2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı şeyi bende yaşadım doktor su mu değil mi anlamak için çatalda muayene etmek istedi 15 haftalıktım o zaman, ama öyle canım acıdı ki muayene filan edemedi tuttum ellerinden, en son kaçarcasına çıktım o acilden.. hayır kolayı varken neden illa alttan muayene ediyosunuz ver turnusol kağıdını anlayalım, spektrumla açmaya çalışmak nedir daha hamileliğin başındayım.. o gün tövbe ettim bi daha alttan muayene ettirmemeye
Miniğim aynı şeyi bende yaklaşık 6 gün önce yaşadım ne kadar zor ve acı verici bsy ağladım ben yarım saat boyunca kendimi kasmışım guyama doktor hanim öyle diyodu tövbe yarabim

Bazı fiyatları okuyunca şok oldum ya ne demek 750 tl,450 tl resmen soygunculuk bu 3. çocuğum ve ne olursa olsun doğrucam dediğim için ayrıntılı ya girmedim devketeki Dr baktı sıkıntı yok dedi sonuçta o parayla kuzumun bir ihtiyacını alırım diyorum normal bir doktor bile bir anomaliyi görebilir örneğin benim arkadaşıma bebeğinde sıkıntı olduğunu normal kadın d uzmanı söyledi yada 9 ay sorunsuz geçen bir gebelikte doğumda anomali olabiliyor.

Kizlar geniz yanması yaşayan varmı. Genzim yanıyor dünden beri boğazımla birlikte..
ya neden olur ki bu yoksa hasta mi olucam :(

Aynı şeyi bende yaşadım doktor su mu değil mi anlamak için çatalda muayene etmek istedi 15 haftalıktım o zaman, ama öyle canım acıdı ki muayene filan edemedi tuttum ellerinden, en son kaçarcasına çıktım o acilden.. hayır kolayı varken neden illa alttan muayene ediyosunuz ver turnusol kağıdını anlayalım, spektrumla açmaya çalışmak nedir daha hamileliğin başındayım.. o gün tövbe ettim bi daha alttan muayene ettirmemeye
Benımde aynı sey basıma geldi ve 2 kere . İkisindede alttan baktılar bu cubukla gebelik testine benzer birşeyle test yaptılar. Ama o kesin sonuç cnm turnusol bazen enfeksiyondan dolayıda renk degiştirebiliyormuş

Belim çok ağrıyor artık. Dün bütün gün sandalye de oturdum hiç uzanma fırsatım olmadı gece de sırt üstü yatmamak için sağa dön sola dön perişan oldum. Sabah erkenden uyandım bel ağrısından, uyurken bu duruma çare bulan var mı ? Nasıl yatsam rahat ederim ki :KK64:

Ben de sola yatmaktan kalca kemigimin agrisindan yuruyemez olmustum.uyuyamiyordum bile agridan.sag tarafa donsem yine sol tarafim bu sefer asagi dogru egildigi icin ağrıyordu.iki uc gundur bacak arama yastik koyuyorum cok rahatim agrim sizim gecti bin sukur

Ben de sola yatmaktan kalca kemigimin agrisindan yuruyemez olmustum.uyuyamiyordum bile agridan.sag tarafa donsem yine sol tarafim bu sefer asagi dogru egildigi icin ağrıyordu.iki uc gundur bacak arama yastik koyuyorum cok rahatim agrim sizim gecti bin sukur

Deneyeyim bunu teşekkürler :)

:KK1:Ki zlar hastayım çok kötü baş ağrısı çekiyorum evde parol da yok. Kardeşimin parol şurubu var bir olcek içsem sorun olmaz demi ya :KK43:

Hastaliktan beynim aktı resmen ya :hasta:

Durumum iyice kötüye gitti saat 20.00da acile gittik doktor serum hava verdi ama şuan basim dönüyor sebebi nedir anlayamadım :KK43:
Geçmiş olsun dün gece bende baş dönmesi ile kalktım ilk dea oluyor böyle korktum valla tansiyonumu ölçtüm yüksek değildi konu ile ilgili fikri olan yazarsa sevinirim

Bazı fiyatları okuyunca şok oldum ya ne demek 750 tl,450 tl resmen soygunculuk bu 3. çocuğum ve ne olursa olsun doğrucam dediğim için ayrıntılı ya girmedim devketeki Dr baktı sıkıntı yok dedi sonuçta o parayla kuzumun bir ihtiyacını alırım diyorum normal bir doktor bile bir anomaliyi görebilir örneğin benim arkadaşıma bebeğinde sıkıntı olduğunu normal kadın d uzmanı söyledi yada 9 ay sorunsuz geçen bir gebelikte doğumda anomali olabiliyor.
Testlere tahlillere verdiğim parayla arabası beşiği ıvır zıvır herşeyi alırdım. Yinede canı sağolsun gerisini halledeceğiz bir şekilde, ben başka hastaneden araştıralım dedim. Babası doktoru araştırmış olmaz diyor. Bunuda verelim bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun dün gece bende baş dönmesi ile kalktım ilk dea oluyor böyle korktum valla tansiyonumu ölçtüm yüksek değildi konu ile ilgili fikri olan yazarsa sevinirim

Son bikac gundur bende de var henuz paylasmadm esimle fln ama tansiyonum iyi ciktigina gore kansizliktandir diye dusunuyorum

Ben yatarken uzun bi yastığı bacak arama koyuyorum. Sorun yaşamadım hiç uyku konusunda. Akıntıyı doktoruma sordum kızlar gebelikte renkli akıntı istemiyoruz dedi. Donoly diye bir fitil verdi. O kadar zaman crinone jel kullandım fitili uygularkenki kadar hiç zorlanmamıştım. Cidden iğrenç birşeymiş 6 gün yapacağım. Dün fitilden sonra ağrım oldu ama şimdi iyiyim şükür

Bu arada eşim beni sikayet etti doktoruma baya azar yedim. Ben kırmızı et yemiyorum. Balık sordu haftada 1 en son 2 hafta önce yedim dedim. Haftada 3 yemek gerek kırmızı et yoksa mutlaka dedi. Süt yoğurt sordu düzenli tüketmiyorum dedim. Hergün 1 kase ev yoğurdu yada 1 bardak süt mutlaka alınacak dedi. Progeny f destek başladık günde 4 tane ferro sanolda devam ediyor.

Hadi ya hala kafam uyuşuk gibi midem bir garip ilk defa yaşıyorum bunu

Ben sabah aksam 200uk progestan kullandigim icin kafam:confused:boyle dolasiyorum belli saatler arasi.ama ilacin etkisi gectiginde de fena halde bastiriyor bazen.beyin sarsintisi geciriyorum gbi:D bebis buyudukce kana ihtiyaci artiyor bende de kansizlik var zaten ezelden beri.yorgunluk bas donmesi yapiyor ama tabi baska sebepleri de olabilir devam ederse doktorunla paylas canim

Ben yatarken uzun bi yastığı bacak arama koyuyorum. Sorun yaşamadım hiç uyku konusunda. Akıntıyı doktoruma sordum kızlar gebelikte renkli akıntı istemiyoruz dedi. Donoly diye bir fitil verdi. O kadar zaman crinone jel kullandım fitili uygularkenki kadar hiç zorlanmamıştım. Cidden iğrenç birşeymiş 6 gün yapacağım. Dün fitilden sonra ağrım oldu ama şimdi iyiyim şükür

Ayy o igrenc hap.iki kez verdi dr bana gebeligin basindan beri cok zorlandm biraktim ilkinde.ikincisinde koydugum gbi geri geliyordu aksama kadar dursa bile aksam geliyordu:D erimiyor ne bicim hapsa

Ben sabah aksam 200uk progestan kullandigim icin kafam:confused:boyle dolasiyorum belli saatler arasi.ama ilacin etkisi gectiginde de fena halde bastiriyor bazen.beyin sarsintisi geciriyorum gbi:KK70: bebis buyudukce kana ihtiyaci artiyor bende de kansizlik var zaten ezelden beri.yorgunluk bas donmesi yapiyor ama tabi baska sebepleri de olabilir devam ederse doktorunla paylas canim
Kansızlık sorunum yoktu benim tahlillerde normal hep ama ikiz belki ondan bilemedim yediğim birşey de dokunmuş olabilir o geldi aklıma tabi geçmezse dr ile görüşmek lazım ay nazara geldim valla iyiyim iyiyim al sana:)

Back
X