2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende minik kızımla böyle olurum umarim şunları güzelliğine bakın :halay: Screenshot_20171222-114946.webp Screenshot_20171222-115001.webp Screenshot_20171222-114856.webp

Tartılın tartılın korkmayın ben 1 kilo almışım ilk hamileğimde bu dönemde 5 kilo almıştım olede gitti tartılmıodum korkudan

yok korkudan değil de gerçekten çok merak etmiyorum zaten bu aydan sonra kilo alımlar başlayacak alsam alsam 1 kg almışımdır kendimi biliyorum :)

Dün rüyamda bebeğin kalbinin delik olduğunu söylüyorlardı. Ağlayarak uyandım. Bugün rüyamda test sonucunu bildirmek için cep telefonumu arıyorlardı. Numarayı ekranda görerek açmam lazım diye uyandım. Aklımı yitiriyorum sanırım.

Çocuklarla ilgili ve genel olarak kötü haberler izleme bence bu hamilelik döneminde çok etkiliyor

Hepsi bilinç-altı canım bende de oluyor hep bebegimle ilgili rüyalarım. Sonuçta bütün gün onlar için endiseleniyoruz. Çok normal
Ben de uyurken hep güzel şeyler düşünüyorum bebeğim ile inşallah rüyamda doğum yaptığımı bebeğimi görürüm diye hayal ediyorum gece hep hamilelik ile ilgili kabüslar :110: eşimde rüyasında her gece beni doğutturuyor valla onu çok kıskanıyorum anlatırken keşke ben de görsem diyorum :dua:

yaa benim tansiyon çok çıktı bugün.. moralim bozuktu ağladım falan derken bir baktım tansiyon 17:KK12::KK12:

onu öyle görünce daha çok stres yaptım daha çok çıktı.. Kafayı yemek üzereyim.. doktorumu aradım sana tansiyon ilacı gerekmez moralini düzelt d,nlen geçer dedi geçti de ama ben eski günlere döndüm bir kere..en az 10 haftam var tansiyonumu ve böbreklerimi düzeltmek için.

eşimden yana destek yok malumunuz o çıkarıyor ben,m tansiyonuı. Ben ne yapsam ya bir akıl verin bana:cry::cry:
Nefes egzersizleri denesen iyi gelebilir

Yok canım ya istanbuldayım ya 4üncü gidişim bebek kese ara ara görünüyor ama net bakamıyor doktor yani ne yaptıysalar olmadı 3yere gittim aynı bende anlamadım doktorda ben bile şaşırdım dedi ölçüleri bile alamadı alttan bakmak zorunda kaldı tam 12 haftalıgım şuan
Nasıl gozukmez ki ya baya belli 12.haftada çünkü.doktorla yada cihazla ilgilidir belki

Nasıl gozukmez ki ya baya belli 12.haftada çünkü.doktorla yada cihazla ilgilidir belki
Ben 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.

Ben de en son 52ydim şuan kacim Bilmiyorum ama hala aynı gibiyim. Ben de kiloyu dert etmiyorum, veririm çünkü. Kendime güveniyorum bu konuda :)

Bir kadının hayatının en güzel anıdır hamilelik benim son olacak o yüzden hiç strese giremem kilo için bende kendime güveniyorum canım zor olacak zaman alacak ama verecem elbette kızımda 46 bedendim dogumdan sonra ama hepsini vermiştim oglumu pek hatırlayamıyorum 18 yıl geçti ama 28 kg almıştım

Ben 11 hafta 2 günlükken gittiğimde benim bebegimde de ölçüm yapılamamıştı. Gelişimini göremediğini kilomun fazla olduğunu (81 kiloyum) söyledi. Vajinal bakmam lazım ama kanaman var kıymetli gebelik risk alamam, gebelik kesesi haftasına göre küçük bağırsaklarında parlaklık var buda kromozomsal bozukluğa işaret eder diyerek teste yönlendirdi. 2 doktor yönlendirince bende yaptırdım. Hergün test sonucu görüyorum rüyalarımda bir türlü alamıyorum. Allah dayanma gücü versin yavruma sağlıkla kavuşmamı nasip etsin. Çok dardayım tükendiğimi hissediyorum.

Canım fetal dna testi yaptırdın korkma lütfen üzme bebegini sonucın temiz gelecek Allahın izniyle bende yaptıracam amniyosentez yada fetal dna bu gün dr görüşmeye gidecem o nasıl uygun görürse artık

Canım inşallah iyi çıkar sonucun ne zaman çıkacakmış ? Inşallah güzel bi sonuç çıkar sen de derin bi nefes alırsın

kızlar kilo muhabbeti olmus ben 65 ile başladım hamileliğe 61 im şu an hadi insallah 58 e düşsem gerisi kolay yaa.. uzun süredir ilk defa fiziğimi beğeniyorum valla :halay: erkek olsam kendime aşık olurum o derece yani :KK70:

bir ara depresyondaydım. ne giysem fırlıyordu taraflarım. ben hayatım boyunca zayıftım

sakin ol lütfen bak bende 85 kilo ile kaldım dr bana da diyor kilodan dolayı net göremiyoruz diye ama biraz bastırınca görülür net olmasa da üzme kendini herşey iyi olucak ben eminim rahat bırak kendini güzel düşün güzel olsun

Selamlar herkese :KK54:

Geçte olsa hayırlı cumalar :)

Cuma günleri bizim diyet topikleri ayrı bir yoğun olur , oralardan çıkamadım açıkcası ... gün içinde biriken tüm geçmişi okudum buradaki.

tabloya eklenecek arkadaşlar ve bilgiler , güncellemeler var şimdi onları ekleyeyim :KK68:

Slm arkadaşlar epeydir giremiyorum bazı sorunlarımız vardı bebişim şuan iyi büyüyor 12 haftalık olduk ama tek sıkıntı ultrasonla görmek çok zor doktorlar göremiyorlar hafta hesabı için çok önemliymiş ense kalınlığınıda ölçemedik görünmedigi için şimdilik bende bunlar siz nasılsınız cnm inşallah bi sıkıntı yoktur

çok ilginç benim rahmim ters normalde ilk haftalarda gözükmüyor. ama 8. haftadan beri karından muayene oluyorum gözüküyor fakat geçen hafta farklı bi doktora gittim karnımda biraz yağımın olduğunu ve bunun da bebeğin kalp atışlarını zor duymamıza sebep olduğunu söyledi. Aslında çok kilolu değilim ama göbeğim genelde oluyor. Birde artık idrar torbamın boş olması gerektiğini söyledi. belki sıkıntı sizin de böyle bir şeydir, tabi ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum onların cihazları normal doktorlara göre daha iyi

geçmişten aklımda kalanlar oldu .. önce mi-nick mi-nick canım eşine çok geçmiş olsun .... 9. senfoni orkestrasına belki bir çözüm olur diye bizde de gündemde o ameliyat .. eşinle ilgili gelişmeleri eşim için takipteyim :KK15:

bu arada şu iş , perde mevzularını da okudum .... genel olarak bu tarz bir bakış açısına sahip çevrede iseniz bence mümkün mertebe mesafeli olun ... hatta söylemeyin de ... şu deterjan kokusuna ifrit oluyorum gebelikte ... daha bir kere ben asmadım çamaşır ... bulaşık makine genelde eşim boşalttı bi ara ... ha böyle bir adam mı özünde:KK53: hayır ... çorabını kaldırmaz yerden ... ama şimdi yapıyor ..seve seve de yapıyor ... kimse ile paylaşmıyorum ... cıks cıks cıks , ayyyy bizde gebe idik diyecek seslere :KK47::KK47:

esrakdnz esrakdnz canım sende hareketleri sormuştum galiba ... evet ne mutlu ne güzel hisseden arkadaşlarımız varmış :emir_bebek::KK200:

bende hissetmiyorum 16+4 ile 17. hafta içindeyim .... genel olarakta zaten 17. haftadan sonra tecrübeli anneler hissedebilir deniyor .... daha erken yani 20. haftalara kadar yolumuz var . Bunun için stres olmasın kimse .

Ayrıntılı ultrason haftasını daha öncede yazmıştım , o konuşulmuş ... 19-23 arası denir ama 20-21 idealdir diyorlar .
Ben aldım randevumu 17 Ocakta ... 20+3 ken .. radyoloji uzmanı yapacak ..özelde ... 200 tl ..yaklaşık 15-20 dk sürecekmiş ... Çok güvendiğim ve tanıdığım bir hocamız ...
devlette yaptıracaktım , araştırma hast.de ama önce bizdeki dr a gelmeniz gerek muayene için dediler .
Sırada çoktu , vazgeçtim ...

kbrglsrn kbrglsrn canım kız için cinsiyet haftasını sormuşsun ... ben 12+2 de gittiğimde göremedi ama kıza benziyor dedi ... 16+1 de kız olduğunu çok net gördük .

ve kilolar konuşulmuş yine ... @Amazing_GNC 5 kilo için çok demiştir dr evet ..genelde ilk 3 ay hiç ... sonraki aylarda ayda 1-2 kilo öneriyorlar ...
ama öyle olmuyor işte ..

hep yazdım ..oğlumda hiç dikkat etmedim ..tostlar , karbonhidratlara gömüldüm ama sadece 6 kilo aldım (90 la başlamıştım )

şimdi 17 haftada 10 kilo aldım ki , 56 ile başlamıştım ... verebiliyorum o ayrı .. ama şekerdi , tansiyondu problem yaşamamak için istemiyorum çok ... 78 den yukarıyı görmesen yetecek ..

Back
X