2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu arada park yatak alacak arkadaşlar Kraft öneririm taş gibi bizimki bu

Eklentiler

• 0C98298E-536D-4AB5-A037-10EA108CFB94.webp
    0C98298E-536D-4AB5-A037-10EA108CFB94.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
Park yatak alicaz ama odada en az ilk 3ay ne bebeğin ne yatağın odaainda duracağını sanmiyorum ama sonrasında telsiz gerekli olur ama kaç aydan sonra bilemiyorum

Benim bebeğimin beşiği odada kurulu kızlar:)) hazır .kızıma aldığımız oda takımının beşiği kızıma baz yaptırdık şimdi kardeşi kullanacak 8 senedir taşıyoruz en sonunda insalh kullanmak nasip olacak
İkinci olunca biraz daha rahat oluyor hazırlıklar:))benim bunlar ikiz olunca ekstralar illaki olacak:)

Cem bey canım versa da
Kapadokya ya gidiyorum canim murat tandogan vardi inan cok seviyorduk barış beyden sonra kimse oyle olmaz dedik ama mukemmel bir doktordu sevecen anlayisli sorularini diikatle dinleyip cevaplandiran telefon num vermişti birsey olursa hic cekinmeden arayin diyen bi doktordu ki hic cekinmeden ne olursa olsun arardim yazardim ayni zamanda cok bilgili idi ama malesef hastaneden ayrildi. Simdi onun yerine ramazan bey var ona gidiyorum yine kapadokya hastabesinde

Bayanlar slm
Ben biraz üşüttüm sanırım sizlerede yazmak istedim sıkıntılarımız belki benim gibi olup ilaç ne kullandınız onu soracaktım yada ne iyi gelir
Benim geceleri Bir n tıkanıklığın var
Vede geniz akıntısı var akşam yatınca genzimr akıyor ve genzimr yanıyor resmen
Ve sürekli balgam çıkarıyorum bu balgamı kurutarak ne kullanıp ne yapabilirim
Pazartesi doktora gideceğim ama iki gündür uyuyamıyorum dün gece çok zor uyudum

Geçmiş olsun 20 gğnde atlattım bende nezle arkasında sinüzit oldum baş agrım aralıksız devam etti taze zencefili rendeledim balla karıştıp yedim tuzlusu karbonat karışımını burnuma çektim papatya buharı felan derken gecti çok şükür

Kızlar yatak döşekler bakılmış, alınmış :) Biz de aldık mağazada bekletiyoruz şimdilik. Odasına duvar kağıdı yapmayı düşünüyoruz Nisan ayı gibi ancak yerleştiririz. Bebek karyolasını, uyku setini ve yatağını Çilek'ten aldık cotton baby modeli. Ama dolabı odaya uymadığı için mobilyacıda yatağına uygun bir dolap yaptıracağız mecburen. Geçen ayın sonuna doğru indirimden haberimiz olunca aldık hemen. Ama yatak odama ekstra ufak bir beşik düşünüyorum onu nereden bulurum bilmem.

Kizlar sol tarafimda asagi dogru igne batmasi seklinde batma agri oluyor 3 4 saatir normalmi ya
bende de dün rahimde iğne batması tarzında ağrılar oldu baya içerden içerden sızladı hatta sabaha karşı rüyamda mı gördüm de uyandım yoksa onun ağrısına mı uyandım bilmiyorum ama yine vardı çok tedirginim bu aralar

Ki zlar bugün sabahtan beri bebeğini hisstemedim çok tedirgindim karnımda taş gibiydi. Şimdi hissettim ama aşağılarda hissediyorum normalde göbek deliğimon orda hissediyordum şimdi aşağı da hissettim sanırım hepimiz etkilendik. Allahım bütün bebeklerimizi korusun.
pozisyonu değiştikçe hareketleri aşağı da yada yukarda hissedebilirsin canım bazen ayakları aşağı salıp bildiğin idrar kesesini tekmeliyolar oğlum çok yapardı sürekli wc koşardım

Back
X