp

Seninki en buyuk boyutmu peki cnm?
Türkiye de kullandığım. Büyük ve kare, yazın gittiğimizde hem rahat uyuyordu oğlum hem de bahçeye aldığımızda oturup oynuyordu. Evdeki normal boy ama ilk aldığım için büyük olmasının daha iyi olacağını düşünmemiştim. O yüZden bence büyük al canım

Yaaa kizlar doktordan ciktim:KK200:bebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi:anneadayı:erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi

Yaaa kizlar doktordan ciktim:KK200:bebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi:anneadayı:erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
Gözün aydın canım :KK200::nazar:

Gozunuz aydin olsun canim :KK24:

Demin doktorumu arayıp sordum magnezyum eksikliğinden kaynaklı kramplar olabileceğini söyledi pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim magnezyum ölçümüm yapılacak
Ben Diyarbakırda yaşıyorum burdaki sağlık ocağı genel olarak hiç bir şey bakmiyolar bu bana dediği 20. Hafta gel aşı için şikayet edicem bu ne bilmiyorum sistem berbat hiç bir hamileyle ilgilenme yok kalp atimina bakılmıyor tahlil bile doğru düzgün yapmıyolar

Bayanlar merhabaaa. Nasılsınız.

Kilolardan bahsetmişsiniz ben 5 kilo aldım şükür. Devamı gelsin inşallah :halay:

Bu arada mide bulantılarım bayağı hafifledi onun yerine mide yanmalari başladı içim de ejderha var sanki ağzımdan ateşler çıkıyor. :skandal:

kızlar merhaba yatak konuşulmuş galiba park yatak diyorum başka da bişi demiyorum 3 yaşına kadar kullandı oğlum tatile bile götürdüm rahat yatsın diye ben çok memnun kaldım şimdi ona normal bazalı yatak aldık onda yatıo. park yatak kardeşini bekliyor :)

bu arada kiloda konuşulmuş almadım bu zamana kadar inşallah bundan sonrada kontrollü şekilde devam ederim

Bayanlar merhabaaa. Nasılsınız.

Kilolardan bahsetmişsiniz ben 5 kilo aldım şükür. Devamı gelsin inşallah :halay:

Bu arada mide bulantılarım bayağı hafifledi onun yerine mide yanmalari başladı içim de ejderha var sanki ağzımdan ateşler çıkıyor. :skandal:
Oyş maşallah maşallah:nazar::KK200: ben henüz hiç almadım bebek iyi olsunda bendede hiç iştah yok bakalım ne zamn gobusler çıkıcak :halay:

kızlar merhaba yatak konuşulmuş galiba park yatak diyorum başka da bişi demiyorum 3 yaşına kadar kullandı oğlum tatile bile götürdüm rahat yatsın diye ben çok memnun kaldım şimdi ona normal bazalı yatak aldık onda yatıo. park yatak kardeşini bekliyor :)

Canım sen tecrubelisin bende park yatak düşünüyorum. Hem anne yani gibi hemde odadan odaya götürürüm.. Ama kendi odasına da beşik almalı miyim yani oda yapacağız k.v. alacaklar ama onlar genç odası alalım diyorlar kararsizim.

Oyş maşallah maşallah:nazar::KK200: ben henüz hiç almadım bebek iyi olsunda bendede hiç iştah yok bakalım ne zamn gobusler çıkıcak :halay:

Çok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi :KK76:

Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da :KK200:

selamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum işlerimin yoğunluğu beni perişan etti resmen Allahtan devlet hastanesi pazartesi rapor verecek 10gün de belki rahatlarım biraz ya bu sabah 2saat durmadan burnum kanadı aranızda yaşayan var mı burun kanaması

Çok olmasa da burnumu sildikçe az az kanama oluyor bende de .Normal kabul ediliyor diye biliyorum.

Çok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi :KK76:

Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da :KK200:
Ahh bide cinsiyeti öğrenebilsek çok iyi olucak bazen kızım bazen oğlum degisiyor:KK70:sağlıklı olsunlar tabii temenimiz buda merak da etmiyor değiliz ilk bide:KK68::KK71:

Back
X