2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Çocuk doğduktan sonra alamam gibi geliyor bana :KK43:
Ben ilk çocuğuma hamileyken aldım sıkıntı olmadı sadece bir defa kaza tehlikesi atlattık anı fren oldu başkada sıkıntı olmadı almak istiyorsan hiç bekleme derim

Kızlar tetanos aşısı olan var mi
sağlık ocagı bana da 21-22 hafta da tetanos asışı var dedi. ama ben tüp bebek yontemi ile hamile kaldım. kendi doktorumu aradım. o aşı evde doğum yapma ihtimali olanlara vuruluyor dedi.
bende yaptırmadım.

Kızlar doktor decavit verdi.içtikten bi kaç saat sonra karnım belim ağrıyor. Ilactan olabilir mi acaba.
bende kullanıyorum canım ama öyle bi etki görmedim. . iştah açtığını söyluyorlar. kımı de kabızlık yapabildiğini söylüyor. kimi de mide bulantısı. ama senın gibi olasn hiç duymadım.

yeni mi verdi doktor sana. ne zamandan beri kullanıyorsun?

Kizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Çocuk doğduktan sonra alamam gibi geliyor bana :KK43:

Ehliyet bende almak istiyorum ama şimdi cesaret edemiyorum. Bebek doğduktan sonra alırım diyorum inşallah zor olmaz. Şu an Allah korusun heyecan yapıp etkilemek istemiyorum bebeği. Aslında soğuk kanlı biriyim ama yine de dünyaya geldikten sonra kafam rahat olur diye düşünüyorum.

Selamlar herkese umarım herşey yolundadır. Aşıdan korkan arkadaşlar korkmayın sinek ısırığı gibi anlık bir acı oluyor bende sonrasında şişme ağrı ateş felan olmadı.
beniim beniim canım benim bu hafta ki ayrıntılı ultrason randevumu haftaya ertelediler. Dr. yurtdışına çıkıcakmış o gün. Seni de aradılar mı? Haftaya geç olmaz umarım.

Selam canım evet beni de aramışlardı 2 kez tarih değişti bugün saat 2 de olacak benim kontrol bakalım inş. her şey güzel geçer

Kızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyor :( Acaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.

Kızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyor :KK43: Acaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.

Normal şeyler bunlar canım çok takılma ilk hamilelikte oluyor ister istemez... Hareketler için ise zaten 19-20. haftadan sonra net hissedeceksin

Kızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyor :KK43: Acaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.
aynenn öyle

Selam canım evet beni de aramışlardı 2 kez tarih değişti bugün saat 2 de olacak benim kontrol bakalım inş. her şey güzel geçer

İyi bakalım ben haftaya istediğim müsait olmadığım için dün ve bugün. İnşallah güzel geçer kötü bir şey düşünme, haberdar edersin bizi :)

Ehliyet bende almak istiyorum ama şimdi cesaret edemiyorum. Bebek doğduktan sonra alırım diyorum inşallah zor olmaz. Şu an Allah korusun heyecan yapıp etkilemek istemiyorum bebeği. Aslında soğuk kanlı biriyim ama yine de dünyaya geldikten sonra kafam rahat olur diye düşünüyorum.
Ben ehliyet değil ama trafikte araba kullanmayı hamilelikte öğrendim ve sık sık ta trafiğe çıktım.hatta iyiki öğrenmişim hem bazen eşimi işe bıraktım hem de çocuğu hastaneye yanlız götürmem gerekti.mutlaka öğrenin hiç bişeycik olmaz çocukla çok çok zor bebekle araba kullanmak bile zorken öğrenmeyi düşünemiyorum.fırsat varken herşeyi yapın derim

Ben ehliyet değil ama trafikte araba kullanmayı hamilelikte öğrendim ve sık sık ta trafiğe çıktım.hatta iyiki öğrenmişim hem bazen eşimi işe bıraktım hem de çocuğu hastaneye yanlız götürmem gerekti.mutlaka öğrenin hiç bişeycik olmaz çocukla çok çok zor bebekle araba kullanmak bile zorken öğrenmeyi düşünemiyorum.fırsat varken herşeyi yapın derim
Evet bebekten sonra hastaneye gidip gelmek, bebeğin kontrolleri falan olunca çok gerekli annenin kullanabilmesi. Ben de bunu düşünerek ehliyetimi almak istiyorum ama dediğim gibi cesaretim yok :/ Dediklerini düşüneceğim canım. En azından yavaş yavaş öğrenebilirim. Ehliyetten sonra trafiğe çıkmam da kolay olur. Çünkü hiç direksiyona oturmadım :)

Başka doktora da gideblirsin canım ben devlet e de gidiyordum sırf bebeği görmek için :)

kızlar bugün itibariyle 20+0 olduk..:anneadayı: Göbeğim yok gibi.. Yarın doktora gidiyorum ama doktorum ac ölçüsünü saklıyor hep ne yapsam da öğrensem acaba.. Birde sizce hazır gitmişken ayrıntılı yapar mı ki? Geçen sefer 2 hafta sonra gel dedi ama bilemedim..
Bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin stres yapmayın.. geri adım atmayan ben eşimin suyuna gitmeye başladım iyice:KK70::KK70: stres olmayalım diye..

annelik neler yaptırıyor insana..HoppaHoppa Nasipse zamanında sağlıklı olarak alalım bebeklerimizi kucağımıza.. :dua: Buradan uykusuzluklarımızı paylaşırız artık. Hepinizi öpüyorum:KK15::KK15::KK15:

Bu arada 20+0 dan sevgilerle :halay::halay::halay:Ne dersiniz pek belli olmuyor değil mi ?

Screenshot_20180125-105932.webp
Screenshot_20180125-105856.webp
:KK15:

Back
X