Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Oy kuzum gecmis olsun yaa. Cikar ustunde ne varsa hava alsin hemen iyilesir merak etme. Evde kantaron yagi varsa sür bak o da iyi geliyor. Birde tahin varsa hani yağı üstüne çıkar ya tahinin, o üzerindeki yagdan al bir cay kasigi kadar falan onu sür o da göğüs yaralarina faydalıymıs. Aklinda olsun
Aşkım şu an antibiyotik sürüyorum, baktım şimdi tahinde var yağıda 😁 hemen deneyip geliyorum inşallah mememin ucunu bırakmam bir yerlerde😂😂

İnşallah canim güzel pozlar verjr ve kolayca gösterir kendini yavruşum🥰
Siz hic dogum ile alakali konuatunuz mu hocayla. Ne zaman tahmini dogum tarihi diye birsey soyledi mi
Yok valla canım konuşmadık hiç. Seyahate çıkabilir miyim, uçağa binebilir miyim diye sordum. Rahim ağzı tamamen kapalı, uzunluğu da iyi. Erken doğuma dair risk görmüyorum o yüzden seyahate çıkabilirsin dedi ama 😉
Bizim zaten sezaryen olacak kesin. İkiz de olunca gidebildiği yere kadar gitsin diye bekler heralde.

Hanımlar ben aşı oldum dün ama yok böyle bir ağrı kolum sızım sızım sızlıyor, ilk hamileliğimde de hafif ağrı olmuştu bu aşıda ama bu çok fena neden böyle oldu anlamadım. Meme ucu yarasını da okuyunca bile göğsüm sızladı 😱 benim emzirme döneminin başı çok acılı geçmişti, etrafındaki herkesin en fazla 15 güne geçiyordu benim ki 3 ay sürdü🥺 sürmediğim şey kalmamıştı tıp dünyası ve koca karı tedavilerini teker teker denedim. En son cildiye de bir doktor karışım şeklinde Krem yazdı eczaneden hazırlatıldı onunla geçti ama içinde ne vardı bilmiyorum. Hoş o mu fayda etti geçeceği mi vardı onu da bilmiyorum.

Yok valla canım konuşmadık hiç. Seyahate çıkabilir miyim, uçağa binebilir miyim diye sordum. Rahim ağzı tamamen kapalı, uzunluğu da iyi. Erken doğuma dair risk görmüyorum o yüzden seyahate çıkabilirsin dedi ama 😉
Bizim zaten sezaryen olacak kesin. İkiz de olunca gidebildiği yere kadar gitsin diye bekler heralde.
Anladim canim. Bende baslarda bir sormustum merak etme dogurtacagim seni demisti sadece🤣
Daha da konusunu açmadım. Arada bir merak ediyorum doktorun öngördüğü tarihi sadece.
Oh iyi annenlere gidecegini söylemiştin kacamak yapacaksin anlaşılan 😍

Hanımlar ben aşı oldum dün ama yok böyle bir ağrı kolum sızım sızım sızlıyor, ilk hamileliğimde de hafif ağrı olmuştu bu aşıda ama bu çok fena neden böyle oldu anlamadım. Meme ucu yarasını da okuyunca bile göğsüm sızladı 😱 benim emzirme döneminin başı çok acılı geçmişti, etrafındaki herkesin en fazla 15 güne geçiyordu benim ki 3 ay sürdü🥺 sürmediğim şey kalmamıştı tıp dünyası ve koca karı tedavilerini teker teker denedim. En son cildiye de bir doktor karışım şeklinde Krem yazdı eczaneden hazırlatıldı onunla geçti ama içinde ne vardı bilmiyorum. Hoş o mu fayda etti geçeceği mi vardı onu da bilmiyorum.
Geçmiş olsun, hangi aşıyı yaptilar acaba size karma aşı mı yoksa direkt tetanoz mu. 2 taneymis ya galiba bu aşılar.

Ben 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorum 😍 özellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim 🐣 hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca 🙈
Ben geçen hafta hissediyordum sanki hafif kas seyriyormuş gibi baloncuk patlıyor gibi falan ama bu hafta öyle hissetmedim hatta geçen hafta karıştırdığımı düşündüm ama zaten ilk gebeliklerde 18-19. Haftada çok hissedilmiyormuş. Birde hareket takibi yapmak için erkenmiş. Haftaya kontrolümüz var belki o zamana bizimki de biraz daha hareketlenir🥹

Ben geçen hafta hissediyordum sanki hafif kas seyriyormuş gibi baloncuk patlıyor gibi falan ama bu hafta öyle hissetmedim hatta geçen hafta karıştırdığımı düşündüm ama zaten ilk gebeliklerde 18-19. Haftada çok hissedilmiyormuş. Birde hareket takibi yapmak için erkenmiş. Haftaya kontrolümüz var belki o zamana bizimki de biraz daha hareketlenir🥹
Benim de ilk gebeliğim 18+1'de dediğiniz gibi baloncuk gibi ya da böyle balık yüzer gibi hissettim ama özellikle son 3-4 gündür direkt elimi koyuyorum vuruyor 😍

Hanımlar tetenozu 20. hafta değilde 21 de yaptırsak bir sıkıntı olur mu daha önceki gebeliklerinizde kaçıncı hafta yaptırmıştınız Çarşamba uçağa bincem Azerbaycana gidicez, salı yaptırsam yan etki vs çok oluyor mu yoksa 21. Haftaya mı bıraksam bilemedim
Canım benim hemşire 21.haftada çağırdı demek ki sıkıntı olmuyor

Kızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibi 😞 inanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Çok geçmiş olsun canım :(

Yaa gerçekten istemedigine emin oldugunda net çözümler lazim bende bunu düşünüyorum 🤣 gecen bir tanidigimin 10 aylik bebegi varken,2aylik hamile oldugunu öğrendim. Süt korur muhabbetinden olmus onunda. Zorrrr vallahii
Ya çok küçükmüş onun bebeği kıyamam. Adet görmeye başlayınca süt korumuyor ya hele ek gıdadan sonra korumaz diyorlar

bugun tersimden kalktım heralde hic keyfim yok giremedim herkez iyidir inşallah
daha dogrusu kafamda yoruldu surekli evhamlanmaktan😔bugun kendimi yorgun hissediyorum sabah 11 gibi bebegm hareketlerini gayet net hissdiyodum 3 4 defa hissettim bu saat oldu sonra hic hissetmedim sizlerde de boyle oluyormu 6 7 saat hissetmediginz
surekli kafamda birseyler kuruyorum piskolojimi cok etkiliyorum ki her hafta kontrole gitmeme ragmen birazda sinirlerim bozuldu surekli boyle oldugum icin aşırı yorgun hissediyorum kafam cok dolu

Back
X