2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu arada ben hiç süt içmiyorum hamilelikte başlarda tiksindim.simdide marketlerdekileri icemiyorum açık almıştım yoğurt mayalamak için onu kaynattıktan sonra canım çekti ictim:anneadayı:ama sadece bir kere.yogurt yiyorum ama bol bol ev yoğurdu.ilk onu da yiyemiyordum bulantilarim fazla iken sonra yemeye başladım.oglen yemekte iş yerindeki kapalı yoğurdu yiyorum.4gibi kendim evden getirdigim 1kase yoğurdu yiyorum akşam da 1kase yiyorum ama sütle aram pek yok.
Her öğünde yersen yoğurdu süte ihtiyacın kalmaz zaten hele laktoz alerjin varsa kendi yaptığın yoğurdu almak daha iyi

Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm

Tadi nasil peki bana elevit verdiler ictigim gibi istifra ediyirun decavitte ayni kucuk hap mi yani onu sorcaktim asil :)

Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindim :KK36:

Ba

Başka grulariniz da varsa işiniz zor cidden ben bile birkaç sayfa olunca offf çok olmuş nekadar konuşmuş kızlar diyorum.takibi çok zordur.burda olun sohbete fırsat buldukça dahil olun güzel olur.

Ausencia Ausencia canım iyi olmana çok sevindim. Gerçekten çok zor hep sayfa takibi hem güncelleme ,hem editörlük. Dinlen,tadını çıkar. Bizi bırakma gel sohbete:KK200::KK200::KK200:

teşekkürler sizinleyim tabii kiiiiii :KK200:

A Arya92 canım tüm diyet bölümleri + her gün en az 1000 sayfa yazan bir diyet takımı :KK53: kafayı yememe çeyrek vardı ...

şimdi keyfi dolanmak çok daha keyifli olacak

diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor :KK43:
Aynı ben.. Yanlışlıkla elim değdi de,kanı durmadı resmen.. Üstelik normalde de şimdi de Paradontax kullanıyorum..

17+3üm kaç aylık oluyorum ya ben :KK35::KK64:
Canım 17+0 da 4. Ay bitiyor.. Senin 4. Atın bitmiş, 5. Ayın içerisindesin, 21. Haftaya kadar..
Bu arada dünkü yazdığına cevap verememiştim.. Haklısın, multivitaminlerde D vitamini ve Mg olunca vermiyorlar.. Geri kalanını besinlerden almamızı bekliyorlar.. Biraz daha haftalarımız ilerleyince kesin başlatırlar bence..

A Arya92 canım tüm diyet bölümleri + her gün en az 1000 sayfa yazan bir diyet takımı :KK53: kafayı yememe çeyrek vardı ...

Offf evet çok zor gerçekten.dogumdan sonra burdan diyet topigine transfer olurum bende .hamile kalmadan önce diyetisyene gittim 6 kilo verdim.taktileri az çok öğrendim o topicten devam ederim

Offf evet çok zor gerçekten.dogumdan sonra burdan diyet topigine transfer olurum bende .hamile kalmadan önce diyetisyene gittim 6 kilo verdim.taktileri az çok öğrendim o topicten devam ederim

bekleriz canım seve seve .... bende oralarda olacağım kesin ....

hayret 10 gündür aynı kilodayım ... kilo almadığım hafta yok normalde

Anoo o neymis yaa yemeyip icmeyip yaziyorlar mi dicem ama yiyip ictiklerinizi yaziyorsunuz sanirim:D cokmus ya ben burda uc dort sayfa birikse nasi okucam diye dertleniyorum:KK53:

Anoo o neymis yaa yemeyip icmeyip yaziyorlar mi dicem ama yiyip ictiklerinizi yaziyorsunuz sanirim:KK70: cokmus ya ben burda uc dort sayfa birikse nasi okucam diye dertleniyorum:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ilahi çok güldüm yaaa ..... en az 1000 mesaj ....günde .... :confused: artı diğer diyet bölümleri :confused::confused::confused: baktım benim kafa nanay ....

Back
X