2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya duyduğuma göre suni sancı çok zor bir şeymiş . Zorunlu olmadıkça neden bebeği zorlamış ki doğmaya :/ bence çok gereksiz bir davranış
İlla ki zor canım durduk yere neden hem kendimi hem bebeğimi doğal olmayan birşeye iteyim ki hem bebeğimin vakti geldiğinde vücut kendi sancısını kendisi başlatıyor niye erkenden doğurayım, onla konuştuktan hemen hemen bir ay sonra doğum yaptım o bir aylık süreç bebeğim için bir dünya gelişim demek. Öyle gereksiz öyle aptalca saçmalıyorlar ki, yani iki tane doğurmuşsun ama hiçbişey öğrenememişsin deyip yüzüne tükürsem haklıydım yani
Canim benim karnımın altındaki damarlar hafif belirgin kasık hizasında acaba bu Normal mi
canım vücutta ki damarların belirginleşip gözükmesi normal diye biliyorum, benim komple bacaklarımda ki ve kollarımın iç kısımlarında ki damarlar yeşil yeşil sırıtıyorlar

Bizimde seninle günlerimiz aynı bende hep 4 diyordum :)
benim eltim benden bir ay küçük o 4aylık demeye başladı bana da sen 5aylıksın diyor ama ben henüz 5ay diyemem, oğlumda tam 20.haftada doktor bana 5aylıksın demişti

Ben de sorana hafta olarak söylüyorum, ısrarla Kaç aylık diye sorduklarında içindeyim dışındayım demiyorum :) direk 4 diyip çıkıyorum işin içinden:halay:ben de geriden söylüyorum biraz, yoksa sona doğru strese sokuyorlar dogmadimi ne zaman doğacak diye :/

Merhaba kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama geçmiş okuyamadım..o yüzden tekrardan soruyorsam kusura bakmayın 17+0 im doktor bir sonraki kontrole detaylı usg sonuçları ile gel dedi. Istanbul da siz nerede yaptırdınız. Ve özellikle kaçıncı hafta da yapılıyor. Yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi ?

teşekkürler sizinleyim tabii kiiiiii :KK200:

@Arya92 canım tüm diyet bölümleri + her gün en az 1000 sayfa yazan bir diyet takımı :KK53: kafayı yememe çeyrek vardı ...

şimdi keyfi dolanmak çok daha keyifli olacak
İyi olmaniza sevindim şimdi bir şeyi düzenlemeden takilmanin keyfine bakin

Benim göbüşüm hiç 5 aylık gibi değil, ben 4 bitti diyeyim de o sanki daha iyi :KK70:
Aynen canım.. 17+0 da 4. Ayın bitiyor.. Sen hemen 5. Aydayım dersen, iki hafta sonra birdaha sorarlar, bu sefer hâlâ 5.aydayım desen olmaz, 4.5 bitti desen hani 5'lerden bahsediyordun derler.. Şey gibi, yüksek lisans yaparsın.. Bir yerde derecen sorulur, sen lisans dersin.. Çünkü sahip olduğun derece odur.. Yüksek daha bitmediği için.. Bu da öyle bence.. 4 bitince, 4. Ayım bitti demek en iyisi.. Hele bazı aylar 5 hafta.. Hiç açıklayamazsın.. :KK45: Daha cinsiyeti aşamamış insanlara, hiç anlatılmaz böyle şeyler..

:KK53: yine gece gece iyi kaçtı uykum.. Sabahın zombisi yükleniyor resmen.. :mad:

İlk bebeden kalan eşyalari indirdim hurclara bakiyim dedim cogu sandik lekesi olmus hepte sevdiklerim:KK42: hangisi 0-3 ay hangisi 6 ay bilemedim belim sirtim koptu kasigim zaten agriyordu.tamamen curuge çıktım Birde ilki kış cocuguydu bu yaz cocugu hangisi olacak bilemedim herhalde en cok citcitli body gider 0 dan almak daha kolaydi:deli:

Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Benim daha 3 hafta var çabucak geçer inşallah. Uyuyamadım ben de bu gece
Amin canım hepimiz . Benim aslinda haftaya randevu ama iki hafta yokum ondan erken aldim . Erken görucem diye seviniyorum . Iyi olduğunu bileyim de yeter uzun yola çıkacaz içimiz rahat olsun .
Dön oraya dön buraya uyuyamadim yine sinir oldum . :kızgın:

Günaydın güzel anneler.. :anneadayı:

Bu gece nasıl bir gece idi? Bende hiç yatamadım yaa.. Allah yardımcımız olsun, şimdiden uykusuz gecelerimiz.. Nasıl çalışacağım acaba? :KK34: birde bir bereketli sabah ki, yağmurun maşallahı var.. İş yerine kuru şekilde varırım inşallah..

Ankaradamsn canm .

Kizlar benim 3lu tarama temiz ama bi değer 2.50 olmasi gerekirken 2.75 cıkmış yüksek bişey değil bi sıkıntı da teşkil etmez ikili de temiz sadece böyle durumlarda ayrıntılı ultrasonu biraz erkene alıyoruz ama sıkıntı yok sonuçlarda dedi tip merkezine gidiyorum orda ayrıntılı yok Anlarda olanlar bilirler Zekai Tahir Buraga gidicem büyük doguma ama orası bana çok uzak sincandayim ben eşimin arabası yok ev için satmstk şimdi işten de izin alamıyor 2 kere gitmem lazm bi ayrıntılı için randevuya bide ultrasona girmek için. Tek gidince uzun süren yolculuktan dolayı baygınlık ve aşırı bitkinlik geçiriyorum Sorum şu ki özelde kaça yapıyorlar ayrıntılı ultrasonu .

Sabah akşam yağlan yağlan sinir geldi artık :KK70:bide yarim saat oyle cekmesini bekle.. kendimi pehlivan gibi hissediyorum:KK45:
hiç yağlanmıyorum kızımda da yağlanmadım vaktım de yok zaten nerde öyle pehlivan gibi yağlanıp beklemek iş ev çocuk çatlarsam çatlarım kısmet

Back
X