- 11 Ocak 2017
- 4.517
- 6.971
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.941
Bilgi derken? Bebekle ilgili mi kendimle mi bilemedim
Yani yaş hangi il son adet tarihî kaçıncı bebek olduğu vs. Tablodaki bilgiler yani sizinle ilgili

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi derken? Bebekle ilgili mi kendimle mi bilemedim
Ben ilk çocuğuma hamileyken aldım sıkıntı olmadı sadece bir defa kaza tehlikesi atlattık anı fren oldu başkada sıkıntı olmadı almak istiyorsan hiç bekleme derimKizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Çocuk doğduktan sonra alamam gibi geliyor bana![]()
Baktım canim kasık ağrısı falan yaziyo. Ilaçi içmeyip bugün denicem ağrım olmazsa ilactandir.sanki gaz sancısı gibi başlıyo belime vuruyo sonraBen de kullanıyorum ama bi etkisini hissetmedim.vitamin aslında bişey yapmaması lazım ama prospektüsüne baktın mı
sağlık ocagı bana da 21-22 hafta da tetanos asışı var dedi. ama ben tüp bebek yontemi ile hamile kaldım. kendi doktorumu aradım. o aşı evde doğum yapma ihtimali olanlara vuruluyor dedi.Kızlar tetanos aşısı olan var mi
alınır bence bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Kizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
bende kullanıyorum canım ama öyle bi etki görmedim. . iştah açtığını söyluyorlar. kımı de kabızlık yapabildiğini söylüyor. kimi de mide bulantısı. ama senın gibi olasn hiç duymadım.Kızlar doktor decavit verdi.içtikten bi kaç saat sonra karnım belim ağrıyor. Ilactan olabilir mi acaba.
Kizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Selamlar herkese umarım herşey yolundadır. Aşıdan korkan arkadaşlar korkmayın sinek ısırığı gibi anlık bir acı oluyor bende sonrasında şişme ağrı ateş felan olmadı.
beniim canım benim bu hafta ki ayrıntılı ultrason randevumu haftaya ertelediler. Dr. yurtdışına çıkıcakmış o gün. Seni de aradılar mı? Haftaya geç olmaz umarım.
Kızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyorAcaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.
aminn canımAnlıyorum canım oluruna bırakabilmek lazım bazı şeyleri,diğer türlü kendimizi yiyip bitiriyoruz İnşallah hepimizin sakin,huzurlu ,sağlıklı bebişlerimiz olur
aynenn öyleKızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyorAcaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.
Selam canım evet beni de aramışlardı 2 kez tarih değişti bugün saat 2 de olacak benim kontrol bakalım inş. her şey güzel geçer
Ben ehliyet değil ama trafikte araba kullanmayı hamilelikte öğrendim ve sık sık ta trafiğe çıktım.hatta iyiki öğrenmişim hem bazen eşimi işe bıraktım hem de çocuğu hastaneye yanlız götürmem gerekti.mutlaka öğrenin hiç bişeycik olmaz çocukla çok çok zor bebekle araba kullanmak bile zorken öğrenmeyi düşünemiyorum.fırsat varken herşeyi yapın derimEhliyet bende almak istiyorum ama şimdi cesaret edemiyorum. Bebek doğduktan sonra alırım diyorum inşallah zor olmaz. Şu an Allah korusun heyecan yapıp etkilemek istemiyorum bebeği. Aslında soğuk kanlı biriyim ama yine de dünyaya geldikten sonra kafam rahat olur diye düşünüyorum.
Evet bebekten sonra hastaneye gidip gelmek, bebeğin kontrolleri falan olunca çok gerekli annenin kullanabilmesi. Ben de bunu düşünerek ehliyetimi almak istiyorum ama dediğim gibi cesaretim yok :/ Dediklerini düşüneceğim canım. En azından yavaş yavaş öğrenebilirim. Ehliyetten sonra trafiğe çıkmam da kolay olur. Çünkü hiç direksiyona oturmadım :)Ben ehliyet değil ama trafikte araba kullanmayı hamilelikte öğrendim ve sık sık ta trafiğe çıktım.hatta iyiki öğrenmişim hem bazen eşimi işe bıraktım hem de çocuğu hastaneye yanlız götürmem gerekti.mutlaka öğrenin hiç bişeycik olmaz çocukla çok çok zor bebekle araba kullanmak bile zorken öğrenmeyi düşünemiyorum.fırsat varken herşeyi yapın derim
Başka doktora da gideblirsin canım ben devlet e de gidiyordum sırf bebeği görmek için :)Kızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyorAcaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.
Hepimiz inşallahHep iyi ol canım![]()