- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.481
Aslında bende ondan korkuyorum ama rahat görünüyor bana :))O slingi baglamak cok zor gozukuyor gozum korkuyor hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende ondan korkuyorum ama rahat görünüyor bana :))O slingi baglamak cok zor gozukuyor gozum korkuyor hep
Bende çok kötüyüm...
Geçti sandım geçen hafta Bend e iyiydim 12+6 yim bugün bende.. dedim herhalde geçti şükür dedim mutfağa girdim birşeyler yaptım. Bugün yine başladı mutfak çok çok kötü kokuyor Allahım ağlıyorum artık hiç kusmam yok ama keşke kıssam diyorum belki rahatlarım. Birde mide yanmalari başladı deliricem. Gözlerim dolu dolu hep ya![]()
Ama artik kusma konusunda profesyonel oldum. Kusunca rahatliyorum ama tiksindigin icin birsey yiyemiyorsun. Allahim insallah atlatiriz kisa zamandaKuzenim demişti 12 haftalarda bitti derken çoğalıyor en yükseğe çıkıyor ama sonra 16 haftalarda tamamen bitiyor diye. Galiba bizim öyle olacakzaten sıkıntı da açsın yiyemiyorsun yesen miden allak bullak kussan yine açsın yine boş miden.
Süt sağma makinesi benim olmazsa olmazım da ilk kızımda,ilk 3 gün sütüm gelmemişti mamada vermedim kızıma yavrum eme eme getirdi tabi aynı zamanda süt sağma makinesiyle sağa sağa. Emzirdikten sonra mutlaka sağıyordum göğüsümü tamamen boşaltmak için ki bu sütünün çoğalması için lazım. 2 yıl kesintisiz emzirdim sağdığım sütleride dışarı çıktığım zamanlar orda burda emzirmektense biberonla verdim. Ayrıca bence herzaman buzluğunda sağılmış süt bulunmalı olur ya hasta olursun ilaç kullanırsın falan emziremezsin o sütleri içer![]()
Ben de daha hastaneden Eve gelir gelmez o 2 günde felaket yara oldu göğüs uçlarım, ve o kadar sinir bozucu ki ağlaya ağlaya emzirdim hatta emzirmem diyecek kadar kötü olmuştum ama eşim o an eczaneden meddela göğüs kalkanı aldı, benim uçları da yoktu zaten, bebek kavrayamiyordu, o kalkanlari kullanmaya bir başladım mutlu mesut devam ettim emzirme seruvenine, biberon ucu gibi olduğu için de sütümü bile sagdigimda biberonla verdim oğlum hiç yadirgamadi maşallah diyim emzirme ile kötü bir anım olmadıBen en cok gigus ucu yaralarindan korkuyorum ya cevremde cok sahit oldum aglayarak emzirenlere.napmam lazim ne surcem![]()
Bugün bi liste yaptım (yapmaya çalıştım)
Eşim haftaya geleceği için biseyler alacağız. Cinsiyet öğrenmeyi planlıyoruz aklınıza gelen başka birşey varsa buyrun..ya da şu çok gereksiz dediginiz. Hepsini birlikte almayacağız tabi ki ilk hangilerini almak mantıklı olur.. ufak ufak alalım dedik çünkü 45 gün gelmeyecek gidince. Eki Görüntüle 2077571
Kakao yağı herkese ama herkese tavsiyemdir. Katı oluyor iki parmağınla ovup eritip sürüyorsun.(internetten bulabilirsiniz) Ben ilk bebeğimde her emzirmeden sonra sürdüm ve bana öneren kişiye çok dua ettim. Göğüslerim yara olmadan atlatmıştım şükür.Ben en cok gigus ucu yaralarindan korkuyorum ya cevremde cok sahit oldum aglayarak emzirenlere.napmam lazim ne surcem![]()
Kızlar ikili test sonucum iyi çıkmış çok şükür. :)
Buzluktan çıkarınca nasıl hazır hale getiriyorsunuz o sütü ya :)
Kuzenim demişti 12 haftalarda bitti derken çoğalıyor en yükseğe çıkıyor ama sonra 16 haftalarda tamamen bitiyor diye. Galiba bizim öyle olacakzaten sıkıntı da açsın yiyemiyorsun yesen miden allak bullak kussan yine açsın yine boş miden.
göğüs kalkanı yazabilirisn ilk 2 ay onlar olmasa napardım bilmiyorum meme uçları yara olunc akrem sürüp kalkanları kapatıyordum böylelikle çamaşır tenime değmediği için hem canım acımıyordu hem de çabuk iyileşiyordu ayrıca ilk zamanlar çok fazla süt akıntısı oluyor bu akan sütler de kalkan da birikiyordu :)lolita555 seni de etiketledim göğüs ucu yaraları için bu çok iyi gerçekten
önce dolapta 0-4 derecede buzun çözülmesini bekliyoruz sonra biberona koyup biberonu da içinde sıcak su olan bir kabın içine koyup benmari usulü ısıtıyoruz ısıtılan süt tekrar ısıtılmıyor bu yüzden dikkatli olarak bebeğin içeceği kadar sütü biberona alman önemli ayy yemek tarifi gibi olmuş bu yazım![]()
Kesinlikle göğüs kalkanı, ve pompa, Ne kadar Evde olsakta emzirecek olsakta, tamamen boşaltmak adına lazım bence , ılk hamileligimde arkadaşımdan ödünç almıştım ama bu sefer satın alacağım, Onun ki avent manual di, ben de çok memnun kaldım ve aynısını alacağım kendi isteğimle, yani elektrikli yerine manuel benim tercihim, benim gibi manuel tercih edecek olanlar Kesinlikle avent diyorum
Ama artik kusma konusunda profesyonel oldum. Kusunca rahatliyorum ama tiksindigin icin birsey yiyemiyorsun. Allahim insallah atlatiriz kisa zamanda
Ben burda onu bulamam ama ikisini de karşılaştır canım, aventin sağma yerinde damlacık gibi küçük sislikler var. Nasıl diyim yastık gibi minik minik, Onlar da göğüsü uyarıyor masaj gibi iyi oluyor, ve manuel olmasına rağmen acıtmıyor. Tabi orda seçenek çok. Karsilastirmakta fayda varBende manuele karar kıldım chicconunki de güzel diyenler var.
Aynen ben alışverişe çıktığımda inceler bakarım inşallahBen burda onu bulamam ama ikisini de karşılaştır canım, aventin sağma yerinde damlacık gibi küçük sislikler var. Nasıl diyim yastık gibi minik minik, Onlar da göğüsü uyarıyor masaj gibi iyi oluyor, ve manuel olmasına rağmen acıtmıyor. Tabi orda seçenek çok. Karsilastirmakta fayda var
Kendin mı kusuyorsun yoksa kendisi mı geliyor . Ayy ne güzel sordumyani parmak yardımı ile mı kusuyorsunuz yoksa kendiliğinden gelen kusmalar mı. Ben kusacak gibi oluyorum ama çıkmıyor kendimde yapmak istemiyorum.
Evet baglayabilirsek çok cici ve rahat duruyorAslında bende ondan korkuyorum ama rahat görünüyor bana :))
benim var avent manuel tavsiye üzerine almıştım çok fazla kullanamadım ama bu sefer kullanırım inşallah :)Kesinlikle göğüs kalkanı, ve pompa, Ne kadar Evde olsakta emzirecek olsakta, tamamen boşaltmak adına lazım bence , ılk hamileligimde arkadaşımdan ödünç almıştım ama bu sefer satın alacağım, Onun ki avent manual di, ben de çok memnun kaldım ve aynısını alacağım kendi isteğimle, yani elektrikli yerine manuel benim tercihim, benim gibi manuel tercih edecek olanlar Kesinlikle avent diyorum