- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #17.801
Hemen hemen aynı kilodayız. Ben de 63'le başladım. Şu an 64.5 kgyim. Dr neden ikincide az alırsın dedi acaba? Ablam ilkinde 17 ikincide 11 kg almıştı. Yeğenimin peşinde koşmaktan. Ben de ilkinde 11 kg aldım. Bunda kaç alacağımı merak ediyorum.ben 65,5 gibiydim şuan 67 yim fazla almadım ilk hamileliğimde de 65 ile hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim. dr 2. hamilelikte daha az alırsın dedi ama bakalım kısmet :) iştahım çok var durup durup bişiler yemek istiyorum
Ben de iki üç günde bir hissediyorum. Dr normal dedi. Kızımda 13'te hissettiğimi söyleyince o bebeğin nabzıdır dedi. Benim de ikinci olacak inşallah. Aklıma takılmıştı hissetmemem. Dr rahatlattı. Bana ilk dr folik asit sonrası kan sulandırıcı ve multivitamin vermişti. Yeni dr hapı sevmediğimi söyleyince vitamin çok da gerekli değil. Zaten iyi besleniyorsundur dedi ve kan hapı verdi.Herkese merhaba umarım herkes iyidir bulantılar hafiften azaldı çok şükür yavaş yavaş herkes kıpırtıları hissetmeye başlamış bizde tık yokBende hissetmek istiyorum 2. Hamilelik üstelik. Birde ben hala hiç bir vitamin kullanmıyorum folik asiti de bıraktım hiç bir dr bana bişey vermedi siz kaçıncı haftalar kullandınız