Hastalıkların için geçmiş olsun canım.. Mesajımda genel olduğunu zaten belirtmiştim.. Sen bu soruyu daha önceden de sormuştun ve ben cevap vermiştim.. Sen defalarca bunu sorup, birde bununla ilgili konu açıp, orada "Dunden beri cok heyecanliyim cok mutluyum insallah degismez degil mii?" yazdığın için erkeğe dönüşmesini istemediğini düşündüm yazım tarzlarınızdan.. Ki burada da erkek bebek olursa üzüleceğini bile yazan oldu.. Hani erkek evlat istiyorum ama Rabbim nasıl nasip ederse gibi değildi cümleler.. Bunlar hep kafamda olunca sana denk geldi maalesef..
Ben yanlış anlamışım demek afedersin..
12 den itibaren erkek bebek denildiğinde değişmeme ihtimali yüksek (erkek denilmesine rağmen değişende oluyor tabi, organı ne ile karıştırıyor doktorlar bilemiyorum

) ama kızda tam öyle olmuyor.. Gerçekten kız da olabilir.. Cinsiyet organı biraz daha geç gelişen erkek bebekte olabilir.. Doktorların 16. Haftaya kadar söylememeleri mantıklı cidden..
Rabbim bizlere ve isteyen herkese hakettiğinden daha güzellerini yaşatsın inşallah.. Bebeklerimizi, bizleri layık görüp, bizlere bağışlasın.. Sağlık, sıhhat, hayırlı ömür versin.. Vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olurlar inşallah..