2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kontrolden çıktık kızımın keyfi yerinde 296 gr olmuş detaylı için 17 şubata randevu aldık. 750 lira civarı tutarmış :cry:

Dr a gore degisiyor canim benim gidecegim 900 lira :KK64:
O ne fiyatlar yaa :KK57: :oha::duduk: resmen soyguna çıkmışlar ticarete dokmusler işi artık iyice yani insanların meraklarini endişelerini somurmek bu. Ekstra bir şey de baktıkları yok hepsi formalite. Devlet ve universite hastanelerindekiler de ayni isi yapiyor. Gıcık oluyorum şu doktor milletinin paracılığına :KK12:

bende de dün rahimde iğne batması tarzında ağrılar oldu baya içerden içerden sızladı hatta sabaha karşı rüyamda mı gördüm de uyandım yoksa onun ağrısına mı uyandım bilmiyorum ama yine vardı çok tedirginim bu aralar

pozisyonu değiştikçe hareketleri aşağı da yada yukarda hissedebilirsin canım bazen ayakları aşağı salıp bildiğin idrar kesesini tekmeliyolar oğlum çok yapardı sürekli wc koşardım
Dayanamadim doktora gitim cok sukur kotu bisey yokmus hersey yolundaymis rahatladim sonra sende tedirgin olma cnm normal demeki bole batmalar bu aralar cok kafaya takiyoruz herseyi kotu yoruyoruz. Hayirlisiyli hicbirsey olmadan alcaz bebislerimizi kucagimiza:)

slmlar anneler
iki gundur kramplarim basladi onceparmaklarim ardindan baldirimdaki damarlar.. cok aci veriyor.hemen doktorumla iletisime gectim zira diger gebeliklerdede ayni sorunu yasiyordum
osteocare ve baska bir magnezyum sase baslatti umarim iyi gelir .
pazartesi doktora magmezyumu sordum krampların çok sık olmuyorsa kullanma dedi olmuyor dedim ve o gün eve geldikten sonra kramplar başladı baldırlarımları damarlar kopacak sanki

kızlar benim son birkaç gündür sürekli elim ayağım uyuşuyor.. Önemli birşey olabilir mi acaba ? ayın 9 unda doktora gideceğim sorarım ama tabiki önemli bir sorun olabilirse ya acile gideyim ya doktorumu arayıp sorayım
karpal tünel sendromu canım hamilelikte olağan bi durum benimde kolum uyuşuyor hareketsz kaldığı zamanlarda

Dayanamadim doktora gitim cok sukur kotu bisey yokmus hersey yolundaymis rahatladim sonra sende tedirgin olma cnm normal demeki bole batmalar bu aralar cok kafaya takiyoruz herseyi kotu yoruyoruz. Hayirlisiyli hicbirsey olmadan alcaz bebislerimizi kucagimiza:)
İyi yapmışsın için rahatlamış bende pazartesi gidicem ama benim genel sorunlarım sanırım kabızlığa bağlı, bi kaç gün lavaboya çıkmayınca böyle batmalar ve yoğun bel karın ağrısı yaşıyorum, psikoloji de eklenince ağrılarım boyut değiştiriyor.. pazartesi gelse de benim de içim rahatlasa inşallahhh

İyi yapmışsın için rahatlamış bende pazartesi gidicem ama benim genel sorunlarım sanırım kabızlığa bağlı, bi kaç gün lavaboya çıkmayınca böyle batmalar ve yoğun bel karın ağrısı yaşıyorum, psikoloji de eklenince ağrılarım boyut değiştiriyor.. pazartesi gelse de benim de içim rahatlasa inşallahhh
Merak etme hersey yolundadir biz biraz evhamlaniyoruz rabbime emanetler iste birazda dedigin gibi piskolojik ay bu 9.ay gelsede doqursak artik yoksa biz dokuz doguruyoruz hergun

Kıvamı aynen su gibi ıslatıyor çamaşırımı 4-5 damla kadar. Ama afedersin biraz kurumaya başlayınca sarımsı oluyor.
Hani her zaman gelen akintindan farklıysa doktoruna sor icin rahat etsin ama 4 5 damla cok degil gibi benimde bazen ıslaklık oluyor ama terden filan mi diue dusunuyorum birinci gebelikte boyle su gibi geliyor dedim doktor bakmak istedi bebegin suyu mu diye amnisure diye bi test yapti yapti kendimi kastimmi ne kanamam oldu birde sonra apir sapir konuştu doktor yok bebegin suyu geldi diye test yaparken korkuttu beni birden su geldi cunku bebegi dogurabilrisin diye nasil korkmutsum test 5 dk da cikti neyseki bebegin suyu filan degilmis sonuc acisindan cok güvenilir bir test ama ben kendimi kastim testi yaparken keske gazli beze sarili turnusol kagidi verseydi

Amin canim benim çok haklısın yuregime su serpti rabbim hamd olsun sanada çok tşk ederim kuzum ya iyiki varsınız tabiki kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
Amin canim sende iyiki varsin doktor ne dese inaniyoruz biz bilemiyoruz agizlarinin icine bakıyoruz once Allaha sonra doktorlara emanetiz Allah iyi doktorla karsilastirsin hep

Hastaliktan beynim aktı resmen ya :hasta:

Durumum iyice kötüye gitti saat 20.00da acile gittik doktor serum hava verdi ama şuan basim dönüyor sebebi nedir anlayamadım :KK43:

Gece nöbetini devraldım yine En Büyük TÜRKİYE
2 haftalik tatil den sonra şükür evimize geldik dün akşam . Ne karlar ne soğuklar gördüm de bin şükür hasta olmadan geldim .
Ayrıntılı Denizli'de radyoloji uzmanina yaptirdim da hic memnun kalmadim siyah beyaz görüntü hicbirsey anlamadim yüzünüze de gostermedi diye cd de vermediler. O kadar arayip sordum kalp ekosu cekiyonuz mu cd veriyonuz mu diye hic biri yok . :63: esimide almadılar çıkınca bide o surat yapti sanki ben almadim . Keşke peritologa gitseydim :KK43: bulunduğum yerde yok çünkü akılsiz kafam iste :kızgın: . Radyoloji uzmani herseyin normal olduğunu söyledi çok şükür vardır bir gördüğü bildiği diye avutuyorum kendimi

Geçmişi de okudum bende varım hhareketlerini bekleyen :KK51: sanki pit pit tekme atti gibi de patlamış Mısır yiyordum anlamadım:olamaz: bekliyoruz hala inşallah bizde duyacaz . Benim minnagim annesine kiyamiyor heral içimi giciklamaktan baska birsey yapmiyor :emir_bebek:
Kramplara gelince 3-4 gündür bacagimda var uykumdan uyandiriyor artik ust üstte olunca sağ bacagim acidi ustune basamiyom . Magnezyum da başladımdi yeni Ne olacak artik bilmiyorum

Belim çok ağrıyor artık. Dün bütün gün sandalye de oturdum hiç uzanma fırsatım olmadı gece de sırt üstü yatmamak için sağa dön sola dön perişan oldum. Sabah erkenden uyandım bel ağrısından, uyurken bu duruma çare bulan var mı ? Nasıl yatsam rahat ederim ki :KK64:

Hani her zaman gelen akintindan farklıysa doktoruna sor icin rahat etsin ama 4 5 damla cok degil gibi benimde bazen ıslaklık oluyor ama terden filan mi diue dusunuyorum birinci gebelikte boyle su gibi geliyor dedim doktor bakmak istedi bebegin suyu mu diye amnisure diye bi test yapti yapti kendimi kastimmi ne kanamam oldu birde sonra apir sapir konuştu doktor yok bebegin suyu geldi diye test yaparken korkuttu beni birden su geldi cunku bebegi dogurabilrisin diye nasil korkmutsum test 5 dk da cikti neyseki bebegin suyu filan degilmis sonuc acisindan cok güvenilir bir test ama ben kendimi kastim testi yaparken keske gazli beze sarili turnusol kagidi verseydi
Aynı şeyi bende yaşadım doktor su mu değil mi anlamak için çatalda muayene etmek istedi 15 haftalıktım o zaman, ama öyle canım acıdı ki muayene filan edemedi tuttum ellerinden, en son kaçarcasına çıktım o acilden.. hayır kolayı varken neden illa alttan muayene ediyosunuz ver turnusol kağıdını anlayalım, spektrumla açmaya çalışmak nedir daha hamileliğin başındayım.. o gün tövbe ettim bi daha alttan muayene ettirmemeye

Belim çok ağrıyor artık. Dün bütün gün sandalye de oturdum hiç uzanma fırsatım olmadı gece de sırt üstü yatmamak için sağa dön sola dön perişan oldum. Sabah erkenden uyandım bel ağrısından, uyurken bu duruma çare bulan var mı ? Nasıl yatsam rahat ederim ki :KK64:
Hamile yastığı kullananlar çok memnun canım bende uyuyamıyorum alcam bi tane artık

gece gece bebisi çok hareketlenen var mi saat 23.00 gibi bi başlıyor gece 2 3 gibi iyice şiddetli tekmeler atıyor ve o tekmelere uyanıyorum tam bir sipa yaa :KK200:insallah doğduğunda geceleri böyle coşmaz :KK53:
Benimki de 21:00-23:00 arası baya içerde salsa filan yapıyor sabaha karşı da bazen coşuyor uyandırıyor prensesim :KK200:

Back
X