2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Decavit ve Elevit birbirinin muadili olan ilaçlar.ben ilaç sektöründe çalışıyorum.tablet olan birçok ilacın üretiminin son basamağında etanol kullanılıyor fakat bu ilacın son ürününde bulunmuyor.bulunuyorsa da sağlık Bakanlığı'nın belirlediği sınırlarda ve ppm düzeyinde.alkole aklınız takildiysa her iki ilacı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.elevitte sığır jelatini var mı yok mu bilemem ama decavitte kesinlikle yok.ilac sektöründe bir çok ilaçta alkol bulunuyor zaten ama dediğim gibi en son aşamada ppm düzeyinde.eger buna bakarak ilaç tercihi yaparsaniz birçok ilacı icemezsiniz.

Merhaba naturmax omegamax verdi eczacı bunu kullansam bebeğime zararı olur mu biliyosanız .

Tablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilm

hayır canım , her şey yolunda :KK54:

herhangi bir sorumluluk yüklenmeden sitede kalmak istedim ...:KK200:
Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindim :KK36:

Ba
arkadaşlar selamlar her birinize :KK200:

gelemedim 3-4 gündür ... bu ara sık gelemem sanırım .

tabii ki de uğrayıp haber vereceğim bizden :emir_bebek: sizleri okuyacağım :KK36:

İlk sayfada tablomuz var biliyorsunuz , güncellenmesi gerekiyor sayfa sahibi tarafından ...

Bu işle ilgilenemeyeceğim ... Dileyen bir arkadaşıma sayfa sahipliğini devretmek istiyorum :KK19::KK19::KK19:

Biz iyiyiz , kızım ve ben :) biraz keyif yapacağım :) site ..sitedeki editörlük görevi .. diyet takımları ..buradaki tüm geçmişi okumak (güncelleme için ) vs ... sadece bunlardan sıyrılayım :KK68::KK68:

sayfa sahipliği için beni etiketlerseniz sevinirim :KK66: bu işler azalınca , keyfi olarak sohbete daha çok gelirim kim bilir :KK19:
Başka grulariniz da varsa işiniz zor cidden ben bile birkaç sayfa olunca offf çok olmuş nekadar konuşmuş kızlar diyorum.takibi çok zordur.burda olun sohbete fırsat buldukça dahil olun güzel olur.

Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm
Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli mi

Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli mi

Wallahi bende bilmiyorum ama çocuğun odaklanması el kol kullanması zihinsel ve fiziksel gelişimi kullanmayanlara göre daha iyiymiş arastrdm

hangi cihazı kullanıyorsun? bana da dr cihaz markası vereceğini söyledi bir de ilk denemelerde değerler normal çıkarsa ne kadar süre daha kontrol ediliyor?
On call plas cnm markası bebegin plesantasi büyüdükçe riskte artıyor o yüzden 24 haftada yüklemeye yapıyorlar cnm 24 haftadan sonra bir iki hafta ölç doktoruna göster sonuçlarını ona göre devam et yada bırak der

Ben detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemen:anne:cok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun
Gözün aydın canım sevindim iyi olmasina Rabbim hepimizin iyi sonuçlar almasını nasip eder inşallah

kızlar yemenize dikkat ediyorsanız ( etinize, balığınıza, sütünüze yoğurdunuza, meyvenize) vitamin haplarına çok da takılmamak gerek ben sadece D vitamini ve demir alıyorum en önemlileri bunlar çünkü kışın maalesef D vitamini alamıoruz demir de hamilelikte çok öenmli kanımız illaki azalıyor her gün yeteli demri alacak kadar et yiyemeyiz diye

Ah ah benim doktorum ayni doktor 15 haftada erkek daha degismez dedi.hatta esime pipi cikintisini gosterdi.2 hafta sonra bugun gittik.unutmus erkek dedigini %80 kiz dedi.ölduk gulmekten sonra dedigini hatirlatinca cikinti goremiyorum kapamis bacaklarini dedi.ben bebegimi okadar cok istedimki kiz erkek farketmiyor allahim sagliklisini versinde hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsinde farketmiyor kiz erkek.tabi netlesmesi icin detayliyi bekliyoruz
Amin aynen hiç fark etmez :)

Back
X