- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.001
İlla ki zor canım durduk yere neden hem kendimi hem bebeğimi doğal olmayan birşeye iteyim ki hem bebeğimin vakti geldiğinde vücut kendi sancısını kendisi başlatıyor niye erkenden doğurayım, onla konuştuktan hemen hemen bir ay sonra doğum yaptım o bir aylık süreç bebeğim için bir dünya gelişim demek. Öyle gereksiz öyle aptalca saçmalıyorlar ki, yani iki tane doğurmuşsun ama hiçbişey öğrenememişsin deyip yüzüne tükürsem haklıydım yaniYa duyduğuma göre suni sancı çok zor bir şeymiş . Zorunlu olmadıkça neden bebeği zorlamış ki doğmaya :/ bence çok gereksiz bir davranış
canım vücutta ki damarların belirginleşip gözükmesi normal diye biliyorum, benim komple bacaklarımda ki ve kollarımın iç kısımlarında ki damarlar yeşil yeşil sırıtıyorlarCanim benim karnımın altındaki damarlar hafif belirgin kasık hizasında acaba bu Normal mi
benim eltim benden bir ay küçük o 4aylık demeye başladı bana da sen 5aylıksın diyor ama ben henüz 5ay diyemem, oğlumda tam 20.haftada doktor bana 5aylıksın demiştiBizimde seninle günlerimiz aynı bende hep 4 diyordum :)