2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Süt yapacak herşeyi denedim ama yok olmuyor. Sanırım benim depolar 2 bebek ve bana yetmiyor ve karnımdaki kendini garantiye almaya çalışıyor :))
Sağlık olsun önemli olan ilk 6 ayı geçtik zaten 11 ay emdi :KK66:

Doğru evet olabilir , depolarda bir yere kadar .
Aynen canım en önemli ilk 6 ayı geçmiş ...
ben oğlumda onu da bulamamıştım .
Şimdi bebek için depolar devrede :super:

Canım bende haziran annesiyim.benide ekleyin listeye :halay:

Merhabalar hoş geldin ... ilk sayfadaki tabloya bakarak oradaki bilgilerini bana iletirsen hemen ekleyeyim

Merhabalar hoş geldin ... ilk sayfadaki tabloya bakarak oradaki bilgilerini bana iletirsen hemen ekleyeyim
İnşallah şimdiki bebeğinde bol bol sütün olur ;)
Tabloya bebeklerin isimleri de yazilsa nasıl olur acaba ?

Canim hosbulduk yaşım 23 yaşadığım yer erzurum sat 13 eylul doğum tarihi de 18 haziran :)))

Bu ara bende hamur işine dadandım resmen 1.5 kilo almışım akşam yemeğini kesmek lazım diğer doğum kilosunu bile veremedim,bu arada koşu bandı kullanan var mı biz yeni aldık daha kuramadık 30 dk kullansam mi

İnşallah şimdiki bebeğinde bol bol sütün olur :KK66:
Tabloya bebeklerin isimleri de yazilsa nasıl olur acaba ?

Aminnnnnnn.

Evet canım aklımda benim de , notlar kısmı var ya .. artık keseler görüldü ...kalpler duyuldu ... oraya isteyenler için bebek isimleri eklenebilir

Canim hosbulduk yaşım 23 yaşadığım yer erzurum sat 13 eylul doğum tarihi de 18 haziran :)))

ekleyeyim hemen ilk çocuk mu canım ?

Bu ara bende hamur işine dadandım resmen 1.5 kilo almışım akşam yemeğini kesmek lazım diğer doğum kilosunu bile veremedim,bu arada koşu bandı kullanan var mı biz yeni aldık daha kuramadık 30 dk kullansam mi

Kondisyon içeren sporlara alışık mısın ? nabız hızımız normal seviyenin üzerine çıkmamalı gebelikte yaptığımız sporda ...
egzersizler ... yoga..pilates .... nefes alıştırmaları ..yürüyüşler ...
ama nefes nefese kalacak sporlar için doğru zaman değil .

Aminnnnnnn.

Evet canım aklımda benim de , notlar kısmı var ya .. artık keseler görüldü ...kalpler duyuldu ... oraya isteyenler için bebek isimleri eklenebilir

ekleyeyim hemen ilk çocuk mu canım ?

Kondisyon içeren sporlara alışık mısın ? nabız hızımız normal seviyenin üzerine çıkmamalı gebelikte yaptığımız sporda ...
egzersizler ... yoga..pilates .... nefes alıştırmaları ..yürüyüşler ...
ama nefes nefese kalacak sporlar için doğru zaman değil .
Canım en büyük kondisyon çalışmam yazın 2 çocukla parka gidip bir sağa bir sola koşmak

Allaha şükür iyi kızlar elleri oynuyo kendini kaydırıyo falan çok güzeldi. Ağlattı yine annesini :dua: fetal dna testi hakkında ne düşünüyorsunuz. Doktorum yaptırmayı tavsiye etti ama çok pahalı 2650 lira yaptırmayı düşünen varmı
Hayırlı olsun cnm ne güzel bende haftaya gidicem ıns iyidir herşey umarim ikili test yaptirdinmi bende haftaya yaptırcam 12 haftalık olcaz

o hamur işleri benide mahvediyor tatliyla aram yok ama poğaçalar börekler bayılıyorum :kk77:

Allaha şükür iyi kızlar elleri oynuyo kendini kaydırıyo falan çok güzeldi. Ağlattı yine annesini :dua: fetal dna testi hakkında ne düşünüyorsunuz. Doktorum yaptırmayı tavsiye etti ama çok pahalı 2650 lira yaptırmayı düşünen varmı

gözün aydın canım testi ilk kez duyuyorum ne için yaptırılıyor? bence her şey yolunda gidiyorsa yazık o parayla çocuğuna bir sürü şey alırsın

Ay canım benim gözün aydın çok cok sevindim ağlamişsın ya resmen ben o anı yaşadım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana ve bizlerde inşallah kaç haftalık oldunuz

Yok canım bu cinsiyet için değil, ikili test galiba önce kan vermiştim cumada olcecekler, cinsiyet için ayrıntılı ultrason zamanım 6 Şubat ta hayırlısıyla :)
Ben ozele gitmeseydim ayni zamanlarda ogrencektik benimde 24 ocakta :) bu ayrintili ultrasyon ayni bu iki taramada girdigimiz ultrasyonmu yoksa daha teknolojikmi galiba tum organlar inceleniyor demi yanilmiyorsam

Duphalac kullanan arkadaşlar içtikten ne kadar sure sonra etki etti? Kaç saat yani? Evden cikicam icsem mi içmesem mi emin olamadım.

Gözün aydın canım, fetal DNA ikili test yaptiranlarda risk çıkarsa daha garanti sonuç için yapılıyor amniyosentez yerine. İkili test yaptirdiysan ve sorun cikmadiysa yaptırma bence. Ben ikili test için kan vermedim sadece ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümlerini yaptırdım

Ausencia Ausencia simdiye kadar hiç söylemedim ama bende 5 kilo aldım :oops:
Doğum kilolarını veremeden 69 kiloyla hamile kaldım şuan 74 :skandal: 90 la doğuma giderim heralde :))
mi-nick mi-nick e gülüyordum gece yemelerine bu ara bendede başladı geceleri inanılmaz midem kazını yor buzdolabı mutfak gözümün önünde hep yemeden uyuyamiyorum :KK48:
Bebeğimi emziriyordum bu kadar yemeye sütüm çoğalırdı ama kesildi nerdeyse 2 haftadır :KK43:
gulme komsuna gelir basina hehehe :KK53: gece yiyip yiyip yatiyorum bende enteresan sekilde 1 kilo vermisim dikkatli kilo alayim derken hic almamaya basladim bi yerde bi tuhaflik var ama neyse yemeye devam

Canim sut icin bol bol su, bi de ben oglumda denemistim dereotu inanilmaz sut yapiyor gebelikte bi zarari olmayacaksa arastirip dene istersen

Back
X