- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #14.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartılın tartılın korkmayın ben 1 kilo almışım ilk hamileğimde bu dönemde 5 kilo almıştım olede gitti tartılmıodum korkudan
Dün rüyamda bebeğin kalbinin delik olduğunu söylüyorlardı. Ağlayarak uyandım. Bugün rüyamda test sonucunu bildirmek için cep telefonumu arıyorlardı. Numarayı ekranda görerek açmam lazım diye uyandım. Aklımı yitiriyorum sanırım.
Kizlar kilo alan var mı? Kac kilo aldiniz
Ben de uyurken hep güzel şeyler düşünüyorum bebeğim ile inşallah rüyamda doğum yaptığımı bebeğimi görürüm diye hayal ediyorum gece hep hamilelik ile ilgili kabüslarHepsi bilinç-altı canım bende de oluyor hep bebegimle ilgili rüyalarım. Sonuçta bütün gün onlar için endiseleniyoruz. Çok normal
Nefes egzersizleri denesen iyi gelebiliryaa benim tansiyon çok çıktı bugün.. moralim bozuktu ağladım falan derken bir baktım tansiyon 17
onu öyle görünce daha çok stres yaptım daha çok çıktı.. Kafayı yemek üzereyim.. doktorumu aradım sana tansiyon ilacı gerekmez moralini düzelt d,nlen geçer dedi geçti de ama ben eski günlere döndüm bir kere..en az 10 haftam var tansiyonumu ve böbreklerimi düzeltmek için.
eşimden yana destek yok malumunuz o çıkarıyor ben,m tansiyonuı. Ben ne yapsam ya bir akıl verin bana![]()
Kilolu olarak hamile kaldığım için 5.aya kadar kilo almamaya çalışıyorum geçen hafta annemde kaldım için 1 kilo almışım ama hiç pişman değilim anne yemeği candır ya ne kadar özlemişim yahuKizlar kilo alan var mı? Kac kilo aldiniz
Nasıl gozukmez ki ya baya belli 12.haftada çünkü.doktorla yada cihazla ilgilidir belkiYok canım ya istanbuldayım ya 4üncü gidişim bebek kese ara ara görünüyor ama net bakamıyor doktor yani ne yaptıysalar olmadı 3yere gittim aynı bende anlamadım doktorda ben bile şaşırdım dedi ölçüleri bile alamadı alttan bakmak zorunda kaldı tam 12 haftalıgım şuan
Ben de en son 52ydim şuan kacim Bilmiyorum ama hala aynı gibiyim. Ben de kiloyu dert etmiyorum, veririm çünkü. Kendime güveniyorum bu konuda :)Hiç moralimi kiloyla bozamam tartışmıyorum +33 gözden çıkardım nasılsa :)
Ben 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.Nasıl gozukmez ki ya baya belli 12.haftada çünkü.doktorla yada cihazla ilgilidir belki
Ben de en son 52ydim şuan kacim Bilmiyorum ama hala aynı gibiyim. Ben de kiloyu dert etmiyorum, veririm çünkü. Kendime güveniyorum bu konuda :)
Ben 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.
Canım inşallah iyi çıkar sonucun ne zaman çıkacakmış ? Inşallah güzel bi sonuç çıkar sen de derin bi nefes alırsınBen 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.
sakin ol lütfen bak bende 85 kilo ile kaldım dr bana da diyor kilodan dolayı net göremiyoruz diye ama biraz bastırınca görülür net olmasa da üzme kendini herşey iyi olucak ben eminim rahat bırak kendini güzel düşün güzel olsunBen 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.
Slm arkadaşlar epeydir giremiyorum bazı sorunlarımız vardı bebişim şuan iyi büyüyor 12 haftalık olduk ama tek sıkıntı ultrasonla görmek çok zor doktorlar göremiyorlar hafta hesabı için çok önemliymiş ense kalınlığınıda ölçemedik görünmedigi için şimdilik bende bunlar siz nasılsınız cnm inşallah bi sıkıntı yoktur