Ya insanlar söylecek birşeyler hep buluyorlar hele ki övünecek olsunlar.. Misal benimle birlikte evlenen ailemizde bir gelin daha var o hemen hamile kaldı, bana başladılar senin daha yok mu ? Sonra Allah nasip etti benim de oldu, bu sefer o soranlar çok erken değil mi niye hemen hamile kaldın ? dediler. Daha sonra kendi gelinleri ile kıyasladılar o 9 aylıktı ben 3 aylık ve boool bulantısı olan bir gebeydim, o çok yiyor sen yemiyorsun o sık yiyor sen az yiyorsun demeye başladılar, gelinleri doğurdu ve bebek 2 küsür kiloydu.. bir dönem kendi gelinleri göze girmek için kayınbabamın adını koycam dedi, bana sende koy aa tabii koy demeye başladılar ben her defasın da kimseyi kırmamaya çalışarak cevap verdim mesela " ben sizin gelininiz gibi kayınbabama gidip senin adını koyacam aman babacım canım babacım desem ohoo, ben öyle bir insan değilim. " dedim ve gelinleri kayınbabasının ismini koymadı yani benim dediğim çıktı göze girmek için söyledi sadece.. Netice olarak insanlara bazen gereken cevabı vermek gerekiyor.