2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar merhaba en son bildiginiz gibi ilaclarimi kullanip surekli dinlenme modundayim yarin konrtolum war Allahin izniyle guzel seyler olsun insallah bebegini hisseden arkadaslar bende hissediyorum yawrumu gece donunce balik gibi diger tarafa gectigini pitpitlarini hissediyorum we bu canimi acitiyor bu kadar baglaniyorum Rabbim cumlesininkini bagislasin benim yawrumuda bana bagislasin insallah dualarinizi eksik etmeyin nolur..
We nette arastirmalarim sonucu trde annemin kendi doktoruyla gorusmesi sonucu biseyin kanisina wardim onu sizinle paylasmak istedimki dikkat edin rahim agzi yetmezligi diye birsey yokmus bakteri buna neden oluyormus trdeki doktor anneme demis akintisi warmiydi eger warsa o yapmistir diye ewet gercekten bi 10 gundur sari sumuksu akintim wardi aman ihmal etmeyin akintiniz olursa gerekirse antibiyotik kullanin cunku sonucu daha kotu oluyor Rabbim bize bagislasin yawrularimizi

:KK42: cok gecmis olsun erken fark edilmesi ne buyuk sans.bu arada benim de ayni sekilde akintim vardi hep var gerci bide kasik agrisi katlanilmaz sekilde eklendi pazar gunu doktorumu evinden cagirmak zorunda kaldik o yagmurda.kasilmam varms ama o agri sadece ondan olamazdi gece saat basi wc gittim asiri sıkışmışım gibi kasiklarim agriyarak gttim hep.idrar verdim enfeksiyon varmis baya.ben gec fark ettm idrarda yanmam olmadigi icin.serum yedim o gun.dun de antibiyotige basladim.o kadar kotu durumdayim ki fitil hapi mumkun degil yapamadim:( cok canim aciyoor yapamadim.gunde uc kez antibiyotik aliyorum gecer insaallah hepimize sifa versin Rabbim su cuma gunu

Cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun bebisler saglikla gelsin insaallah:KK37:

Ben o zaman çekirge devlete gidiyordum canım (2013te çekirge devlet hastanesi ve zübeyde hanım birleşmemişti şimdi ikisi tek bi hastane oldu) risk görülünce ya zübeyde hanıma yada şevket yılmaza git dediler, ben zübeydeyi tercih etmiştim. Sen şevket yılmaza gidiyorsan yine orda bakılır
Şevkette bakılıyorsa iyiymiş.. Sağol canım verdiğin bilgi için..

Malesef yüksek fiyatlar, benim bi problem olmazsa normal olacak inşallah ama o para bile gözümde büyüyor. Oktay beyi duydum hatta eşim gidelim dedi belki bi gidip görünürüm ona da, gittiğin zaman bilgilerini paylaşırsan memnun olurum canım hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Seninde aklında bulunsun bak o doktor. Gidersem paylaşırım tabi seninle canım :) çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi Allah o günleride gösterir inşallah

Benim Dr um da ne olur ne olmaz diye coraspin veriyo sanırım birşey demedi
Genetik testten sonra baska test daha yaptirdi ondan cikan sonuca gore dedi aspirinede gerek yok sadece igne.. devlet hastanesi dr u bu kadar ilgili alakali olmasina cok sasirdim. O dedi igneyi dogumdan sonra kullanicaksin 3 ay çünkü hormonlar değişiyor pihti atma riski yuksek oluyor. Kadin dogumcuma kalsa 37. Hafta birakicaksin ama hematolog hocam 1 gun once birakicaksin igneyi dio.. o yuzden dr nuza mutlaka danisin. Dogumdan sonra devam mi die

canım tahlil sonuçlarım hiç öyle demiyor malesef.. aşırı stresliyim.. şimdi ne kadar az stres yapıp tansiyonu düzenlersem o kadar iyi.. ama ben daha zamanım var sanıyordum. çok erken olmaz inşallah.. dua edin bana nolur çok stresliyim
Bunun bi tedavisi falan yok mu cok gecmis olsun

Ya birde isme karışmıyorlar mı sanki 9 ay onlar taşıyor karnında görümcem bana diyor ki erkek olursa babamın adını koy kendi oğlu var sen niye koymadın kız olacak Allah’ın izniyle bugün arıyor senden bi ricam var adını Melek koy bir tane daha doğurda sen koy dicektim ben bebeğimi sağ Salim kucağıma alacakmıyım derdindeyim hemen isim buldu sağolsun
:)) rica ya bak sanki odunc elbise istiyo.. cocugun ismi bu yahu sanki ona dustu

canım Allah korktuğuna uğratmasın sağlıkla doğar insallah minigin
benimde mantar vardı dr mutlaka fitil kullan demişti geçti şükür
Amin canim Rabbim hicbirimizi korktugumuza ugratmasin insallah dikkat et aman gecmis cok sukur bidaha olmasin insallah

:KK42: cok gecmis olsun erken fark edilmesi ne buyuk sans.bu arada benim de ayni sekilde akintim vardi hep var gerci bide kasik agrisi katlanilmaz sekilde eklendi pazar gunu doktorumu evinden cagirmak zorunda kaldik o yagmurda.kasilmam varms ama o agri sadece ondan olamazdi gece saat basi wc gittim asiri sıkışmışım gibi kasiklarim agriyarak gttim hep.idrar verdim enfeksiyon varmis baya.ben gec fark ettm idrarda yanmam olmadigi icin.serum yedim o gun.dun de antibiyotige basladim.o kadar kotu durumdayim ki fitil hapi mumkun degil yapamadim:KK43: cok canim aciyoor yapamadim.gunde uc kez antibiyotik aliyorum gecer insaallah hepimize sifa versin Rabbim su cuma gunu

Cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun bebisler saglikla gelsin insaallah:KK37:
Cok gecmis olsun canim aman dikkat et bol bol sivi tuket ilaclarini ihmal etme bian once duzelir kendine gelirsin insallah enfeksiyonda tabiki riskli ama vajinada bakteri daha kotuymus tecrube etmis oldum Rabbim hepimizin yawrusunu bagislasin insallah

Cok gecmis olsun canim aman dikkat et bol bol sivi tuket ilaclarini ihmal etme bian once duzelir kendine gelirsin insallah enfeksiyonda tabiki riskli ama vajinada bakteri daha kotuymus tecrube etmis oldum Rabbim hepimizin yawrusunu bagislasin insallah

Sagolasin canim senin vajinada bakteri oldugu icin mi oyle olmus.bi aci fln hissetmis miydin.bakteri idrarda cikti bende vajina giriside cok fena aciyor fitil sokamiyorum ama doktor sana dendigi gbi seyler demedi bana.hos baktigi cihaz en eski cihazlardandi sesi bile yokmus kalp bile dinleyemedik.insaallah iyidir bebeğim ne diyim kanamam fln yok kasik agrisi devam...bol su iciyorum ben eskiden de icerdm.hic enfeksiyon olmazdi normalde.gebeligin basindan beri ikinci kez enfeksiyon kaptm:(

Sagolasin canim senin vajinada bakteri oldugu icin mi oyle olmus.bi aci fln hissetmis miydin.bakteri idrarda cikti bende vajina giriside cok fena aciyor fitil sokamiyorum ama doktor sana dendigi gbi seyler demedi bana.hos baktigi cihaz en eski cihazlardandi sesi bile yokmus kalp bile dinleyemedik.insaallah iyidir bebeğim ne diyim kanamam fln yok kasik agrisi devam...bol su iciyorum ben eskiden de icerdm.hic enfeksiyon olmazdi normalde.gebeligin basindan beri ikinci kez enfeksiyon kaptm:KK43:
Ben nettede bircok doktordan okudum trde annemde bugun doktoruna gitti oda demis bakteri rahim agzini zayiflatif inceltiyormus diye yani bircok doktor rahim agzi yetmezligi yok bakteriler o hale getiriyor diyor benim agri yoktu bi ara kasinti wardi sonra kasintida kesildi sari sumuksu akintim oluyordu surekli yogun kiwamli kokusuz simdi fitil we krem werdi doktor gecti gibi sari akinti sende ihmal etme duzelirsin insallah en yakin zamanda

Sagolasin canim senin vajinada bakteri oldugu icin mi oyle olmus.bi aci fln hissetmis miydin.bakteri idrarda cikti bende vajina giriside cok fena aciyor fitil sokamiyorum ama doktor sana dendigi gbi seyler demedi bana.hos baktigi cihaz en eski cihazlardandi sesi bile yokmus kalp bile dinleyemedik.insaallah iyidir bebeğim ne diyim kanamam fln yok kasik agrisi devam...bol su iciyorum ben eskiden de icerdm.hic enfeksiyon olmazdi normalde.gebeligin basindan beri ikinci kez enfeksiyon kaptm:KK43:
sanada geçmiş olsun canım devlete gidiyorsan bana da devletteki dr ilaç vermemişti özel e götürmüştüm sonuçları hemen fitil yazdı 9 hastalıktı bebeğim korkarak kullandım ama kullanman lazım sonra daha kötü olur demişti. Ayaklarını usutmemeye çalış bide duş sırasında sabun kullanma uretiyormus mikropları bol bol su iç insallah geçer illet bisey cidden

Ben nettede bircok doktordan okudum trde annemde bugun doktoruna gitti oda demis bakteri rahim agzini zayiflatif inceltiyormus diye yani bircok doktor rahim agzi yetmezligi yok bakteriler o hale getiriyor diyor benim agri yoktu bi ara kasinti wardi sonra kasintida kesildi sari sumuksu akintim oluyordu surekli yogun kiwamli kokusuz simdi fitil we krem werdi doktor gecti gibi sari akinti sende ihmal etme duzelirsin insallah en yakin zamanda
Benim bugun basladi kaşıntı o da yoktu aslında.insaallah canim Allah bize ve bebislerimize acil sifa versin

sanada geçmiş olsun canım devlete gidiyorsan bana da devletteki dr ilaç vermemişti özel e götürmüştüm sonuçları hemen fitil yazdı 9 hastalıktı bebeğim korkarak kullandım ama kullanman lazım sonra daha kötü olur demişti. Ayaklarını usutmemeye çalış bide duş sırasında sabun kullanma uretiyormus mikropları bol bol su iç insallah geçer illet bisey cidden

İnsaallah canim sagolasin.benm devletteki doktorum verdi yuksek miktarda cikinca sonucum.gercekten illet ya bebegime etki etmesin de antibiyotige basladm bakalm gecer ins.bi an once

Kızlar akıntı hakkında konuşulmuş, benim de çok var hamileliğin başından beri ve sarı yoğun, ama kaşıntı koku yanma vs yok. Bak bende tedirgin oldum şimdi :/

13 haftalık bebeğimin el ayak parmaklarına kadar saydı öyle diyeyim kalbine böbreklerine mesanesine herşeye baktı 7 şubatı değiştirmeseydik aynı gün orda olacakmışız :)) sonucunuz çok güzel çıkmış bizimde pzt çıkacak inşallah
Darısı başınıza herkesin sonuçları güzel çıkar sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Ha ha belki başka gün başka yerde karşılaşırız.:anneadayı:

Back
X