2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Icın e kuru meyve ceviz ve Findik atmak öyle süper oluyor. Yulafin kendi halinde bir tadı yok böyle insanı rahatsız edecek. Eğer bu yazdığım şekillerde tüketemezsen bir bardak sütü ufak tencereye al, içine İki kaşık yulaf at ve pişir , puding kıvamına gelince ister reçel ister tarçın ve meyvelerle ye :)
Bu aralar reçelli yoğurda sarmıştım içine de yulafı katayım öyleyse güzel olur sanırım :) teşekkür ederim canım:KK200:

bakalım bu hafta itibari ile hissede bilecek miyim artık 21.hafta içerisindeyim ben çok nadir arada canı isterse hissettiğim pır pır hareketler var onun dışında yok

arkadaşlar merhaba;

3 günlük ıshalın ardından doktora gıttım kan ve gaita yaptılar bağırsak enfeksıyonu cıktı serum yedım ustune antibiotıge ve ılaca başladım. hatta antıbıotıge başlamazsam bebeğe zarar olacağını soyledı dahılıye kadın doğumcuda destekledı. eger kı su gıbı ıshalınız varsa mutlaka hastaneye gıdın yenı salgınımız hayırlı olsun:/

güzel anneler günaydın herkese
ben yazamıyorum ama hepinizin yazılarını okuyorum yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bir ay oldu kızımla görüşmeyeli :anne:

bakalım bu hafta itibari ile hissede bilecek miyim artık 21.hafta içerisindeyim ben çok nadir arada canı isterse hissettiğim pır pır hareketler var onun dışında yok
Günaydın canım benim de yarın kontrolüm çok heyecanlı değil mi :anneadayı::KK200:
Bir ay çok uzun ya özlüyor insan:KK36:
İnşallah artık hissedersin hareketlerini. Bi başladı mı durmuyorlar yalnız ben tepikspor koydum adını :KK70:

arkadaşlar merhaba;

3 günlük ıshalın ardından doktora gıttım kan ve gaita yaptılar bağırsak enfeksıyonu cıktı serum yedım ustune antibiotıge ve ılaca başladım. hatta antıbıotıge başlamazsam bebeğe zarar olacağını soyledı dahılıye kadın doğumcuda destekledı. eger kı su gıbı ıshalınız varsa mutlaka hastaneye gıdın yenı salgınımız hayırlı olsun:/
geçmiş olsuun canım benim iki gündür kabızlık sorunum var ishalden beter yeminle

geçmiş olsuun canım benim iki gündür kabızlık sorunum var ishalden beter yeminle

ben kabızlığı 3 aydır cekıyorum. kan hapıda yapıyor kullanıyorsan.
ya evımde kedım var o kadar bısı olmadı bı mısafılıge gıttım aldım enfeksıyonu dıkkat edın. makatan yesıl mukosa geliyor mu bakın. gelıyorsa bekletmeyın gıdın

Kizlar bi de adanada farkli doktora gidince cinsiyetini tekrar sordum. Kendi doktorumuz 3 kere kiz demisti :) ama burdaki pek goremedi cunku buyumus baya ve durmadi yerinde. Kiza benzettim dedi. Canim kizimm. Hatta doktor cok hareketli bi bebek dedi. O yuzden cektigi fotolar bile tam cikmiyo surekli hareket halinde arkasina donuyo kafasini gosteriyo ayagini cirpiyo :KK49:
Annem sen de boyle cok hareket ederdin karnimdayken diyor ama onun bahsettigi donem doguma yakin donemlermis. Benimki daha 4bucuk aylik. Hatta ilk ayaklari olustugunda da cok hareketliydi kime soylesem herkes erkek cocugu cok hareketli olur dedi. Ama benim kizim olacak rabbim nasip ederse. Sizinkiler de boyle cok hareketli mi :) ?
Screenshot_20180124-103744.webp baksaniza sunun belinin haline beli kirilacak kuzumun hic durmuyor:anneadayı::KK68:

ben kabızlığı 3 aydır cekıyorum. kan hapıda yapıyor kullanıyorsan.
ya evımde kedım var o kadar bısı olmadı bı mısafılıge gıttım aldım enfeksıyonu dıkkat edın. makatan yesıl mukosa geliyor mu bakın. gelıyorsa bekletmeyın gıdın
şuan kan hapı almıyorum progestan imom kan sulandırıcı demir hapı birde şeker hapım günde 7 tane hap alıyorum birde insülin bende yok yokmuş he çok katı da beslenmiyorum her gün bir çorbam var salatam meyvem var hamilelikten sanırım

kızlar bende dün gece çok hissettim bayağı dışardan.. sonra sabaha kadar uyutmadı benimki sağ tarafımda olduğu için her sağ yatışta daha çok hissettirdi kuzum :halay::halay: Sabah 8 gibi yine tepiniyordu sonra uykuya dalmışım o ara oda uykuya dalmış şimdi pek hareket yok.. Kahvaltıdan sonra başlar heralde:KK71:

Benimde cuma doktorum var bakalım ne dicek.. Özeldeki doktorum vermiyor tüm bilgileri araştırmayayım diye.. özellikle karın çevresini saklıyor ki geri kalırsa korkmayayım diye heralde.. şubat 6 gibi de ayrıntılı yaptıracağım kendime özel..benim doktorum da yapar herhalde 1 2 hafta sonra bakalım..

Hareketleri hissetmeyenler bol su için sıkıştırın kendinizi güzel bir yemek yiyin kesin hissedersiniz.. anladığım kadarıyla yemek dönemleri uyanıyorlar.. biraz sıkışık olursanız dha çok hissettiriyor..:KK70::KK70:

kızlar bende dün gece çok hissettim bayağı dışardan.. sonra sabaha kadar uyutmadı benimki sağ tarafımda olduğu için her sağ yatışta daha çok hissettirdi kuzum :halay::halay: Sabah 8 gibi yine tepiniyordu sonra uykuya dalmışım o ara oda uykuya dalmış şimdi pek hareket yok.. Kahvaltıdan sonra başlar heralde:KK71:

Benimde cuma doktorum var bakalım ne dicek.. Özeldeki doktorum vermiyor tüm bilgileri araştırmayayım diye.. özellikle karın çevresini saklıyor ki geri kalırsa korkmayayım diye heralde.. şubat 6 gibi de ayrıntılı yaptıracağım kendime özel..benim doktorum da yapar herhalde 1 2 hafta sonra bakalım..

Hareketleri hissetmeyenler bol su için sıkıştırın kendinizi güzel bir yemek yiyin kesin hissedersiniz.. anladığım kadarıyla yemek dönemleri uyanıyorlar.. biraz sıkışık olursanız dha çok hissettiriyor..:KK70::KK70:
tutamıyorum ki sıkışık kendimi iki büklüm oluyorum :KK70:

merhaba kızlar 19 haftalık gebeyım magneıum ıcıyorum tadı cok kotu lımonlusu baska bırsey ıcebılsem olurmu acaba magvıtal ıcıyordum o kalmadıgı ıcın magnesıum aldım bırde gobegım ustu acıyor dokununca gobegınde agrı var bu normalmı sızce

şuan kan hapı almıyorum progestan imom kan sulandırıcı demir hapı birde şeker hapım günde 7 tane hap alıyorum birde insülin bende yok yokmuş he çok katı da beslenmiyorum her gün bir çorbam var salatam meyvem var hamilelikten sanırım

ya rahım büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyor normal

Sizinle tarihlerimiz aynı ben hissediyorum ama 2. Gebeliğim hatta bazen fazla oluyor aşağıya baskı yapıyor korkutuyor beni
benim ilk canım ne tesadüf aynı olmamız :) çok nadir arada bir hissettiriyor bugün 20+0 olduk bakalım bu haftalardan sonra hissedilirmiş yarın dr da sorucam gerçi ben biraz tobiğim 85 le hamile kaldım koca bir göbeğim var zaten şuan aldı başını gitti :) 97 kilo oldum dr demeli 150 olucan bu gidişle dedi

sıkısık oluncada tuvalettenmi bebistenmi anlayamiyorum.18+3 um gecen haftadan beri segirme hissediyorum yanilmiyorsam bebegim ama emin olamiyorum.bende hareket gibi degilde pitirdi hafif bir kalp atisi gibi soluma dondugumde hissediyorum.şu aralar okadar cok stresli gunler yasiyorum ki esimin is durumundan bebegimi tasidigimi unutuyorum bazen.allahimin gucune gitmesinde sagsalim kucagima almayi nasip eder insallah.şu kötü günlerde gecerde rahat ederiz.cinsiyetide belli olmadi 15 haftada erkek dedi iste pipisi dedi.17 haftada %80 kız dedi bizde anlayamadik.bekliyoruz 8 subatı detaylimiz var ogün.insallah doktorumuz hayirli haberler verir

Back
X