2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam.herkese iyi aksamlar.4gundur felan sol kasığim mi arti yoksa böbregimdenmi bilemedim bi acı war solumda:KK43:gece yatarken soluma nefes alirken aciyo neden olur ya:KK43:(((birde sirtimin sol tarafi agriyor.varmi benim gibi olan??
Çok geçmiş olsun canım, usutmus olabilirsin ama ağrıların dayanilmayacak gibiyse bı doktora görün çaresine baksınlar. Ağrıyan yerlerini sıcak tutmaya çalış, geçmiş olsun yeniden.

aslında babalar kendi evlerinin dışında pek kalmak istemezler senin kayınpeder değişikmiş Allah sabır versin
valla benim kendi babamda böyle geçen haftalarda yazmıştım hatta ancak yiyip içsin hiç başka bi şey istemez. eşim geldi teyzemin kızının düğünü var adam gitmeyeceğim diye tutturdu. Sanki gitmeyeceksin de ne yapacaksın kendi evinin olduğu şehirde düğün. Valal yaşlandıkça mı böyle oluyorlar bilemiyorum artık

Çok geçmiş olsun canım, usutmus olabilirsin ama ağrıların dayanilmayacak gibiyse bı doktora görün çaresine baksınlar. Ağrıyan yerlerini sıcak tutmaya çalış, geçmiş olsun yeniden.

Saol cnm.dayanilmiycak kadar degil ama rahatsiz oluyorum cnm.sicak su koymak zararli diyolar kasiģa ??yarin gdicem cnm doktora

Amin canım hepimiz . Benim aslinda haftaya randevu ama iki hafta yokum ondan erken aldim . Erken görucem diye seviniyorum . Iyi olduğunu bileyim de yeter uzun yola çıkacaz içimiz rahat olsun .
Dön oraya dön buraya uyuyamadim yine sinir oldum . :kızgın:

gece 4 ten beri oturuyorum bende işe uykusuz geldim o kadar ayakta kaldım bugün sanırım erken sızarım artık

Bi acaip sanki hazırlayamaz durumda ille beni kaldıracak:KK70:

Allah sabir versin canim cok acayiplermis gercekten hayretle okudum yazdıklarını.kendini geri ceksen biraz.sabah kapiyi caldiginda uyucam biraz daha su saatte kalkarim diyip yat mesela.mesaiye gider gibi o saat neymis oyle hava karanlik oluyor sekizde burda:D

Allah sabir versin canim cok acayiplermis gercekten hayretle okudum yazdıklarını.kendini geri ceksen biraz.sabah kapiyi caldiginda uyucam biraz daha su saatte kalkarim diyip yat mesela.mesaiye gider gibi o saat neymis oyle hava karanlik oluyor sekizde burda:KK70:
Öyle zaten bende duymazlıktan geliyorum vurup vurup gidiyor bu sefer cep telefonumu arıyor lanet :D

Bana da yaaa sismissin dikkat et kilolara naptin sen halbuki doktorum hersey normal gayet seyrinde gdiiyo diyo yani bu insanalri anlamak cok zor

Ya insanlar söylecek birşeyler hep buluyorlar hele ki övünecek olsunlar.. Misal benimle birlikte evlenen ailemizde bir gelin daha var o hemen hamile kaldı, bana başladılar senin daha yok mu ? Sonra Allah nasip etti benim de oldu, bu sefer o soranlar çok erken değil mi niye hemen hamile kaldın ? dediler. Daha sonra kendi gelinleri ile kıyasladılar o 9 aylıktı ben 3 aylık ve boool bulantısı olan bir gebeydim, o çok yiyor sen yemiyorsun o sık yiyor sen az yiyorsun demeye başladılar, gelinleri doğurdu ve bebek 2 küsür kiloydu.. bir dönem kendi gelinleri göze girmek için kayınbabamın adını koycam dedi, bana sende koy aa tabii koy demeye başladılar ben her defasın da kimseyi kırmamaya çalışarak cevap verdim mesela " ben sizin gelininiz gibi kayınbabama gidip senin adını koyacam aman babacım canım babacım desem ohoo, ben öyle bir insan değilim. " dedim ve gelinleri kayınbabasının ismini koymadı yani benim dediğim çıktı göze girmek için söyledi sadece.. Netice olarak insanlara bazen gereken cevabı vermek gerekiyor. :kızgın:

Valla ben geçen gün gaz sancısı olunca koydum ayağımın altına. Sonra alttan üstten çıkardım gazı :)ohhh dünya varmış:olamaz:

Ya bu gaz sancisi gibi degil canim sol kasigimmi bilemedim orda biyere dokununca aciyor iste.nedendir bilemedim.kendi doktoruma sordum bi genel ceraaha gorun dedi en iyisi o dedi

Evet bence de kuzum öyle oldu akşam eşim gelsin biraz kuran okuyalım ya ağırlık varsa da gitsin
Kuran okumayı bilen arkadaşlara meryem suresi ve Yusuf suresi okumalarını tavsiye ediyorum. Meryem suresi doğumun kolay geçmesi için, Yusuf suresi bebeğimizin güzel olması için :21: ben ilkinde okumuştum faydasını da gördüm cok şükür :super:

Ya insanlar söylecek birşeyler hep buluyorlar hele ki övünecek olsunlar.. Misal benimle birlikte evlenen ailemizde bir gelin daha var o hemen hamile kaldı, bana başladılar senin daha yok mu ? Sonra Allah nasip etti benim de oldu, bu sefer o soranlar çok erken değil mi niye hemen hamile kaldın ? dediler. Daha sonra kendi gelinleri ile kıyasladılar o 9 aylıktı ben 3 aylık ve boool bulantısı olan bir gebeydim, o çok yiyor sen yemiyorsun o sık yiyor sen az yiyorsun demeye başladılar, gelinleri doğurdu ve bebek 2 küsür kiloydu.. bir dönem kendi gelinleri göze girmek için kayınbabamın adını koycam dedi, bana sende koy aa tabii koy demeye başladılar ben her defasın da kimseyi kırmamaya çalışarak cevap verdim mesela " ben sizin gelininiz gibi kayınbabama gidip senin adını koyacam aman babacım canım babacım desem ohoo, ben öyle bir insan değilim. " dedim ve gelinleri kayınbabasının ismini koymadı yani benim dediğim çıktı göze girmek için söyledi sadece.. Netice olarak insanlara bazen gereken cevabı vermek gerekiyor. :kızgın:
Cok guzel ozetlemissin. Sanki insnalari memnun etmek icin yasiyoruz her seyi. Hic birseyden memnun olduklari yok zaten. Kizz karnın ne cabuk cikmis. Yaaa senin karnin niye cikmamis niye biyle yapiyosun daha cocuk yok mu cocugun olur 2. Si ne zman. 2. Si olur 3. Sü ne zman. Hic mi bitmez memnuniyetsizlikleri. Cidden insanlari anlamak cok zor onun icin hiccc takmamak ne halt diyorlarsa desinler biz mutlu olalim saglikla bebislerimiz hayirla gelsin de yeter onlar da konussun dursunlar

Benimde bugün sağ kasığım ağrıyor rahim ağzına da vuruyor belimde ağrıyor normalmi 19 haftalik olduk ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim benim gibi olan varmi

Cok guzel ozetlemissin. Sanki insnalari memnun etmek icin yasiyoruz her seyi. Hic birseyden memnun olduklari yok zaten. Kizz karnın ne cabuk cikmis. Yaaa senin karnin niye cikmamis niye biyle yapiyosun daha cocuk yok mu cocugun olur 2. Si ne zman. 2. Si olur 3. Sü ne zman. Hic mi bitmez memnuniyetsizlikleri. Cidden insanlari anlamak cok zor onun icin hiccc takmamak ne halt diyorlarsa desinler biz mutlu olalim saglikla bebislerimiz hayirla gelsin de yeter onlar da konussun dursunlar

Aynen ne kadar stres o kadar bebeğe zarar. Bazen geriliyorum ve çok korkuyorum bebeğim hissedecek diye, o yüzden bebeğimi öğrendiğimden beri pamuk gibiyim, kayınvalidem bile bana melek gibi geliyor çünkü hiç aldırmıyorum. :halay:

Birde şu var, her aya girer girmez söylesem 5 6 diye 9. aya girer girmez başlarlar, doğurdun mu ? hadi daha doğurmadın mı ? ya senin karnın küçük mü bu aya göre ? az mı yedin ? cehalet tavan ben sinirden 10 11 ay tutarım yavrumu içerde herhalde, en iyisi hafta hem zaten haftayla çok anlamıyorlar :KK53:
Aynen canım en iyisi hafta hesabı kesinlikle..

kızlar bu sene kurban bayramında uzun bir tatil olacak merak ettiğim resmi tatiller bizim 16 haftalık resmi iznimize ek mi oluyor yoksa bu resmi izinlerin bize bir faydası olmuyor mu?
Yok canım, o izinler çalışanlar izin.. Biz o anda tatilde isek, bize ekstra verilmez.. Ama tatilin bittiğini ana gelirse, tadından yenmez.. :)

Back
X