2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim cok mutlu oldum masAllah Allah tamamina erdirsin ben demistim bazi ultroson cihazlari ve doktor ölçümleri hatali oluyor. Allah iyi doktorlarla karşılaştirsin
Amin canim benim çok haklısın yuregime su serpti rabbim hamd olsun sanada çok tşk ederim kuzum ya iyiki varsınız tabiki kimseyi evladıyla sınamasın çok zor

Kızlar ben geriden takip ediyorum sizi ama yetiscem inşallah :KK49: bu benim gobegim erkek bebek bekliyorum henüz 46 kiloyum
img_20180203_001015_570.jpg

Bu da içerideki sıpa 10 gün oncenin fotosu
8500inciv8984130.jpg
Maşallah subhanallah canım Size :KK200::nazar::emir_bebek:

Bayanlar slm
Ben biraz üşüttüm sanırım sizlerede yazmak istedim sıkıntılarımız belki benim gibi olup ilaç ne kullandınız onu soracaktım yada ne iyi gelir
Benim geceleri Bir n tıkanıklığın var
Vede geniz akıntısı var akşam yatınca genzimr akıyor ve genzimr yanıyor resmen
Ve sürekli balgam çıkarıyorum bu balgamı kurutarak ne kullanıp ne yapabilirim
Pazartesi doktora gideceğim ama iki gündür uyuyamıyorum dün gece çok zor uyudum

Kararsızım sanırım alicam. E bebekte indirime girecek o zamana kadar düşünücem. Odasını ayrı yapacaklar için gerekli sanırım.
Zaten ne zaman ayırırsan ayır Ben ce de gerekli bende gördüm e bebekte indirime giriyor. Onun için soruyorum

Almışken de görüntülü almak istiyorum

Zaten ne zaman ayırırsan ayır Ben ce de gerekli bende gördüm e bebekte indirime giriyor. Onun için soruyorum

Almışken de görüntülü almak istiyorum
Görüntülü olunca ne oluyor ki? Mesele aglamasini duymak değil mi? Biri bizi aydinlatsin. Bir de cızırtı çok oluyormuş bazılarında iyi araştırmak lazım sanırım.

Bayanlar slm
Ben biraz üşüttüm sanırım sizlerede yazmak istedim sıkıntılarımız belki benim gibi olup ilaç ne kullandınız onu soracaktım yada ne iyi gelir
Benim geceleri Bir n tıkanıklığın var
Vede geniz akıntısı var akşam yatınca genzimr akıyor ve genzimr yanıyor resmen
Ve sürekli balgam çıkarıyorum bu balgamı kurutarak ne kullanıp ne yapabilirim
Pazartesi doktora gideceğim ama iki gündür uyuyamıyorum dün gece çok zor uyudum
Evde buhar makinanız varsa mutlaka kullan derim..tuzlu su burnuna çok iyi geliyor bol portakal limon ve su şişe yanından eksik olmasın

Görüntülü olunca ne oluyor ki? Mesele aglamasini duymak değil mi? Biri bizi aydinlatsin. Bir de cızırtı çok oluyormuş bazılarında iyi araştırmak lazım sanırım.
Hem ağladığını duymak hem gece ikide bir odasına gidip acaba üstünü mu açtı naptı diye bakmak zorunda kalmayiz

Back
X