2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
takım çok alma derim çok çabuk büyüyo benim giydirmediğim 3 tk kaldı. hastane çıkışı 1ad yda 2ad alabilrsin birde hastane veriyor çantasıyla takım. normal tk ağırlık verebilirsin. yenidoğanlar çok küçük oluyor ve büyüdüğü için kullanamıyorsun
sarı tülbent olmazsa olmazlarım arasında olmuştu. sarılık olmasını önler diyolar bizde çok şükür olmadık hiç :dua:
banyo küvetine file yada sünger koyuyolar ben kullanmadım bebek suyun üstünde kalıo üşüyo ben büyük hamam havlusu almıştım her banyoda küvetin altına seriyordum onun üstüne yatırıyodum.
birde kendin için elbise al canım hastanede doğumdan sonra doktor alttan muayne ederken falan rahatlık oluyor elbise

benim deneyim ve tecrübelerim bunlar.

Tesekur ederim canım benim Sağ ol :KK68:

ben cinsiyet sormayı unuttum burun ense kalınlığı derken çıktık doktorun yanından aklımıza geldi kapı ağzından sorduk daha erken ama kıza benziyor değişebilir dedi. hayırlısı olsun 2 kız annesi olucam galiba
Hayırlı olsun canım benimde bir kızım var bende 11+1 de gittim en kalınlığı için banada kıza benziyo fakat çok değişebilir dedi bakalım değişecekmi

S
Canım ben 41 gün süt verebildim bebeğime süt verirken bende öok acıkıyordum aütü kesilince nasılsa yememin bir anlamı yok dşye bıcak gibi kestim fazla yenek yemelerimi piskoloji alt üst oldu 38 bedende 46 bedene çıkış yapmak o rakam bile hayat enerjimi sömürdü dogumdan sonra bşr süre hamile giysilerimi giydim sonra bir kot aldım başka hiç bir şey almadım kendimi cezalandırdım zayıflamadan kendime yeni hiç bir şey almıyacaktım 10 kg verdim ilk o zaman aldım yeni kıyafetler sonra kızımın dogım gününe dış cekim yapmak istiyordum bir elbise begendim ının içine girmek için hırs yaptım başardım sanırım yine başarabiliriz hep beraber annem geldi memleketten oo baya kilo almışsın ama verirsin sen diyo:)
Sadece maşallah diyorum bakalım doğum yapalım da ne olacak sonrası gerçi 3 çocuk 1 koca eriyip giderim herhalde çünkü doğumdan sonra benden çok eşim bunalima giriyor beni de geriyor.

Benim bulantilarim gecmedi 12+1im.hatta son hic gun istisnasiz kustum. Tiksinme mide bulantisi devam. Gecen hafta daha iyi hissediyordum ama gecmedi. Insallah gecer istah sifir.
Ben alisveris icin cok sey almayi dusunmuyorum. Ablamin da yeni bebegi oldu ondan birsuru sey kalacak. O da çok fazla almamisti ama arkadaslar falan herkes birsey aliyor zaten minikler ne kadar giyiyorlar.
Ben de her ihtimale karsi mama dusunuyorum. Doya siya icirmek icin degil tabikide. Ilk gunler ozellikle sut cok az geliyor damla damla. Bebek ac kalirsa sarilik olabilir kan sekeri dusunce ki bu daha zorlu ve ugrasitirici.

Ben yaptırmayı istemiyorum. Eşim takmış durumda bir çare bulmak lazım diye tutturdu. Ben o parayla çocuğun odasını yaparım diyorum. İçimiz rahat eder diyor. Ailemede danışıp normal kadın doğumcumda ikili ve ölçümleri yaptırmayı düşünüyorum. Fetal dna ya o kadar para baymak anlamsız geliyor.
Canım bencede sadece ölçüm ve ikili testi yaptır gerek yok diğerine

kronik_unutkan kronik_unutkan canım ben daha öncede dedim benim bebegimde tüp bebekti ve tüp bebek doktorumdan Allah razı olsun bana dediği sen artık normal bir gebe ile esitsin sana bunun dışında bir şey diyen olursa inanma demişti lütfen kendinizi kasmayin eşine bunu şöyle mesela hiç bilmeyen bir doktora 9. Ayda gitsen normal doğum yap der bilen bir doktor asla kıymetli bebek sezeryan günün bu diyecek bu sözümü 9. Ay hatırlarsınız selamlar

Kızlar bu da benim mercimeğim doktor erkeğe benziyor dedi sizce ?

Eklentiler

• IMG-20171211-WA0001.webp
    IMG-20171211-WA0001.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 94
Benim bulantilarim gecmedi 12+1im.hatta son hic gun istisnasiz kustum. Tiksinme mide bulantisi devam. Gecen hafta daha iyi hissediyordum ama gecmedi. Insallah gecer istah sifir.
Ben alisveris icin cok sey almayi dusunmuyorum. Ablamin da yeni bebegi oldu ondan birsuru sey kalacak. O da çok fazla almamisti ama arkadaslar falan herkes birsey aliyor zaten minikler ne kadar giyiyorlar.
Ben de her ihtimale karsi mama dusunuyorum. Doya siya icirmek icin degil tabikide. Ilk gunler ozellikle sut cok az geliyor damla damla. Bebek ac kalirsa sarilik olabilir kan sekeri dusunce ki bu daha zorlu ve ugrasitirici.

Bende çok kötüyüm...

Geçti sandım geçen hafta Bend e iyiydim 12+6 yim bugün bende.. dedim herhalde geçti şükür dedim mutfağa girdim birşeyler yaptım. Bugün yine başladı mutfak çok çok kötü kokuyor Allahım ağlıyorum artık hiç kusmam yok ama keşke kıssam diyorum belki rahatlarım. Birde mide yanmalari başladı deliricem. Gözlerim dolu dolu hep ya :(

Hayırlı olsun canım benimde bir kızım var bende 11+1 de gittim en kalınlığı için banada kıza benziyo fakat çok değişebilir dedi bakalım değişecekmi
hayırlısı olsun seninde. ben pek zannetmiyorum değişeceğini ultrasonu iyi bir doktora gidiyorum kızımda 12 haftada söylemişti.

Canim bende cok kararsizim yaaa park yatakmi yoksa buyuyen besikmi arada kaldim???okuyorum yorumlari bi turlu karar veremedim.buyuyen besik ilerde de kullanilabiliyo.ama park yatak 3 yada4 yasina kadar sanirim.birde sanki saglam degil gibi gelio bana naylon gibi :) buyuyen besiklerin en buyuk ilcusu 80×180 sanirim yada 190.coktta dar degil aslinda.ayyyy napcami sastimmm.Rabbim sag saglim kucamiza aldirsin ins.saglikla.
park yatakları o kadar uzun süre kullanamazsın sanırım en fazla 2,5 yaş zaten o kadar süreyi sen beklemeden güzel bir çocuk odası almka istersin :) bebeklikten çabuk çıkılıyor, bu yüzden bebek odası değil de ilk 1-2 yılı park yatakta idare edip sonra güzel bir çocuk odası almak bence daha mantıklı

Bazen insanın kendi annesi bile can sıkıyor , benim annemde doğumda yanımdaydı, İki gün sonra başladı doymuyor bu çocuk doymuyor diye diye mamaya başladık gizli gizli eşimden. Meddelanin göğüs kalkanini ve avent yenidogan anti kolik biberon almıştım, memeyi hep kalkanla verdiğim için çok şükür biberon ve meme karisik gitti reddetmeden. Ama ben mamayı bir hafta sonra kestim sadece anne sütü verdim hem emzirdim hem sagdim boşaltmak için maşallah çok iyiydi sütüm ve hiç sıkıntı olmadı. Eğer anneme uyup mamaya devam etseydim süt veremeyecektim

ben de aynısını yaşadım annem sürekli başımda bu çocuk aç, doymuyor diye diye mama verdirdi ilk 1 hafta sonra annem gidince mamayı kestim :) bol bol emzirdim ve kilolar dolusu sağıp difrize de atmıştım :) emzirmede ilk kural pes etmeyeceksin sütüm yok demeyeceksin bunlar zaten günü gelince bolca konuşulacak şeyler

ben de aynısını yaşadım annem sürekli başımda bu çocuk aç, doymuyor diye diye mama verdirdi ilk 1 hafta sonra annem gidince mamayı kestim :) bol bol emzirdim ve kilolar dolusu sağıp difrize de atmıştım :) emzirmede ilk kural pes etmeyeceksin sütüm yok demeyeceksin bunlar zaten günü gelince bolca konuşulacak şeyler
Buzluktan çıkarınca nasıl hazır hale getiriyorsunuz o sütü ya :)

park yatakları o kadar uzun süre kullanamazsın sanırım en fazla 2,5 yaş zaten o kadar süreyi sen beklemeden güzel bir çocuk odası almka istersin :) bebeklikten çabuk çıkılıyor, bu yüzden bebek odası değil de ilk 1-2 yılı park yatakta idare edip sonra güzel bir çocuk odası almak bence daha mantıklı

Aynen cnim bende aynen bu sekil yapmayi dusunuyorum.cevremde okadar cokki senle ayni seyi soleyenler..

Aynen öyle canım ben daha hamileyken kafamda sütüm olur mu emer mi diye endişelenmek yerine hep kendimi en az 6 ay emzirecegim oğlumu diye hep motive ettim hatta, sartladim en az 6 ay yapacağım diye çok şükür oğlum emdi , ama gerçekten ilk 6 ay sütüm boldu, 6 aydan sonra yavaş yavaş azaldı ve ben de kendi isteğimle , oğlumla hiç bir zorluk yaşamadan kestim :)

Aynen öyle canım ben daha hamileyken kafamda sütüm olur mu emer mi diye endişelenmek yerine hep kendimi en az 6 ay emzirecegim oğlumu diye hep motive ettim hatta, sartladim en az 6 ay yapacağım diye çok şükür oğlum emdi , ama gerçekten ilk 6 ay sütüm boldu, 6 aydan sonra yavaş yavaş azaldı ve ben de kendi isteğimle , oğlumla hiç bir zorluk yaşamadan kestim :)

Ben en cok gigus ucu yaralarindan korkuyorum ya cevremde cok sahit oldum aglayarak emzirenlere.napmam lazim ne surcem :KK35:

Back
X