- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #20.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yatak odaları yukarıda olduğu için telsizi çok kullandım bizimki istisna tabiPark yatak alicaz ama odada en az ilk 3ay ne bebeğin ne yatağın odaainda duracağını sanmiyorum ama sonrasında telsiz gerekli olur ama kaç aydan sonra bilemiyorum
Evet canım kartım duruyor bakmadım ama hepsini ilk gebelikte yaptirmistimKaç doz yapıldı 5 mi
Zaten üst katı olan evlerde alınır genellikleBizim yatak odaları yukarıda olduğu için telsizi çok kullandım bizimki istisna tabi
Anladım cnm benim iki doz yapılmış mecbur yapılacakEvet canım kartım duruyor bakmadım ama hepsini ilk gebelikte yaptirmistim
21-24 haftalar arasıKizlar ayrintili ultrason kacinci haftalarda yapiliyor
Kıvamı aynen su gibi ıslatıyor çamaşırımı 4-5 damla kadar. Ama afedersin biraz kurumaya başlayınca sarımsı oluyor.Sirf su gibi mi canım bir doktora sor istersen
İkinci olunca biraz daha rahat oluyor hazırlıklar:))benim bunlar ikiz olunca ekstralar illaki olacak:)Benim bebeğimin beşiği odada kurulu kızlar:)) hazır .kızıma aldığımız oda takımının beşiği kızıma baz yaptırdık şimdi kardeşi kullanacak 8 senedir taşıyoruz en sonunda insalh kullanmak nasip olacak
Evet sizin için gereklilikmis bize de ileri aşamada gerekliBizim yatak odaları yukarıda olduğu için telsizi çok kullandım bizimki istisna tabi
Kapadokya ya gidiyorum canim murat tandogan vardi inan cok seviyorduk barış beyden sonra kimse oyle olmaz dedik ama mukemmel bir doktordu sevecen anlayisli sorularini diikatle dinleyip cevaplandiran telefon num vermişti birsey olursa hic cekinmeden arayin diyen bi doktordu ki hic cekinmeden ne olursa olsun arardim yazardim ayni zamanda cok bilgili idi ama malesef hastaneden ayrildi. Simdi onun yerine ramazan bey var ona gidiyorum yine kapadokya hastabesindeCem bey canım versa da
Bayanlar slm
Ben biraz üşüttüm sanırım sizlerede yazmak istedim sıkıntılarımız belki benim gibi olup ilaç ne kullandınız onu soracaktım yada ne iyi gelir
Benim geceleri Bir n tıkanıklığın var
Vede geniz akıntısı var akşam yatınca genzimr akıyor ve genzimr yanıyor resmen
Ve sürekli balgam çıkarıyorum bu balgamı kurutarak ne kullanıp ne yapabilirim
Pazartesi doktora gideceğim ama iki gündür uyuyamıyorum dün gece çok zor uyudum
Bi arkadaş artık sinemaya gitme yüksek sesten bebeğin kulakları zarar görür dedi ama internette bir şey bulamadımHiç bişey olmaz operaya bile gidebilirsin
Canım 14.haftadan itibaren renkli ultrasonu açmaya başladı doktor ama bizimki hiç yüzünü göstermiyor . Doktor bu gidişle niyeti de yok gibi dediPeki renkli ultrasona giren varmi.kacinci haftada bakti doktor? Benimki daha hic renkliyi acmadi
bende de dün rahimde iğne batması tarzında ağrılar oldu baya içerden içerden sızladı hatta sabaha karşı rüyamda mı gördüm de uyandım yoksa onun ağrısına mı uyandım bilmiyorum ama yine vardı çok tedirginim bu aralarKizlar sol tarafimda asagi dogru igne batmasi seklinde batma agri oluyor 3 4 saatir normalmi ya
pozisyonu değiştikçe hareketleri aşağı da yada yukarda hissedebilirsin canım bazen ayakları aşağı salıp bildiğin idrar kesesini tekmeliyolar oğlum çok yapardı sürekli wc koşardımKi zlar bugün sabahtan beri bebeğini hisstemedim çok tedirgindim karnımda taş gibiydi. Şimdi hissettim ama aşağılarda hissediyorum normalde göbek deliğimon orda hissediyordum şimdi aşağı da hissettim sanırım hepimiz etkilendik. Allahım bütün bebeklerimizi korusun.